Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Als socis del Club Natació Olot

Posted by lejarza en 12 octubre, 2016


Als socis del Club Natació Olot

Àngel Moliner, Olot (Garrotxa)

Canviada la derrama per una quota mensual, tornen a presentar el seu projecte de nous edificis, serveis i piscines amb un nou finançament.

No de manera informativa sinó en una campanya publicitària digna d´un partit polític en eleccions.

La presentació es féu amb tota la pompa, presència i suport incondicional de les autoritats presents, una de les quals felicità la Junta per la valentia que mostrava en embarcar-se a l´aventura en un mar tan gran i amb un temps tan insegur.

Valentia o imprudència i vanitat?

No m´agrada la subordinació de la Junta amb la manera de fer del president, que fa i desfà i dóna per fet el seu projecte i la seva realització en un sol cop.

Què hauria costat fer un concurs d´avantprojectes amb arquitectes d´Olot, els quals han estat marginats, i de fora; presentar-los als socis, per tal que escollissin el que creguessin més convenient amb la seva veu i vot.

A on s´ha vist que només es pregunti i es voti si estan d´acord amb la forma de pagar els set milions i escaig d´euros del projecte?

Per què s´ha de fer d´un sol cop en dos o tres anys seguits i no en diferents etapes i a mesura de les disponibilitats econòmiques del Club, sense quota o derrama per obres a pagar durant quinze anys… si tot va bé.

Talment sembla com si volguessin passar a la petita història del Club amb placa a la paret i inauguració de les noves construccions amb el President de la Generalitat en el cinquantè aniversari de la fundació del Club.

Amb aquesta interessada campanya, sense oposició, i comptant amb el vot comprat dels avis que no pagaran, poden donar per guanyada la votació. Si no és així la Junta i el president al davant haurien de dimitir i una nova junta començar de nou, fent les coses ben fetes i com el soci vol, deixant els personalismes i la vanitat fora del Club.

12 respuestas hasta “Als socis del Club Natació Olot”

 1. lejarza said

  Un grup de socis del Club Natació Olot reclama votar «no» aquest diumenge a l’assemblea convocada per avalar el projecte de reforma de les instal·lacions proposat per la junta del club. «Estem a favor de millorar les instal·lacions del Club, però també queda clar que, no ens sembla correcte que ens forcin a acceptar cap proposta», defensen en un escrit adreçat als socis.

  Asseguren que el 2013, arran de la forta oposició al projecte de reforma plantejat en aquell moment, ja van presentar dos projectes alternatius a la junta del club. Aquests projectes, diuen, estalviaren entre 600.000 euros i 1.000.000 als socis. A més, es tracta de reformes que es podrien fer per fases, de tal manera que podrien assumir els treballs empreses locals amb pocs treballadors. Si tira endavant el projecte oficialista, els crítics consideren que «hi perdrà el soci perquè el preu final del pressupost serà més elevat, i hi perdrà la comarca perquè bona part de la feina la farà gent de fora».

  «No podem dir amén a tot el que se’ns imposa, havent-hi alternatives que hem de conèixer i que ens han de permetre decidir què és el que més ens convé», subratlla l’escrit. Aquest grup de socis volen que guanyi el «no» a la consulta de diumenge. En cas que els socis donin l’esquena a la proposta de la junta, diuen que s’hauria de convocar una taula d’arquitectes olotins perquè triïn les dues millors propostes entre la de la junta i les dues del sector crític. Aquestes dues s’haurien de sotmetre a votació entre els socis i la més votada seria la que s’hauria d’executar, segons defensa aquest col·lectiu.

  Una reforma de 6.700.000 euros

  El Club Natació Olot vol invertir 6.700.000 euros en reformar les seves instal·lacions. El projecte de reforma oficialista només conserva l’edifici on actualment hi ha la piscina de competició i les pistes de tennis. La resta es farà tot nou. Es crea una segona piscina de natació coberta, on ara hi ha la piscina gran descoberta, i una altra de més petita per ensenyar a nedar. En total es passarà dels 900 metres quadrats actuals de piscines climatitzades als 1.128 metres quadrats que preveu el nou projecte.

  Entremig dels dos edificis aquàtics hi haurà l’edifici social, amb uns nous vestidors, un bar amb local social, la sala de juntes i una zona de wellness amb spa, jacuzzi, banys de vapor i servei de massatges i fisioteràpia. La reforma també suposarà un augment de l’espai dedicat al gimnàs. A l’exterior hi haurà una nova piscina infantil i una altra de 440 metres quadrats per banyar-se durant la temporada d’estiu. 

  Per finançar les obres, el club ha demanat un crèdit de 4 milions d’euros i rebrà una subvenció de 500.000 euros de la Generalitat. A més, disposa de 700.000 euros de fons propis que ha anat estalviant al llarg dels anys. A més, els socis hauran de pagar durant 15 anys una quota addicional de 3,70 euros al mes per finançar les reformes.

 2. lejarza said

  Carta als amics, coneguts i socis del Club Natació Olot

  Per Àngel Moliner

  Després d’una intensíssima campanya publicitària, de la qual demano com a soci el cost econòmic que ha representat pel Club i en la qual se’ns ha mostrat i explicat reiteradament els lluentons, les flors i les violes del seu tan lloat, escollit i ben pagat projecte per tots els mitjans possibles, fins i tot en reunions de clausura al capvespre i sota blancs tendals a peu d’entrada de les meses el mateix dia de les votacions. Procurant, això sí, no entrar en profunditat ni en el seu cost, ni en el finançament de la seva construcció. La qual cosa és precisament del que s’hauria d’haver parlat a l’assemblea de socis, que no es va portar a terme, i la raó per la qual es votava.
  Després del silenci obligat en els mitjans de comunicació de la meva modesta, però raonada oposició a la manera de fer, i de fer el que vol del President i la seva subordinada Junta, volen imposar, pagant amb les nostres quotes mensuals, la seva voluntat i criteri.

  Després de la meva negació al finançament de la construcció, de pressa i corrent, d’un projecte faraònic, innecessari i desproporcionat de set milions d’euros per a un modest Club de petita ciutat com és la nostra, amb un llarg i insegur finançament -del qual el soci se’n faria corresponsable del seu pagament lligat a un altre finançament per part de la constructora, difícilment assumible per qualsevol de les empreses locals que optin a la seva construcció.

  Descartant, això sí, fer les obres parcials, necessàries i urgents que el club necessita degut el temps i temps que res s’hi ha fet, esperant enrunar-ho tot per aixecar-ho de nou i anant fent guardiola, amb prop de set-cents mil euros, per aportar-lo a terme.

  Descartant l’ajut i l’opinió desinteressada dels arquitectes socis i si s’escau un concurs d’avantprojectes amb el condicionant, de poder portar-se a terme, per fases, al llarg dels anys, a mesura dels beneficis econòmics que vagi generant el Club i les subvencions que vagin aportant en aquests temps les diferents institucions. Sense cap mena de pagament de quotes, ni derrames per obres per part del soci.
  Després de mostrar el meu desacord en la forma amagada i sibil·lina de comprar telefònicament el vot dels avis i persones més grans de setanta-cinc anys i trenta-cinc anys de socis, i negar per altra banda el vot de tot aquell jovent de 10 a 18 anys que paga la seva quota mensual, que no va poder votar i que hauria pagat la quota o derrama per obres sí el Sí hagués guanyat.

  Després de mostrar el meu desacord per l’hora inadequada, per ser un diumenge, en la que es va convocar l’assemblea, la qual hauria d’haver estat exposició i deliberació dels pros i els contres del finançament del seu projecte, per tal que el soci pogués emetre amb més coneixement de causa el vot que cregués oportú, i que pel contrari no fou una assemblea, sinó un escarni, una farsa i una mofa contra la llibertat d’expressió i un darrer rentat de cervell per a molts socis de bona fe.

  Davant de tants d’errors comesos en el seu temps de govern, demano la dimissió del President i la Junta; la formació d’una gestora o nova Junta que respecti la voluntat i l’opinió dels socis, expressada lliurement i públicament en assemblea, i deixi de banda els interessos creats, els personalismes i la vanitat fora del Club.
  Per acabar vull mostrar el meu profund agraïment a tots aquells amics, coneguts i socis, que s’han pres la molèstia, i han tingut la paciència, de llegir o escoltar els meus raonaments, tant si després han votat si, com si heu votat no a les votacions.

 3. lejarza said

  La Plataforma pel No vol plantejar una nova reforma i una moció de censura a la junta directiva del CN Olot

  2 de novembre de 2016

  Per David Planella

  Pas endavant de la Plataforma pel No al projecte del Club Natació Olot. Recollirà firmes per presentar una moció de censura a l’actual junta directiva i buscarà el consens dels socis per tirar endavant una nova proposta de reforma. Estan d’acord que fa falta, però diuen que no toleren les formes del club.

  Els socis del Club Natació Olot que es van mobilitzar per promoure el ‘no’ a la votació del projecte de reforma de les instal·lacions que plantejava la junta directiva es constituiran oficialment com a plataforma en els propers dies. Volen agafar les regnes de la situació amb l’objectiu de substituir l’actual junta i el projecte que va quedar tombat en l’assemblea del dia 23. Avui, es reuneixen i començaran a buscar les firmes necessàries per promoure una moció de censura. Ho explica en declaracions a Ràdio Olot una de les membres de la plataforma, Janina Cornellà.
  La plataforma va demanar el ‘no’ al projecte que es va sotmetre a votació, perquè no estava d’acord amb les formes amb què la junta l’havia presentat, però considera necessària una reforma. Això sí, defensa que no cal tirar a terra totes les instal·lacions i remarca que el fet que quedés tombada la idea del club és un càstig als actuals directius.
  Crida als socis
  Per poder tirar endavant la moció de censura, la Plataforma pel No necessita les firmes d’un 20% dels socis que té el CN Olot. Fan una crida a tothom perquè els escolti i s’afegeixi a la seva iniciativa, que asseguren que volen que siguin transversal i impliqui el màxim nombre de socis possible. Janina Cornellà creu que la seva opinió pot aglutinar molta gent.
  La reunió d’avui de la Plataforma pel No és oberta a tots els socis del CN Olot i se celebrarà a dos quarts de vuit del vespre al bar Sport d’Olot.

 4. lejarza said

  La felicitació de Nadal del President i els membres de la Junta del C.N.O.

  Per Àngel Moliner

  Aprofitar la felicitació de Nadal per comunicar-nos als socis que, esteu treballant des de l’endemà de la darrere assemblea, per tornar a fer possible la, tant discutida com rebutjada, renovació i ampliació de les instal·lacions del Club segons el vostre projecte, no em va semblar del tot molt correcte Per no caure en el mateix error, ni ser motiu de preocupació o discòrdia, en aquestes festes de pau entre els homes, he esperat per contestar-vos que fossin acabades.
  Lamento que no us doneu per vençuts en els vostres propòsits i que seguiu borinant en el forat (el projecte) sense tenir cap intenció de treure’n la banya. Insistint, per tercera vegada, a portar a terme, sigui com sigui, la remodelació i ampliació, segons vosaltres tan necessària, de les nostres instal·lacions amb el vostre projecte, com si de res hagués servit el resultat contrari de la darrere assemblea, ja que ell fou i no el seu finançament l’eix fonamental de la vostra campanya publicitària.
  Aquella negativa no tan sols representava el desacord d’una part dels socis amb el finançament que proposàveu, sinó també la seva disconformitat en la renovació i ampliació de les instal·lacions a la vostra manera. Però amb un denominador comú amb la resta dels socis.
  -Cal fer alguna cosa, ja que heu deixat anar passant els anys sense que res hi hàgiu fet. I ara van passant els dies, les setmanes, els mesos després de la darrere assemblea i res s’hi fa. I res, del que si corre pressa arreglar, s’arregla, i res, del que si es pot millorar de cara a l’estiu es millora. Potser esperant que s’acabi de malmetre tot, com perquè l’única solució sigui fer-ho tot de nou, amb el vostre únic i tant gran, com innecessari, projecte per a un Club privat i modest com el nostre que en té prou amb anar millorant les seves instal·lacions i no té per què omplir el buit, amb un gran projecte, de la mancança d’unes instal·lacions municipals amb piscina coberta a la ciutat.
  Tant costa deixar de marejar la perdiu amb les cireres dels socis i presentar la dimissió d’una vegada, per deixa pas a una nova junta, lliure de pecat i culpa, que recompongui els plats trencats, sense augmentar, encara més, les despeses amb projectes inútils a dit ja pagats, propagandes partidistes i assemblees dels resultats de les quals no en voleu treure cap conclusió, ni fer-ne cas.

 5. lejarza said

  Als membres de la Plataforma pel NO

  Per Àngel Moliner

  Fa Temps vaig ser convidat a participar en una reunió de la Plataforma pel No. En la qual després de les degudes presentacions personals i exposició dels motius pels quals cadascun de nosaltres estàvem presents, s’obrí un torn de diàleg col·lectiu del qual en sortiren unes propostes i punts bàsics, per concretar i ampliar en una propera trobada. Han passat setmanes, mesos i res més n’he sabut.

  Però, fa pocs dies per veus d’aquelles que t’arriben mig de retruc i et parlen mig en secret, m’he assabentat que, actuant el govern municipal com a moderador, per no dir, penso jo, com a part interessada, heu tingut diverses reunions amb membres de la Junta del Club. La qual cosa lliga amb les intencions expressades en la felicitació de Nadal dels membres de la Junta, d’aconseguir el més ampli consens possible, per tal de fer possible les obres de remodelació i ampliació de les instal·lacions, i amb l’interès del govern municipal de ser-ne l’intermediari, per tal que el projecte es porti a terme, ja que d’aquesta manera s’evitaria la construcció d’una piscina municipal coberta, el seu manteniment i possiblement les pèrdues econòmiques que aquest segur generaria.

  Amb el seu silenci el que no us puc dir és, si els membres de la Plataforma han estat absorbits pel President i la Junta o s’ha enfonsat la Plataforma per les divergències, del camí a seguir, de la mateixa tripulació. Ja que en un principi les seves intencions no eren fer cap reunió amb l’equip de govern, sinó constituir-se en una oposició, amb cara i ulls, que aplegués tots aquells socis contraris, no tan sols als deliris d’enrunament i grandesa del President i la Junta. Si no, també, a la seva forma dictatorial de fer i desfer fins a aconseguir els seus propòsits.
  És per aquest motiu que llanço aquest missatge, a les ones dels mitjans de comunicació, amb l’esperança que sigui llegit i contestat, si és que hi ha hagut algun sobrevivent a l’engoliment o al naufragi.

  Atentament vostre.

 6. lejarza said

  Gaspar Senis, President del Club Natació Olot des del 2005 ha dimitit del seu càrrec en la junta directiva.

  Aquesta decisió va ser presa a mitjans del 2015 però en Gaspar Senis va decidir posposar-la fins al 2017 en consideració als projectes socials i esportius que el Club Natació Olot tenia endegats.

  La Junta del Club Natació Olot lamentem però comprenem perfectament aquesta decisió, en Gaspar Senis ha estat un bon President amb una importantíssima dedicació i durant aquests més de 10 anys al capdavant de l’entitat, el Club ha viscut grans moments tant en l’àmbit esportiu com social i ha deixat endegats nombrosos projectes que la Junta Directiva, de la mà de la seva nova Presidenta, la Gemma Soy seguiran treballant de valent dia a dia per poder realitzar.

  Escrit de l’ara expresident del Club Natació Olot Gaspar Senis

  Benvolguts socis i sòcies del CNO,

  Amb aquestes paraules em vull acomiadar de vosaltres com a President de la nostra estimada entitat i fervos saber que, just avui, tanco una llarga etapa de la meva vida dedicada al Club.
  Fa molts anys que vaig entrar a formar part de la Junta Directiva del CNO gràcies a l’Anton Obrador que va convidar-me, l’any 1986, a formar part de la seva candidatura. Durant tots aquests temps he tingut la sort de formar part de diverses juntes, en algunes simplement com a vocal responsable del tema econòmic i administratiu, altres com a vicepresident i, els darrers onze anys com president, sempre acompanyat de persones que, com jo mateix, hem dedicat gran part del nostre temps lliure a treballar per fer un club cada dia més gran.
  Avui podem dir, amb orgull, que la nostra entitat te una posició important en el món social i esportiu i això és gràcies a la gran massa social que té el Club però també a la gran tasca que han fet durant tots aquests anys els vocals responsables de les seccions esportives, de manteniment, econòmica, social etc. i també de totes les persones que formen part de la plantilla de professionals de la casa, tècnics i monitors esportius, administració, manteniment… gràcies a tota aquesta gent que fa possible el dia a dia de l’entitat. I també un agraïment especial a totes les persones que formen part de la Junta Assessora del Club que, durant tots aquest anys, ens han donat consells, suport i ànims per tirar endavant decisions importants.
  No vull pas fer ara un balanç del que ha estat la gestió del Club durant els anys que jo he encapçalat l’equip directiu, s’han fet moltes coses i s’han hagut de prendre decisions molt importants. Vull dir solament que s’ha fet sempre pensant en el millor per a l’entitat.
  Ben segur que he tingut mancances, que moltes coses es podrien haver fet millor, em queda però la gran satisfacció de poder dir que sempre s’ha actuat amb un sol objectiu: fer un gran Club, en tots els aspectes. A mitjans del 2015 i després de molts anys de dedicació i conscient que els anys passen per a tots, vaig comunicar als companys de la junta directiva i la junta assessora del Club la meva decisió de deixar el càrrec.
  Un cop, però, valorats els diversos projectes socials, esportius i de Club que teníem endegats, vaig decidir presentar novament la meva candidatura a les eleccions de l’any passat amb la condició que presentaria la meva renúncia a principis del 2017.
  Han estat molts anys de dedicació al Club de manera totalment desinteressada i, després d’onze anys de President crec, sincera i fermament, que serà bo un relleu amb un equip de persones joves, actives i molt preparades, encapçalat per l’actual vicepresidenta Gemma Soy que, sense cap mena de dubte, seran capaces de portar a bon terme els projectes que s’han endegat i que són tan importants per al futur del nostre estimat Club.
  Vull acabar donant-vos les gràcies a tots pel vostre suport i demanar-vos també que sapigueu entendre i perdonar les mancances que hagi pogut tenir. Jo ara seré aquí, al Club, com sempre, a jugar a pàdel, a nedar…. a gaudir de les instal·lacions i d’aquest entorn privilegiat que tenim. Com un soci més que estima el Club i vol el millor per a l’entitat.

  Gràcies a tots i fins a sempre.
  Gaspar Senis
  Olot, 6 de febrer de 2017

 7. lejarza said

  La dimissió del President

  Àngel Moliner – En llegir la felicitació de Nadal del CNO. Em va estranyar que no anessin encapçalats pel President els membres de la Junta. El cor em va dir que alguna cosa passava. Es volia treure pes al seu protagonisme o havia fet un pas al costat després del no, al finançament del seu projecte, de la darrere assemblea?
  El President possiblement disgustat pel resultat de la darrere assemblea i ressentida la seva imatge pública com a portaveu de la Junta, ha preferit sacrificar-se amb una sortida poc convincent, fent un pas al costat. Ja que, em costa de creure que si, en la darrere assemblea, s’hagués acceptat el seu finançament com ell esperava. Ara digués que, havia pres la decisió de dimitir del càrrec el 2015. Es presentés a la reelecció el 2016 i deixés la presidència a principis del 2017., tal com ha fet.
  A ell caldrà agrair-li aquest munt d’anys en els quals ha estat treballant de forma desinteressada per al Club. Tants com, perquè ell i molts membres de la Junta i del Consell Assessor, a poc a poc, se l’hagin fet seu, prenent iniciatives i decisions que no els corresponien, sense consultar-les ni rebre’n l’acceptació per part dels socis en assemblea. Oblidant que ells en són, només, els seus representants, i han de demanar i fer el que els socis volen. No el que ells desitgen i volen.
  Aquesta renúncia, podia haver ajudat a apaivagar les tensions internes que fa temps viu el Club. Però, molt em temo que aquesta dimissió i canvi d’imatge pública no servirà per res, ja que tot seguirà exactament igual… o potser pitjor. Perquè, segons llegeixo, les intencions expressades per l’exvicepresidenta, i ara, Presidenta en funcions, són de continuar treballant fins a aconseguir portar a terme tots els projectes endegats.
  Jo espero que el pas al costat del President serveixi, com a mínim, per salvar els mobles i no afegir més despeses amb propagandes del projecte i de nous finançaments de cara a una nova assemblea, si és que no se la passen per alt tirant pel dret.
  Atentament

 8. lejarza said

  La nova presidenta del CN Olot anuncia un nou procés participatiu per la remodelació de les instal·lacions

  La nova presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, anuncia que en els propers dies l’entitat començarà un procés participatiu que permeti als socis pronunciar-se sobre la reforma de les instal·lacions del club. Soy ho comunica en la seva carta de presentació enviada als socis.

  La presidència del Club Natació Olot ja torna estar a funcionar amb normalitat després que Gaspar Senis presentés la dimissió a principis de febrer. La nova presidenta, Gemma Soy, comença una nova etapa al capdavant de la junta directiva de l’entitat. En una carta enviada als socis i publicada al web del club, Soy comença parlant de les fortaleses del club i ho fa explicant que és “un club fort des d’un punt de vista econòmic i financer” i posa en valor “una plantilla de grans professionals”. La presidenta concreta que amb la nova etapa que ara comença “estem treballant de valent (..) per ampliar els canals de participació, informació i comunicació, i per aconseguir fer més àgil i fluïda aquesta participació”. A la carta Gemma Soy destaca, com a projecte “especialment important per al futur del club” la reforma de “la part més antiga de les instal·lacions, que ara té més de 50 anys” i anuncia “un procés participatiu en el qual hem estat treballant en els darrers mesos, per aconseguir que tots els socis us sentiu escoltats i implicats”. Finalment la carta dirigida als socis conclou que “només remodelant les instal·lacions i adequant-les a les necessitats actuals obtindrem un club de futur”.
  http://www.olot.tv/noticies/nova-presidenta-cn-olot-anuncia-nou-proces-participatiu-remodelacio-instal%c2%b7lacions/

  • lejarza said

   Benvinguda
   Salutació de la Presidenta
   Assumir el compromís de la presidència d’una entitat de les característiques del CN Olot per a mi és un gran repte. La il·lusió i també l’orgull de formar part d’aquesta gran família des de ben petita m’han fet prendre aquesta decisió.
   És un gran privilegi estar al capdavant d’un Club amb una gran massa social i amb més de 60 anys d’història. D’un dels millors clubs esportivament parlant. D’un Club fort des d’un punt de vista econòmic i financer i dirigit per una plantilla de grans professionals. D’un Club que s’ha fet un nom entre la resta de clubs esportius i entre les institucions. I en definitiva, d’un Club que ha participat i participa en la vida social de milers de garrotxins i ofereix un gran ventall d’activitats i propostes dirigides a socis de qualsevol edat.
   La junta que ara encapçalo tenim la responsabilitat de mantenir i ampliar tots aquests valors, que són els millors actius de què avui dia disposa la nostra entitat. Agraeixo des d’aquí a tots els membres de la junta que han dipositat la confiança i mostrat la il·lusió per seguir treballant tots plegats per aquest gran club.
   Amb aquesta nova etapa que ara iniciem, volem engrescar més que mai a tots els socis a participar activament en la vida social, esportiva i organitzativa del Club. Per aquest motiu estem treballant de valent, conjuntament amb professionals i diversos grups socials, per ampliar els canals de participació, informació i comunicació, i per aconseguir fer més àgil i fluïda aquesta participació. Tot i que els temps i la societat han canviat, el CN Olot sempre ha estat un Club «dels socis i per als socis», i cal que entre tots tornem a potenciar aquest fantàstic lligam que ha fet d’aquesta entitat el gran Club que tots estimem.
   Al CN Olot tenim endegats nombrosos reptes i projectes esportius i socials que fan més necessària que mai la vostra participació activa, ja sigui col·laborant en l’organització d’esdeveniments o amb la vostra participació en el que ha de ser el CN Olot del present i del futur.
   D’entre tots els projectes esportius i socials, en tenim un d’especialment important per al futur del Club: la reforma de la part més antiga de les instal·lacions, que ara té més de 50 anys. És innegable que el futur del Club demana poder realitzar aquest pas endavant. Remodelar i ampliar el club és del tot necessari, i una immensa majoria de socis així ho enteneu. Ho volem fer amb la vostra implicació i participació. És per això que en pocs dies, iniciarem un procés participatiu en el qual hem estat treballant en els darrers mesos, per aconseguir que tots els socis us sentiu escoltats i implicats. És per això que us demano des d’aquí que hi participeu. Ho volem fer sense abandonar tots els actius i potencialitats tan importants que avui dia tenim, aconseguits per una feina iniciada entre tots plegats ara fa ja uns anys, i feta sempre amb la màxima honestedat.
   Només remodelant les instal·lacions i adequant-les a les necessitats actuals obtindrem un club de futur on poder oferir activitats i espais adequats a tota la massa social que formem el Club Natació Olot, un club de futur pensat per als nostres fills i néts.
   Us vull agrair a tots, en nom propi i en el de la resta dels membres que formem la junta directiva del Club Natació Olot, el vostre suport. També vull demanar-vos confiança i, un cop més, la vostra implicació i participació en la vida esportiva i social del Club.
   Gemma Soy
   http://www.cnolot.cat/catalan/benvinguda

 9. lejarza said

  Olot En Comú posa la falta de piscina municipal com a exemple de que es governa per “classes benestants”
  3 de maig de 2017
  Per Jordi Altesa
  Olot En Comú posa la falta d’una piscina coberta municipal a la ciutat com a símbol de que l’equip de govern només se centra en les prioritats de les classes benestants. El seu portaveu dona per fet que a Olot no hi ha aquest equipament perquè determinats col·lectius ja es paguen la matrícula a un club privat.
  Olot En Comú és un dels partits que ha fet bandera de la necessitat de tenir una piscina coberta municipal a la ciutat. Amb Banyoles, són les dues úniques capitals de comarca de Catalunya que no tenen aquest equipament en marxa. Una anomalia que pel portaveu d’Olot en Comú, té una raó de ser. Xavier Garcia ha assegurat que això passa perquè unes determinades capes socials ja tenen la possibilitat d’anar a una piscina privada, les del Club Natació Olot. Per això, com que ells ja tenen la necessitat coberta, no és prioritari. En declaracions a l’Ajuntament Informa de Ràdio Olot, Garcia ho planteja deixant una pregunta a l’aire. Ell mateix es mostra convençut de que, si no hi hagués club privat amb piscina, la ciutat faria temps que en tindria una de municipal. Per aquest motiu parla de que hi ha un govern preocupat per les classes més benestants en la seves prioritats i lamenta que l’integri també el PSC.
  Olot En Comú també va qüestionar que la Generalitat donés una subvenció de mig milió d’euros al Club Natació Olot pel seu projecte de reforma de les instal·lacions a una ciutat que no té piscina coberta pública.  Un cop aquest projecte va fer fallida per falta de suports, el partit va demanar que aquesta subvenció canviés de titular i enlloc de per fer una piscina d’un club privat servís per construir aquesta municipal. 2.000 firmes van demanar la seva construcció i de moment s’estan fent estudis per veure la viabilitat del servei si l’assumís un privat.
  http://www.radiolot.cat/noticies/olot-comu-posa-falta-piscina-municipal-exemple-que-governa-classes-benestants/

 10. lejarza said

  A la Junta Directiva del Club Natació Olot

  19 de desembre de 2017

  Per Ángel Moliner

  El vostre procés participatiu no va tenir com a finalitat escoltar els suggeriments dels socis per tal d’esmenar el vostre projecte, sinó per vosaltres donar-li la validesa participativa i democràtica que no tenia. És per aquesta raó, que veient com anava el procés, la major part dels participants l’anaren abandonant abans que finalitzés.

  Finalment, a la tercera vegada, heu aconseguit amb escreix i per la porta del darrere l’acceptació del finançament de la 1a Fase del projecte. Gràcies, sobretot, a l’ínfima participació dels socis en la votació, ja que la major part d’ells, cansats i impotents de la vostra manera de fer sense cap mena oposició, va renunciar a participar-hi amb un igualment faran el que voldran o un hi tornaran fins que sigui acceptat.

  La proposta d’aquesta assemblea hauria d’haver estat sobre les variacions i les obres d’aquesta 1a fase i sobre el seu finançament, i la seva aprovació per una majoria de les 2/3 parts dels socis votants, tal com estableix l’Article vint-i-vuitè els Estatuts, no per aquesta majoria simple que us heu tret de la màniga per aquestes votacions.

  L’assemblea hauria d’haver estat en reunió de socis, per parlar, discutir els pros i els contres, i per prendre una decisió mitjançant la votació de les propostes de la Junta Directiva, amb el dret de paraula que atorga l’Article 12è Punt 1 Apartat C dels estatuts dels socis. No unes urnes en les quals es dipositen els vots.

  Aquesta modalitat assembleària – votació sense reunió ni dret de paraula- la va instaurar el darrer President, possiblement escarmentat per aquella multitudinària i sorollosa assemblea del Torín i segons veig la contínua l’actual Presidenta. Potser no sap o no vol saber què és una assemblea.

  Aquest sistema assembleari i ara la majoria simple apareguda per art de màgia us facilita a la Junta Directiva l’aprovació de les vostres propostes, però es contraria als estatuts, ja que limita la força dels socis, al no haver-hi alternativa, en les decisions de la Junta.

  http://www.elgarrotxi.cat/a-la-junta-directiva-del-club-natacio-olot/

 11. lejarza said

  La reforma de les instal·lacions del CN Olot veu la llum al final del túnel
  19 de desembre de 2017
  Per David Planella
  Després d’anys d’incertesa i dificultats, ara segueix un camí traçat perquè acabi sent una realitat. El club no es vol posar terminis, però l’aprovació de la proposta de finançament accelera la primera fase. Les obres de la sala d’aigües i de l’edifici del gimnàs ja s’adjudicaran aquest mes de gener.
  Aquesta serà la primera part que es portarà a terme: la construcció de les piscines i la rehabilitació de l’edifici del gimnàs estan inclosos a la primera fase del projecte. Per tirar-ho endavant, el club necessitava el vistiplau dels socis a la proposta de finançament, que es basa en recursos propis, en la subvenció de mig milió d’euros de la Secretaria General de l’Esport i en un préstec bancari. Mentre duri la devolució del crèdit, els socis hauran de pagar una quota per obres d’un màxim de dos euros mensuals. Tot això es va aprovar dissabte en una votació que va tenir una participació de 923 socis; d’aquests, un 88% ho van fer per la butlleta del sí. A la pràctica, això vol dir que el procés per remodelar les instal·lacions del CN Olot avança, malgrat les dificultats dels últims anys.
  En una entrevista al ‘Tercer Temps’ de Ràdio Olot, la presidenta del CN Olot, Gemma Soy, n’ha parlat i ha valorat molt positivament el grau de participació en la votació de dissabte. Va ser de la vora del 15%.
  I ara què?
  Un cop superada la votació del finançament, el procés d’adjudicació de les obres de la primera fase arriba a la recta final. Fins que s’acabi el desembre, els constructors que hi estiguin interessats encara podran presentar les seves ofertes, i abans no s’acabi el gener, el club decidirà l’adjudicació. En paral·lel, també continua obert el procés participatiu per decidir com serà la segona part del projecte.
  El CN Olot no es fixa terminis per la segona fase que haurà d’acabar amb una nova votació; en aquest cas, entre més d’un projecte per a l’edifici central de les instal·lacions.

  http://www.radiolot.cat/noticies/reforma-installacions-cn-olot-veu-llum-final-tunel/

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: