Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Argelaguer nomenament per al càrrec de jutge de pau i substitud 2017

Posted by lejarza en 11 diciembre, 2017


Argelaguer nomenament per al càrrec de jutge de pau i substitud 2017
Argelaguer – Vall del Llierca
Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 234 – 11 de desembre de 2017 Núm. 10315
Administració de Justícia Tribunal Superior de Justicia de Catalunya
Presidència
Edicte de nomenament per al càrrec de jutge de pau FAIG SABER:
Que la Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en la sessió que va tenir lloc el 14 de novembre de 2017, va adoptar, entre d’altres, l’acord relatiu al nomenament per al càrrec de jutge de pau que, diu literalment, el següent:
Jutge de Pau TITULAR d’ARGELAGUER, Partit Judicial d’OLOT; Provincia de GIRONA, senyor/a JOAN BALATEU MASÓ.
Jutge de Pau SUBSTITUT d’ ARGELAGUER, Partit Judicial d’OLOT; Provincia de GIRONA, senyor/a ENRIC BADOSA PORTELLA.
D’acord amb el que estableixen els articles 8 i 11, del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, aquests han de prendre possessió del seu càrrec dins el termini dels vint dies naturals següents a la data de publicació del seu nomenament en el butlletí oficial de la província; amb el jurament o la promesa previs davant el jutge de primera instància i instrucció del partit, o del degà si n’hi ha més d’un. La durada del mandat es computa des de la publicació del nomenament en el butlletí oficial de la província i és per a un període de quatre anys.
Contra l’acord que ha pres per la Comissió de la Sala de Govern, s’hi pot interposar un recurs d’alçada davant el Ple del Consell General del Poder Judicial en el termini d’un mes.
Barcelona, 15 de novembre de 2017 Jaume Illa Pujals Secretari de govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya

Una respuesta hasta “Argelaguer nomenament per al càrrec de jutge de pau i substitud 2017”

 1. lejarza said

  Vaga General Jutges de Pau

  Mateu Frigoler Teixidor Canet d´Adri

  El més nefast ministre de Justícia dels últims anys, Rafael Catalá Polo (quina llàstima del cognom Catalá) va tornar ahir de Brussel·les amb la cua entre cames.

  La seva proposta de modificar de la CE l´ordre europea de detenció i entrega li va sortir malament.

  Els que el coneixien bé en la seva anterior feina com a directiu d´una fundació i membre del consell d´una casa d´apostes, casinos i hipòdroms, deien d´ell que era un tipus que no es mullava ni sota la dutxa. Un home que estava sempre de perfil per no complir mai els objectius per als quals era contractat.

  President Rajoy, d´on cony has tret aquests ministres? El teu paisà en Franco últimament els escollia molt millors que tu!

  Catalunya té a l´actualitat 897 Jutges de Pau que, encara que no ho sembli, donen solució cada any a milers de casos que es resolen localment i no han d´arribar al jutjats de primera instància.

  La meva proposta és demanar a tota aquesta bona gent que treballen quasi desinteressadament per la justícia i la bona convivència del país (perquè amb 70-90 euros mensuals no cobreixen ni les despeses) una vaga general indefinida, fins que no surtin els nostres compatriotes de la presó.

  Una vaga que colapsaria totalment els jutjats de les capitals i seria un sonor senyal de protesta a un ministre de Justícia declaradament anticatalà, encara que en porti el cognom.

  Un ministre que fa uns dies en una conferència defensava la figura del Jutge de Pau per la seva proximitat al ciutadà i per descarregar de molta feina els jutjats superiors.

  Ara és l´hora, Jutges de Pau. No vull pas que feu com jo, que vaig renunciar al càrrec la mateixa setmana dels empresonaments, peró sí que sigueu valents i foteu una bona botifarra a l´article 155 i els seus promotors amb una justa i alliberadora Vaga General.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: