Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Els veïns d´Hostalnou de Llierca d´Argelaguer sense llum

Posted by lejarza en 29 junio, 2017


Els veïns d´Hostalnou de Llierca d´Argelaguer sense llum
Argelaguer – Vall del Llierca
La pedregada que va caure ahir a la tarda ha deixat sense llum els veïns d´Hostalnou de Llierca d´Argelaguer (dic barri del Pont).
Gairebé dinou hores sense llum a Hostalnou d´Argelaguer, des de les set de la tarda d´ahir dimecres fins a dos quarts d´una del migdia d´avui dijous, per culpa d´una greu incidència que Endesa no ha pogut resoldre fins aquest migdia.
Tambè a afectat al poblet de Sant Jaume de Llierca que han estat desconnectats del servei.

La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Victor Rey)

La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Victor Rey)

Una respuesta hasta “Els veïns d´Hostalnou de Llierca d´Argelaguer sense llum”

 1. lejarza said

  Divuit hores sense llum a Sant Jaume de Llierca

  L’Ajuntament d’aquest municipi i el d’Argelaguer denunciaran Fecsa Endesa per la falta de subministrament, a causa de la tempesta, i la falta d’informació

  30 juny 2017

  R. Estéban – SANT JAUME DE LLIERCA

  Els 586 abonats a Fecsa Endesa del nucli de Sant Jaume de Llierca i els tres que hi ha al barri del Pont d’Argelaguer (situat a tocar de Sant Jaume) van estar sense llum durant moltes hores a partir de les sis de la tarda de dimecres, arran d’unes avaries causades per la tempesta que va afectar un sector de la demarcació. Una part considerable d’aquests afectats (441) no van tornar a rebre subministrament elèctric fins a les 12.20 h d’ahir, és a dir una mica més de 18 hores després que se n’anés la llum. En nombre de persones, la xifra d’afectats s’enfila a més de 900.
  Perjudicats

  Tanta estona sense electricitat va causar importants perjudicis a comerços i bars perquè se’ls va fer malbé part del gènere, així com a la fàbrica d’embotits Monter, que va haver de parar la producció. No obstant això, el gruix de les indústries de Sant Jaume, situades al polígon del Pla de Poliger, no van tenir problemes.

  Un dels incidents deguts a l’avaria el va patir una dona gran amb mobilitat reduïda a qui l’apagada va sorprendre, sola, als baixos de casa seva, quan es disposava a fer servir la cadira elèctrica de pujar escales. No hi va ser a temps i va quedar atrapada durant tres hores. “Finalment la van haver de pujar en braços”, va explicar l’alcalde de Sant Jaume, Jordi Cargol.

  Aquest alcalde i el d’Argelaguer, Artur Ginesta, van anunciar ahir que denunciaran la companyia elèctrica Fecsa Endesa, d’una banda, per la lentitud a l’hora de reparar la causa del tall i, de l’altra, per no haver-los donat informació més aviat. “Fins aquest matí, quan ja havien passat 16 hores, no he pogut parlar amb un directiu”, va manifestar Cargol, visiblement enutjat. “Fins aleshores, una empleada ens anava assegurant que ho repararien al cap de poc. Si haguéssim sabut que anava per llarg –hi va afegir Cargol–, hauríem pogut advertir la gent i hauríem pres mesures per minimitzar les conseqüències.” Segons aquest alcalde, diversos particulars també formalitzaran una denúncia.

  Sis avaries simultànies

  Fonts de la companyia elèctrica van justificar la lentitud de la reparació al·legant que la línia va tenir sis avaries al mateix temps i, a més, es van produir en punts de la xarxa de difícil accés, una circumstància que va fer retardar l’inici dels treballs. En la reparació hi van intervenir deu tècnics, repartits en quatre equips.

  http://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/1182425-divuit-hores-sense-llum-a-sant-jaume-de-llierca.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: