Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Inspeccions ambientals en 11 empreses de la Garrotxa

Posted by lejarza en 16 febrero, 2017


 

Inspeccions ambientals en 11 empreses de la Garrotxa

 

Argelaguer – Vall del Llierca

 

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha informat que aquest any inspeccionarà més de 680 empreses amb una incidència ambiental potencialment elevada. A la Garrotxa es faran 11 d’aquestes inspeccions.

 

La conselleria de Territori i Sostenibilitat inspeccionarà durant el 2017 11 empreses de la Garrotxa per la seva incidència potencialment elevada en l’ambient del seu entorn.

 

Concretament, el departament inspeccionarà sis empreses amb activitats industrials o energètiques i quatre explotacions ramaderes, a més del dipòsit de residus al municipi de Beuda.

 

El pla de la conselleria segueix la Recomanació del Parlament Europeu sobre criteris mínims d’inspeccions ambientals, després d’avaluar criteris com les emissions de l’activitat o la sensibilitat del medi local on es troben.

 

Les inspeccions a realitzar a la Garrotxa són una part de les més de 680 que es faran a tot Catalunya.

 

El programa també contempla la realització d’altres inspeccions ambientals (inspeccions “no programades”) que es motiven per verificar el cessament d’activitats, per investigar denúncies, accidents i incidents o per comprovar la correcció dels incompliments declarats en inspeccions “programades”.

 

Els informes finals de les inspeccions realitzades són públics i un extracte d’aquests, que inclou la declaració final de compliment, es publiquen en la pàgina web de la Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat.

cales-de-llierca

Inspeccions ambientals en 11 empreses de la Garrotxa. Foto Lejarza: Cales de Llierca municipi d´Argelaguer – Vall del Llierca

Deja un comentario