Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana la creació d´una Comissió per a la redacció del Reglament de subvencions a l´Ajuntament

Posted by lejarza en 16 septiembre, 2018


L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana la creació d´una Comissió per a la redacció del Reglament de subvencions a l´Ajuntament.
Instància ID Registre: E2018010280 Data 10/09/2018
Assumpte: Reglament General de concessió de subvencions municipals.
Atès que l´article 9.º “Dret a una política municipal de foment de les associacions o col.lectius”, del Reglament de participació ciutadana del municipi d´Argelaguer, aprovat definitivament amb data 26 d´Abril de 2017 i publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 80, Registre núm. 3255.
Atès que al punt “Ajuts econòmics” de l´article de reférencia, ens diu:
“L´Ajuntament podrà elaborar i aprovar un Reglament General de concessió de subvencions per tal de regular el règim jurídic de concessió de subvencions per part de l´Ajuntament d´Argelaguer, amb subjecció a la llei i al reglament de subvencions vigent en cada moment.”
Atès que l´Ajuntament d´Argelaguer no disposa de cap “reglament de subvencions vigent en cada moment.”, i que l´Associació de Veïns d´Argelaguer des de l´any 2014, no pot accedir de forma normalitzada i transparent a les subvencions anuals que atorga el Consistori, de forma subjectiva.
Atès que l´article 9.º, ens diu:
“Es podrà crear, si escau, un Reglament de subvencions amb les Associacions del poble, per tal d´establir i fixar els criteris i requisits que regulin la concessió de subvencions.”
Atès que l´article 5.º “Dret a la iniciativa ciutadana” del Reglament de participació ciutadana del municipi d´Argelaguer, ens diu:
“La sol·licitud perquè l´Ajuntament faci alguna activitat d´interès públic municipal, la podrà formular qualsevol ciutadà o ciutadana o grups de ciutadans i ciutadanes mitjançant un escrit que indiqui clarament l´actuació que es demana i els mitjans econòmics i/o personals que aporten els peticionaris per col·laborar en la realització de l´activitat.”
L´Associació de Veïns d´Argelaguer demana:
La creació d´una Comissió per a la redacció del Reglament de subvencions i ajuts municipals, per a l´any fiscal 2019; aquesta Associació aportarà mitjans personals.
associacioveinsargelaguer@gmail.com

Argelaguer

Argelaguer

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: