Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana els Treballs Tècnics de l´Inventari Municipal de Béns a l´Ajuntament

Posted by lejarza en 2 noviembre, 2018


L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana els Treballs Tècnics de l´Inventari Municipal de Béns a l´Ajuntament
Associació de Veïns d´Argelaguer, Presidència.
Assumpte: Inventari Municipal de Béns dels veïns d´Argelaguer, treballs tècnics
Ajuntament d´Argelaguer: Instància, ID Registre: E2018010349 Data, 08/10/2018
Atès que l´Associació de Veïns d´Argelaguer amb la Instància: ID Registre núm. E2018010174 de data 30 de Juliol de 2018, va demanar: Còpia del Inventari General del patrimoni dels veïns d´Argelaguer, segon la Resolució 313/2017/IE, de 29 de setembre, núm. d´expedient 356/2017, de la Comissió de Garantia del Dret d´Accés a la Informació Pública.
Atès que amb data de 27 d´Agost de 2018 i document de Referència núm. S2018010106, ens informeu de l´estat administratiu de l´Inventari, i ens dieu que: “L´inventari s´esta revisant i s´han detectat errors i algunes mancances que s´han traslladat al Consell Comarcal de la Garrotxa per la seva rectificació i/o ampliació.”
Atès que segons la Resolució 313/2017/IE, de 29 de setembre, al punt “Fonaments jurídics. 1. Ampliació del termini de compliment de la resolució.” diu que: “Tot i que l´escrit municipal de 26 de setembre indica que el que està previst de finalitzar dins del primer semestre del 2018 serien els treballs tècnics de confecció de l´Inventari, restant pendent i en un calendari incert la seva aprovació administrativa efectiva, cal entendre que aquests treballs tècnics constitueixen informació pública a la que hi té dret l´entitat reclamant i, per tant, l´accés sol·licitat es pot considerar satisfet, almenys provisionalment, amb la posada a la seva disposició dels resultats del treball tècnic.”
L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana: Còpia literal dels Treballs Tècnics de l´Inventari General del patrimoni dels veïns d´Argelaguer, ja que constitueixen informació pública, segon Resolució 313/2017/IE, de 29 de setembre, núm. d´expedient 356/2017, de la Comissió de Garantia del Dret d´Accés a la Informació Pública.

Argelaguer

Argelaguer

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: