Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L´Ajuntament ha instal·lat la cartellera demanada per l´Associacio de Veïns d´Argelaguer a Hostalnou de Llierca

Posted by lejarza en 21 septiembre, 2016


L´Ajuntament ha instal·lat la cartellera demanada per l´Associacio de Veïns d´Argelaguer a Hostalnou de Llierca

Argelaguer – Vall del Llierca

De Hostalnou de Llierca (barri del Pont) surt una carretera en direcció nord en paral·lel al riu Llierca que porta cap a les empreses Cales de Llierca, S.A. i Cales Yesos i Cementos de Olot, S. A. (CYCOSA), i enllaça amb la carretera GIV-5233 entre Montagut i Oix i el municipi de Tortellà. A partir de aquet punt es desprenen tots els camins que drenen la banda occidental del pla de Tapioles d´Argelaguer (can Pagés, can Fiol, can Soler i mas Pequín).

Al municipi d´Argelaguer el 76% dels seus habitants resideixen al nucli urbà, a la plana del Fluvià a uns 400m. al nord del riu, i el 6%, al barri d´Hostalnou de Llierca o barri del Pont que, per raons de proximitat, estableix les seves relacions amb Sant Jaume de Llierca i la població disseminada formada per antics veïnats i antigues parròquies (19%), que es troba al Guilar, a Sant Sebastià, a Santa Magdalena i al Pla de Tapioles.

Aquesta dispersió de la població en diferents nuclis, tot i no ser molt elevada, dificulta el manteniment de les infraestructures i dels serveis bàsics per a la població alhora que dificulta també la gestió dels espais oberts amb la possibilitat d´augmentar els riscos ambientals (bàsicament, incendis forestals).

El petit nucli d´Hostalnou de Llierca, com és limítrof amb el nucli de Sant Jaume de Llierca, fa ús de les infraestructures i serveis d´aquest municipi.

hostalnoudelliercabarridelpont

L´Ajuntament ha instal·lat la cartellera demanada per l´Associacio de Veïns d´Argelaguer a Hostalnou de Llierca (barri del Pont) Foto: Lejarza Argelaguer – Garrotxa

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: