Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Constitució de la Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa) per les eleccions generals del 28 d´abril de 2019

Posted by lejarza en 14 marzo, 2019


Constitució de la Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa) per les eleccions generals del 28 d´abril de 2019
Argelaguer – Vall del Llierca
Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 51 – 13 de març de 2019 núm. 1885 Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa)
Edicte de constitució de la Junta Electoral de Zona d´Olot.
En compliment de la vigent legislació electoral i en relació a la publicació en el BOE de data 5 de març del reial decret 129/2019, de 4 de març de 2019, pel qual es convoquen eleccions generals per al dia 28 d´abril de 2019, queda provisionalment constituïda, amb data d´avui, la Junta Electoral de Zona d´Olot, de la forma següent:
President: Paloma Míguez Alvarez, Jutgessa titular del Jutjat de Primera instància i instrucció núm. 2 d´Olot.
Vocals Judicials:
Marc Espuña Alsina, Jutge de Pau titular del Jutjat de Pau de les Preses. Lluis Juvanteny Torrent, Jutge de Pau titular del Jutjat de Pau de la Vall d´en Bas.
Secretària: Enriqueta Larqué Domínguez.
La Junta Electoral de Zona d´Olot tindrà la seva seu i celebrarà les seves sessions en els locals del Servei Comú Processal General-deganat (Sala Biblioteca) d´Olot, ubicat a la plaça de Can Joanetes, 6 d´Olot.
Olot, 8 de març de 2019, la Secretària.

4 comentarios para “Constitució de la Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa) per les eleccions generals del 28 d´abril de 2019”

 1. lejarza said

  JUNTA ELECTORAL DE ZONA D’OLOT

  Edicte pel qual es fa saber la relació d’emplaçaments disponibles que els Ajuntaments de la circumscripció d’aquesta Junta ofereixen per a la col·locació gratuïta de cartells per a les Eleccions Generals que es celebraran el proper dia 28 d’abril de 2019

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 56 – 20 de març de 2019 Núm. 211 Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa)

  Edicte pel qual es fa saber la relació d’emplaçaments disponibles que els Ajuntaments de la circumscripció d’aquesta Junta ofereixen per a la col·locació gratuïta de cartells per a les Eleccions Generals que es celebraran el proper dia 28 d’abril de 2019

  – ARGELAGUER – Plafó públic de la parada de la Teisa : Ctra. d’Olot.
  – BESALÚ – Pl. Prat de Sant Pere. – Pl. del Grup del Mont. – Av. Francesc Cambó.
  – BEUDA – Aparcament del nucli de Beuda. – Aparcament del nucli de Lligordà. – Al nucli de Segueró.
  – CASTELLFOLLIT DE LA ROCA – Pl. Major. Superfície : 3 m2 . Dimensions : 2,5 m de llarg x 1,2 m d’ample. – Pl. Catalunya. Superfície : 1,5 m2. Dimensions : 1 m de llarg x 1,5 m d’ample.
  – MAIÀ DE MONTCAL – Les faroles entrant al nucli urbà del municipi al C/ Girona – Les faroles del C/ Nostra Senyora del Món – Les faroles del C/ Sant Vicenç – La paret de la tanca de les escoles municipals. Les mides que fa són les següents: 2 ½ metres d’alçada per 20 metres de llargada.
  – MIERES – C/ Can Caló, però a l’enllumenat públic.
  – MONTAGUT I OIX – Pl. Era Sant Sebastià (Antic Ajuntament). – Pl. Major d’Oix (davant Centre Cívic). – Barri Fluvià (davant pisos). – Urbanització la Cometa (davant local social).
  – OLOT 1. Cartelleres instal·lades expressament als següents punts:

  * Pl. Clarà (12 cubs) 2. Braços dels fanals, segons els blocs indicats al plànol adjunt. 3. Pancartes a qualsevol punt de la ciutat, excepte la Pl . Clarà, amb les següents condicions: * No es permet subjectar pancartes als fanals de l’enllumenat públic. * Quan la pancarta creui les vies transitables, anirà penjada a una alçada mínima de 4,5 metres. 4. Plafons enganxats amb brides de plàstic als fanals, amb les següents condicions: * Queden exclosos els fanals de la Pl. Major, de la Pl. Clarà, del Pg. de Barcelona, del Pg. d’en Blay i del Pg. Bisbe Guillamet. * En cap cas, s’utilitzaran semàfors ni senyals de trànsit. * No s’obstaculitzarà la visibilitat ni el pas de vehicles o de vianants. 5. No es permetrà la col·locació de propaganda electoral als monòlits.
  – LES PLANES D’HOSTOLES – Pl. Nova. – Av. Narcís Arnau (plafó) – Av. Narcís Arnau (faroles).
  – LES PRESES – Ctra. d’Olot, 14 – Ctra. Santa Coloma, 51
  – RIUDAURA – C/ Terrica – 1 plafó de fusta. – C/ Olot, cantonada Pl. Tiradors – 1 plafó de fusta. – Pl. Del Gambeto – 1 plafó de fusta. – C/ Surita – 1 plafó de fusta
  – SALES DE LLIERCA – Lluminàries del camí de l’església.
  – SANT ANIOL DE FINESTRES – Faroles de l’enllumenat públic, que s’hauran de col·locar amb suports.
  – SANT FELIU DE PALLEROLS – C/ del Centre : Zona pont d’entrada al nucli urbà, al costat dret (l’oposat d’on hi ha la lluna penjada al riu) – Pl. del Firal: Dos punts fixes distribuïts pel nucli urbà. – Travessera urbana C-63: Faroles
  – SANT FERRIOL Al ser aquest un municipi molt disseminat, sense nucli urbà, no es disposa de suports físics per a la col·locació de cartells o de qualsevol tipus de propaganda electoral. – SANT JAUME DE LLIERCA – 6 cartelleres de 1,5 x 1m situades a la base de les faroles del C/ Major. – Lluminàries del C/ Major. – SANT JOAN LES FONTS – Sant Joan les Fonts, parada d’autobusos : Ctra. d’Olot. – La Canya, Local de la Cooperativa : Ctra. Sant Pau de Seguries, 10. – Begudà, cartelleres al Centre Socio -Cultural. – SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR – Tanca de la Pista Poliesportiva. – SANTA PAU – Fanals de l’enllumenat públic. – TORTELLÀ – Plafó cartellera que es col·locarà per aquest efecte a la Pl. Mercat. – VALL D’EN BAS – Pl. Major de Sant Esteve d’en Bas (3 x 2 m2) – Pl. Major dels Hostalets d’en Bas “ – Pl. de les Escoles de Joanetes “ – Pl. de les Escoles de Sant Privat d’en Bas “ – Pl. Major de La Pinya “ – Pl. Major del Mallol “ – Pl. Major de Puigperdines “ – VALL DE BIANYA – Av. d’Olot, 17 (La Canya). – Davant de Ca la Nàsia (Llocalou). – Pl. Joaquim Burch (Hostalnou). – Faroles de l’enllumenat públic en els nuclis urbans.

  Olot, 15 de març de 2019 Enriqueta Larque Dominguez Secretària de la Junta Electoral de Zona d’Olot

 2. lejarza said

  JUNTA ELECTORAL DE ZONA D’OLOT

  Edicte pel qual es fa saber la relació dels llocs oficials i llocs públics que els Ajuntaments de la circumscripció d’aquesta Junta reserven per a la realització gratuïta d’actes de campanya electoral per a les Eleccions Generals del proper dia 28 d’abril de 2019

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 56 – 20 de març de 2019 Núm. 212 Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa)

  Edicte pel qual es fa saber la relació dels llocs oficials i llocs públics que els Ajuntaments de la circumscripció d’aquesta Junta reserven per a la realització gratuïta d’actes de campanya electoral per a les Eleccions Generals del proper dia 28 d’abril de 2019

  – ARGELAGUER * – Sala del Casal d’Argelaguer. Horaris: de dilluns a divendres, de les 19.00 a les 22.00 – BESALÚ * – Local de Sant Julià. – Sala de sessions de l’Ajuntament. – BEUDA * – Local Social de l’Ajuntament de Beuda : Pl. Major, 4, baixos (Cal sol·licitar la sala amb antel·lació a la Corporació Local). – CASTELLFOLLIT DE LA ROCA * – Centre Cívic i Cultural : C/ Migdia, 1. – Cooperativa : C/ Nou, 20 – Església Vella- Museu : C/ de l’Església s/n. (Hores a convenir amb l’Ajuntament). – MAIÀ DE MONTCAL * – Casal del Poble : C / de Sant Vicenç, 10. (Es podrà utilitzar els dies i hores que es sol·licitin, prèvia comunicació a l’Ajuntament de Maià de Montcal). – MIERES * – Centre Cívic (al costat de l’església de Sant Pere). – Pavelló municipal – Entorn de la zona esportiva. -MONTAGUT I OIX * – Sala de Lectura : Av.de la Garrotxa – Casal Cultural i Esportiu de Montagut : Av. de la Garrotxa – Centre Cívic d’Oix : Pl. Major – Pis Barri Fluvià (Barri Fluvià) – Local social La Cometa : C/ Sant Bartomeu, 12 – OLOT * – Sala d’actes del Consorci Dinàmig : Del 12 al 23 d’abril i 25 i 26 d’abril – Sala d’actes de l’Hospici : Del 12 al 26 d’abril – Auditori del Casal Marià : 14, 15,17,18,19,20 i 21 d’abril – Sala el Torín : 14,17,18 i 21 d’abril En cas de necessitar material de la Brigada Municipal per a la celebració de l’acte polític ( cadires, taules…. ), aquest es deixarà sense cap cost; per contra, les despeses de les empreses concessionàries dels espais públics ( so, il·luminació, neteja… ) aniran a càrrec dels organitzadors dels actes polítics.
  – LES PLANES D’HOSTOLES * – Centre Cívic la Cooperativa: C/ Joan Vidal, 12. – Sala Polivalent: Pg. de l’Estació – Local de La Caixa : C/ Moragas i Barret ,14 – LES PRESES * – Local Social del Bosc de Tosca: Av. de la zona esportiva, 13 – Centre Cultural de les Preses: C/ Murrià, 34. Aquests locals seran utilitzables de les 17.00 a les 22.00, segons demanda. – RIUDAURA * – Escola Pública Lluís Castells de Riudaura : C/ Escola, 1. Es pot utilitzar cada dia feiner a partir de les 18:00 (fora d’horari escolar) fins a les 22:00 i cada dia festiu de les 10:00 a les 22:00 . – Local social: C/ Joan Castañer Massegur, 12. Es pot utilitzar cada dia de les 10:00 del matí fins a les 23:00. – SALES DE LLIERCA * – Casal Social – SANT ANIOL DE FINESTRES * – Local Polivalent de Sant Esteve de Llémena, amb una capacitat aproximada per a 200 persones. – SANT FELIU DE PALLEROLS – Sala annexa a la Biblioteca Municipal “Josep Maria de Garganta” : C/ del Soler, 5. Del 12 al 26 d’abril de les 18.00 a les 24.00. – Sala de Ca les Hermanes : C/ del Soler, 4. Del 12 al 26 d’abril de les 18.00 a les 24.00. – SANT FERRIOL * – Local Social del Torn – Barri del Torn. – Local Polivalent (edifici situat al costat de l’ Ajuntament) – SANT JAUME DE LLIERCA * – Centre Cívic i Social: Pl. del Casal, s/n. (Hores d’utilització : del 12 al 26 d’abril de 2019, de 10:00 a 23:00 ) – SANT JOAN LES FONTS * – Sant Joan les Fonts, Centre Sòcio-Cultural Santjoanenc :C/Major Santa Magdalena, 24 – La Canya, Llar d’avis : Av. Escoles, s/n – Begudà, al centre Cultural. – SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR * – Local Polivalent “Sindicat” . – Sala Polivalent (sota Ajuntament). – Plaça de les Escoles. Disponibilitat de tots ells: Tots els dies i hores, previ avís al Tel. 972.56.51.61 (Ajuntament) – SANTA PAU * – Centre Cívic de Santa Pau : C/ Major, 19. – Local Social de Sant Pere i Santa Agnès : C/ Església, 29 – Placeta del Mirador : C/ Major, 13 bis
  – TORTELLÀ * -Sala d’actes i exposicions de l’Ajuntament Vell . Està disponible a la petició dels grups polítics – VALL D’EN BAS * – Local Cultural de Sant Esteve : C/ Andana (Can Tista). – Centre Cultural de La Vall. Grup V. Olletes-Sant Privat. – Escoles Nens Joanetes. Escoles Joanetes. – Escoles de La Pinya : Pl. Major La Pinya. – Local Social del Hostalets : Pl. Major, 5-6. – Can Trona.: Ptge. Can Trona, 26. – Local Social de Sant Privat : Pg. General Estatús, s/n. – Local Social Veïnat Cirera : Antigues Escoles – El Mallol. Tots els dies i hores sempre – VALL DE BIANYA * – Centre Cívic-Social : Ctra. Camprodon, 8.

  Olot, 15 març de 2019 Enriqueta Larque Dominguez Secretària de la Junta Electoral de Zona d’Olot

 3. lejarza said

  JUNTA ELECTORAL DE ZONA D’OLOT Edicte de constitució definitiva de la Junta Electoral de Zona

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 76 – 17 d’abril de 2019 Núm. 3025 Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa)

  Núm. 76 – 17 d’abril de 2019 Núm. 3025

  Edicte de constitució definitiva de la Junta Electoral de Zona

  En compliment de la vigent legislació electoral i en relació a la publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, d’acord amb el que estableix el Reial Decret 129/2019, de 4 de març, de dissolució del Congrés dels Diputats i del Senat i de convocatòria d’eleccions generals per al dia 28 d’abril de 2019, queda definitivament constituïda, amb data d’avui, la Junta Electoral de Zona d’Olot, de la forma següent :

  PRESIDENTA: PALOMA MÍGUEZ ÁLVAREZ, Jutgessa titular del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 d’Olot

  VOCALS JUDICIALS:

  – MARC ESPUÑA ALSINA, Jutge de Pau titular del Jutjat de Pau de Les Preses – LLUIS JUVANTENY TORRENT, Jutge de Pau titular del Jutjat de Pau de La Vall d’en Bas

  VOCALS NO JUDICIALS:

  – MARIA ÀNGELS LOZANO I PEREZ – IRENE SALA GIRGAS

  SECRETÀRIA: ENRIQUETA LARQUÉ DOMÍNGUEZ, Lletrada de l’Adm. de Justícia del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 d’Olot.

  La Junta Electoral de Zona d’Olot, tindrà la seva seu i celebrarà les seves sessions en els locals del Servei Comú Processal General – Deganat (Sala Biblioteca), d’Olot, ubicat a la plaça de Can Joanetes, 6, d’Olot.

  Olot, 12 d’abril de 2019

  Enriqueta Larqué Domínguez Secretària

  Haz clic para acceder a 20197603025.pdf

 4. lejarza said

  JUNTA ELECTORAL DE ZONA D’OLOT Edicte d’informació pública dels llocs oferts pels Ajuntaments a la Junta Electoral de Zona d’Olot per a la col·locació gratuïta de pancartes i cartells en la campanya electoral

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) 62Núm. 76 – Annex 1 – 17 d’abril de 2019 Núm. 3073 Junta Electoral de Zona d´Olot (Garrotxa)

  Edicte d’informació pública dels llocs oferts pels Ajuntaments a la Junta Electoral de Zona d’Olot per a la col·locació gratuïta de pancartes i cartells en la campanya electoral

  En compliment dels articles 55 i 56 de la Llei orgànica 5/1985, de 19 de juny, del Règim Electoral General, es detallen els llocs per a la col·locació de pancartes i cartells oferts pels Ajuntaments a la Junta Electoral de Zona d’Olot per a les Eleccions Municipals i al Parlament Europeu que es celebraran el proper dia 26 de maig de 2019.
  – ARGELAGUER – Plafó públic de la parada de la Teisa : Ctra. d’Olot.
  – BESALÚ – Pl. Prat de Sant Pere. – Pl. del Grup del Mont. – Av. Francesc Cambó.
  – BEUDA – Aparcament del nucli de Beuda. – Aparcament del nucli de Lligordà. – Al nucli de Segueró.
  – CASTELLFOLLIT DE LA ROCA – Pl. Major. Superfície : 3 m2 . Dimensions : 2,5 m de llarg x 1,2 m d’ample. – Pl. Catalunya. Superfície : 1,5 m2. Dimensions : 1 m de llarg x 1,5 m d’ample.
  – MAIÀ DE MONTCAL – Les faroles entrant al nucli urbà del municipi al C/ Girona – Les faroles del C/ Nostra Senyora del Món – Les faroles del C/ Sant Vicenç – La paret de la tanca de les escoles municipals. Les mides que fa són les següents: 2 ½ metres d’alçada per 20 metres de llargada.
  – MIERES – C/ Can Caló, però a l’enllumenat públic.
  – MONTAGUT I OIX – Pl. Era Sant Sebastià (Antic Ajuntament). – Pl. Major d’Oix (davant Centre Cívic). – Barri Fluvià (davant pisos). – Urbanització la Cometa (davant local social).
  – OLOT 1. Cartelleres instal·lades expressament als següents punts: * Pl. Clarà (12 cubs) 2. Braços dels fanals, segons els blocs indicats al plànol adjunt. 3. Pancartes a qualsevol punt de la ciutat, excepte la Pl . Clarà, amb les següents condicions: * No es permet subjectar pancartes als fanals de l’enllumenat públic. * Quan la pancarta creui les vies transitables, anirà penjada a una alçada mínima de 4,5 metres. 4. Plafons enganxats amb brides de plàstic als fanals, amb les següents condicions: * Queden exclosos els fanals de la Pl. Major, de la Pl. Clarà, del Pg. de Barcelona, del Pg. d’en Blay i del Pg. Bisbe Guillamet. * En cap cas, s’utilitzaran semàfors ni senyals de trànsit. * No s’obstaculitzarà la visibilitat ni el pas de vehicles o de vianants. 5. No es permetrà la col·locació de propaganda electoral als monòlits.
  – LES PLANES D’HOSTOLES – Pl. Nova. – Av. Narcís Arnau (plafó) – Av. Narcís Arnau (faroles).
  – LES PRESES – Ctra. d’Olot, 14 – Ctra. Santa Coloma, 51
  – RIUDAURA – C/ Terrica – 1 plafó de fusta. – C/ Olot, cantonada Pl. Tiradors – 1 plafó de fusta. – Pl. Del Gambeto – 1 plafó de fusta. – C/ Surita – 1 plafó de fusta
  – SALES DE LLIERCA – Lluminàries del camí de l’església.
  – SANT ANIOL DE FINESTRES – Faroles de l’enllumenat públic, que s’hauran de col·locar amb suports.
  – SANT FELIU DE PALLEROLS – C/ del Centre : Zona pont d’entrada al nucli urbà, al costat dret (l’oposat d’on hi ha la lluna penjada al riu) – Pl. del Firal: Dos punts fixes distribuïts pel nucli urbà. – Travessera urbana C-63: Faroles
  – SANT FERRIOL Al ser aquest un municipi molt disseminat, sense nucli urbà, no es disposa de suports físics per a la col·locació de cartells o de qualsevol tipus de propaganda electoral.
  – SANT JAUME DE LLIERCA – 6 cartelleres de 1,5 x 1m situades a la base de les faroles del C/ Major. – Lluminàries del C/ Major.
  – SANT JOAN LES FONTS – Sant Joan les Fonts, parada d’autobusos : Ctra. d’Olot. – La Canya, Local de la Cooperativa : Ctra. Sant Pau de Seguries, 10. – Begudà, cartelleres al Centre Socio -Cultural.
  – SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR – Tanca de la Pista Poliesportiva.
  – SANTA PAU – Fanals de l’enllumenat públic.
  – TORTELLÀ – Plafó cartellera que es col·locarà per aquest efecte a la Pl. Mercat.
  – VALL D’EN BAS – Pl. Major de Sant Esteve d’en Bas (3 x 2 m2) – Pl. Major dels Hostalets d’en Bas “ – Pl. de les Escoles de Joanetes “ – Pl. de les Escoles de Sant Privat d’en Bas “ – Pl. Major de La Pinya “ – Pl. Major del Mallol “ – Pl. Major de Puigpardines “
  – VALL DE BIANYA – Av. d’Olot, 17 (La Canya). – Davant de Ca la Nàsia (Llocalou). – Pl. Joaquim Burch (Hostalnou). – Faroles de l’enllumenat públic en els nuclis urbans.
  Olot, 12 d’abril de 2019 Enriqueta Larque Dominguez Secretària de la Junta Electoral de Zona d’Olot

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: