Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament d´Argelaguer calendari fiscal de l´exercici any 2021

Posted by lejarza en 7 febrero, 2021


Ajuntament d´Argelaguer calendari fiscal de l´exercici any 2021

XARXA LOCAL DE MUNICIPIS GIRONINS

Diputació de Girona

EDICTE

Exposició pública del calendari fiscal de l’exercici 2021.

Mitjançant el present edicte, i de conformitat amb l’article 18 de l’Ordenança general de gestió, inspecció i recaptació de tributs i altres ingressos de dret públic de XALOC, es posa en coneixement dels subjectes passius i altres obligats al pagament els terminis de cobrament en període voluntari corresponents a l’exercici 2021 dels Ajuntaments que han delegat les funcions de gestió i recaptació tributària a XALOC, i que s’indiquen.

D’acord amb l’article 112 de la Llei 39/2015 de 1 d’octubre, l’exposició pública del Calendari fiscal es considera un acte tràmit no qualificat, contra el qual no és possible la interposició de cap recurs administratiu.

MUNICIPI: ARGELAGUER IAE 1 SETEMBRE – 31 OCTUBRE. IBIR 1 MAIG – 30 JUNY. IBIU 1 MAIG – 30 JUNY. IVTM 15 MARÇ – 5 MAIG. TAXCEM 1 MAIG – 30 JUNY. TAXESC 1 MARÇ – 30 ABRIL.

LLOCS I MITJANS DE PAGAMENT:

A les oficines de les següents entitats col·laboradores: BANCO SANTANDER – BBVA – BANKIA – IBERCAJA BANCO – SERVICAIXA – A L’OFICINA VIRTUAL www.xalocgirona.cat presentant el tríptic que rebreu al vostre domicili.

El pagament es podrà efectuar amb diners de curs legal o xec nominatiu a favor de XALOC. Així mateix, es podrà pagar mitjançant el document tramès als subjectes passius, proveït de codi de barres o bé ordenant el càrrec en compte bancari. Igualment, l’oficina virtual de XALOC facilitarà la realització dels pagaments per Internet.

PERÍODE EXECUTIU:

Un cop transcorregut el termini de pagament en període voluntari, els deutes seran exigits pel procediment de constrenyiment i meritaran els recàrrecs del període executiu, els interessos de demora i les costes que es produeixin de conformitat amb allò que es disposa a la Llei 58/2408, general tributària.

INFORMACIÓ I CONSULTES:

Per qualsevol aclariment adreceu-vos a: Centre d’atenció a l’usuari (CAU) Telèfon 972 900 251 – cau@xalocigirona.cat Horari: de dilluns a divendres 8:30h. a 16:30h.

La Directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació, Núria Prado Andreu. Girona, 2 de febrer de 2021.

Una respuesta para “Ajuntament d´Argelaguer calendari fiscal de l´exercici any 2021”

  1. lejarza said

    Edicte d’exposició pública del calendari fiscal de l’exercici 2021

    Butlletí Oficial de la Província de Girona Núm. BOP 25 · Núm. edicte 827 · Data 08-02-2021 · CVE BOP-2021_0_25_827 · Pàg. 1-23 · https://ddgi.cat/bop

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: