Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El Consistori incumpleix el acord dels contenidors de deixalles amb els veïns d´Argelaguer

Posted by lejarza en 23 septiembre, 2016


El Consistori incumpleix el acord dels contenidors de deixalles amb els veïns d´Argelaguer

Argelaguer – Vall del Llierca

Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA), amb NIF G55218093, domicili a la Casa d´Entitats (Ajuntament Vell) Crta d´Olot Núm. 23 i c/ Major, 26– 17853 Argelaguer.

Registre d´Entrada Núm. 564 Data 15-09-2016

Alcalde President Ajuntament d´Argelaguer,

L´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA); Exposa:

Que amb data de 25 de maig de 2015, fou exposat al públic l´Edicte Núm 5708 (BOPG), relatiu a la “Memòria Valorada: Pavimentació i condicionament d´un aparcament de vehicles al nucli d´Argelaguer”

Que amb data de 26 de juny de 2015, l´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA), amb Registre d´Entrada Núm 423, presentà Al.legacions al projecte promogut per l ´Ajuntament d´Argelaguer i redactat per Serttec – Serconsttec Garrotxa, SL., amb codi identificador 351-131-5, amb cuatre punts.

Que amb data de 3 de setembre de 2015, el Ple de l´Ajuntament, va aprovar donar resposta a les Al.legacions d’acord amb el següent,

Ubicació dels contenidors:

l´Ajuntament està d’acord en cercar un altre espai que no sigui el projectat. Considerem que la presència de deixalles tant a prop de l’Era no és adequada. Estem treballant per resoldre la reubicació d’aquesta zona”. El Ple ho va aprovar per unanimitat.

Que amb data de 8 de setembre de 2015, en reunió presencial amb l´Alcalde President se´ns va comunicar lo acordat pel Ple.

Que amb data de 14 de setembre de 2015, amb Registre de Sortida Núm 276, se´ns va comunicar per escrit lo acordat per unanimitat pel Ple.

Que a dia d´avui 14 de setembre de 2016, lo acordat per unanimitat, relatiu al punt Ubicació dels contenidors”, no a sigut complert.

Que l´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA), considerà molt preocupant que els veïns del nostre poble no tinguim la seguretat, de qué el que aprova el Consistori d´Argelaguer es cumpleixi, si incumpleix els seus propis acords.

Demanen:

Que es cumpleixi el punt relatiu a: Ubicació dels contenidors aprovat amb data de 3 de setembre de 2015 pel Ple de l´Ajuntament d´Argelaguer per unanimitat, i ratificat per mutu acord per l´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA).

Argelaguer (la Garrotxa) 14 de setembre de 2016 Eva Llansana Benaiges, Presidenta

wp_20160921_08_57_08_pro

El Consistori incumpleix el acord dels contenidors de deixalles a l’Era de la esglesia amb L´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA) Foto: Lejarza – Garrotxa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: