Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El mirador de Bellcaire

Posted by lejarza en 18 septiembre, 2016


El mirador de Bellcaire

Joan Enric Carreras Mercader

Farà cosa de tres anys vaig atrevir-me a proposar al senyor alcalde del municipi la possibilitat de reconvertir la vella estructura del dipòsit de l´aigua en un mirador de la plana empordanesa, atès que és el lloc més alt del municipi, més que l´emblemàtic castell, pensant sempre amb la millora de les visites turístiques i la possibilitat de reconvertir el lloc en un punt obligat per als molts turistes que visiten l´entorn, com l´Escala o Torroella.

Inclús vaig oferir-me a col·laborar profes­sionalment i de forma altruista en el projecte, però farà cosa de tres dies vaig rebre uns papers, com tots els residents, perquè votéssim unes propostes de millora, i una d´elles era restaurar i pintar l´estructura i l´altre era derruir-la i esmicolar-la.

A hores d´ara no sé si el poble va votar la que per a mi és la pitjor o tot quedarà com estava.

Resulta que el nostre consistori ha tingut la “brillant idea” de crear un Consell entre Associacions i també algun particular perquè facin aquests tipus de propostes i decisions, això sí, de forma totalment democràtica i sobretot gratuïta, perquè suposo que els actuals membres del Consistori seguiran cobrant igual, només és tracta de passar la “patata calenta” al Consell i així ells no han de “cremar-se” per “cosetes” de caire popular.

De fet la idea està bé atès que la suma de les propostes no poden tenir un cost superior als 30.000€ i no podrà haver-hi cap “sobrecost”.

És clar que si el Consell fa la feina que haurien de fer els regidors elegits pel poble hi ha alguna cosa que falla (rectifico, els nostres són posats a dit, només hi havia una llista) però hauríem de tenir confiança.

De fet, en els pobles primitius ja tenien un Consell de Vells per decidir coses, el que no sé és si al mateix temps tenien un Consistori remunerat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: