Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer

Posted by lejarza en 19 septiembre, 2016


La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer

Argelaguer – Vall del Llierca

L´Associacio de Veïns d´Argelaguer (AVA), amb NIF G55218093, domicili a la Casa d´Entitats (Ajuntament Vell d´Argelaguer) c/ Major, 26– 17853 Argelaguer.

Notifica al Sr. Director de Bassols Energia, Avinguda de Girona, 2 – 17800 Olot, la seguent nota;

Exposem:

Que a diferents llocs del nostre poble d´Argelaguer, la companyia elèctrica Bassols Energia te abandonants diferents pals electrics, que en temps passat, forem usats per mantener les lineas de subministrament, avui inservibles.

L´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA), considerà, que aquest pals son propietat de la companyia, i, consideren que como empresa responsable, Bassols Energia d´Olot debe retirar aquestas infraestructuras lo més aviat possible.

Sol.licitem:

Que es retiren els pals elèctrics abandonants a diferents llocs del poble d´Argelaguer per, la companyia elèctrica Bassols Energia d´Olot (Garrotxa).

Argelaguer (Garrotxa) 17 de setembre de 2016 Eva Llansana i Benaiges, presidenta de la Associacio de Veïns d´Argelaguer (AVA).

dscf1806

La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Victor Rey)

1

2) La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Victor Rey)

dscf1821

3) La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Victor Rey)

wp_20160907_12_50_21_pro

4) La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer (Foto: Lejarza – Garrotxa)

Anuncios

2 comentarios to “La elèctrica Bassols Energia d´Olot te abandonants pals elèctrics al poble d´Argelaguer”

 1. lejarza said

  Bassols Energia distribuïa l’energia procedent bàsicament de la central hidroelèctrica Molí Nou del terme d’Argelaguer al curs del riu Fluvià

  Bassols Energia Comercial és una comercialitzadora d’energia elèctrica amb oficines a Olot (Garrotxa) i a Banyoles (Pla de l’Estany). Creada l’any 2000, Bassols Energia Comercial s’ha anat desenvolupant de forma paral·lela a la liberalització del mercat elèctric a l’estat espanyol.

  Bassols Energia Comercial, malgrat ser una empresa jove, forma part del grup empresarial Bassols, que té una trajectòria de més de cent anys en el sector elèctric.

  El grup Bassols va iniciar la seva activitat de generació i distribució elèctrica l’any 1905 a la zona de Banyoles, on es distribuïa l’energia procedent bàsicament de la central hidroelèctrica Molí Nou del terme d’Argelaguer al curs del riu Fluvià. Posteriorment es va anar ampliant la cobertura del subministrament a diverses zones de la comarca de la Garrotxa, alhora que es construïen noves centrals hidroelèctriques, tant al riu Fluvià com al curs alt del Ter, i també noves centrals tèrmiques.

  Fins a mitjan segle XX el territori de distribució de Bassols constituïa una zona aïllada, on tota l’energia distribuïda la produïa l’empresa a la mateixa zona. A partir de l’any 1952, amb la implementació de les Tarifes Màximes Unificades, que obligava a les distribuïdores a connectar-se a les xarxes peninsulars, es va fer un salt qualitatiu important: es va millorar la qualitat del servei i alhora va fer innecessari el funcionament de centrals tèrmiques de baix rendiment.

  A principis de la dècada del 1960 es va construir la nova línia de Girona-Banyoles-Olot de 66 kV connectada a la xarxa d’Enher. Aquesta nova infraestructura va permetre accedir a un major volum d’energia procedent de les principals xarxes de l’estat i va possibilitar atendre la demanda creixent de la zona. A finals de la mateixa dècada es va construir una línia de 132 kV entre Olot, Argelaguer i Girona i la conseqüent estació receptora d’Olot.

 2. lejarza said

  Veïns d’Argelaguer reclamen a Bassols que retirin els pals elèctrics que ja no es fan servir

  Data: 20 setembre, 2016

  L’Associació de Veïns d’Argelaguer va notificar fa pocs dies a l’elèctrica Bassols Energia que retiressin els pals elèctrics abandonats i fora d’ús situats a diversos llocs del municipi d’argelaguer, que abans servien per mantenir les línies de subministrament elèctric.

  L’Associació de Veïns d’Argelaguer, considerà, que aquests pals són propietat de la companyia, i, consideren que com a empresa responsable, Bassols Energia d’Olot està obligada a retirar aquestes infraestructures que no es fan servir en l’actualitat.

  http://www.elgarrotxi.cat/veins-dargelaguer-reclamen-a-bassols-que-retirin-els-pals-electrics-que-ja-no-es-fan-servir/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: