Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

La Fundacio Privada Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa necessita incorporar un/una Gerent

Posted by lejarza en 10 agosto, 2016


La Fundacio Privada Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa necessita incorporar un/una Gerent

Argelaguer – Vall del Llierca

Funcions:

Ostentar la representació de la Fundacio Privada de l´Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa i comparèixer en tot tipus d’actuacions públiques i privades.

Executar i fer complir els objectius estratègics i els acords del Patronat i adoptar les disposicions particulars que exigeixi el seu millor compliment.

Elaborar la proposta de pressupost anual, d’acord amb els plans d’actuació aprovats.

Executar el pla d’inversions anual i exercir les facultats de contractació en matèria d’obres, instal·lacions, serveis i subministraments.

Elevar al Patronat la proposta de nomenament i cessament dels càrrecs de comandament.

Gestionar la política de recursos humans i a tal fi, contractar, sancionar, separar o rescindir les relacions de treball amb el personal; aprovar les promocions i fixar les remuneracions i les funcions del personal d’acord amb els criteris o les instruccions que estableixi el Patronat.

Ordenar els pagaments de l’entitat de conformitat amb les atribucions que li hagin estat assignades pel Patronat.

Exercir la interlocució amb la representació legal dels treballadors.

Aquelles que li deleguin els òrgans de govern.

Requisits:

Titulació superior (Llicenciatura/Grau) preferiblement en ciències de la salut. Experiència mínima de 5 anys com a directiu en entitats del sector salut. Capacitat de treball per objectius i de coordinació d’equips. Idiomes: català i castellà.

S’ofereix:

Incorporació immediata. Contracte laboral d’ alta direcció. Retribució segons experiència i trajectòria professional.

Les persones interessades podran enviar el seu currículum i tota aquella documentació que es consideri pertinent per demostrar la idoneïtat amb el lloc de treball fins el dia 15 d’agost de 2016 indicant la referència de la convocatòria a l’adreça electrònica rhumans@consorci.org. Ref.2016.Gerent

Anuncios

Una respuesta to “La Fundacio Privada Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa necessita incorporar un/una Gerent”

 1. lejarza said

  El nou gerent de l’hospital comarcal d’Olot cobra 100.000 euros bruts anuals

  La CUP protesta pel salari i en canvi el Patronat de l’Hospital indica que és just i comparable al de l’anterior directiu

  olot| xavier valeri 25.10.2016

  Josep Maria Padrosa (gerent de l’hospital d’Olot i la Garrotxa) cobra un sou anual de 100.000 ? bruts. El salari és un 9% més elevat que el de l’anterior gerent, Carles Puig, el qual cobrava 91.000 ? bruts. El sou i el recorregut professional del nou càrrec van ser posats en qüestió ahir al matí per Eulàlia Reguant (diputada de la CUP al Parlament), la qual va situar el sou de Padrosa en 120.000 ? i el de Carles Puig en 80.000 ?, dades que posteriorment van ser desmentides. Reguant va indicar que el sou, segons ella, supera el límit permès per llei als càrrecs públics i va criticar que sigui possible pel fet que l’Hospital està gestionat per un Patronat privat. Reguant va ser molt crítica amb el funcionament de la sanitat catalana en base a fundacions i consorcis per escapar-se -segons ella- del control de la ciutadania.

  La diputada va definir de premi el càrrec de gerent de l’Hospital i va criticar que el premi fos per a una persona que, segons ella, va anar sempre de la mà de l’anterior conseller de Salut, Boi Ruiz. Segons la CUP, Boi Ruiz és responsable de les retallades en salut pública.
  La CUP va retreure que Padrosa era apoderat de sis empreses privades proveïdores de CatSalut, amb contractes de 14 milions d’euros, mentre dirigia el Servei Català de la Salut.
  També van recordar que Antifrau va multar amb 95.000 ? les empreses, de les quals Padrosa havia estat apoderat per associar-se i repartir-se el mercat.
  Contracte “a l’antiga”
  Josep Maria Corominas (alcalde d’Olot i president del Patronat) va indicar que el sou de l’anterior director de l’Hospital, Carles Puig, surt en el portal de transparència de la web del Patronat de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Va justificar l’augment de sou de Josep Maria Padrosa respecte al de Carles Puig.
  Segons ell, Carles Puig tenia un contracte de gerència a l’antiga amb una indemnització pactada. En canvi, Padrosa té un contracte nou amb un sou més alt, però sense indemnització. Corominas va indicar que demanarà a la CUP d’on han tret el sou dels gerents i va criticar l’ús polític que, segons ell, han fet del canvi de gerent de l’Hospital. “Vàrem tenir una reunió del Patronat, en la qual hi havia el seu representant i li vàrem demanar que si tenia dubtes que preguntés i no ho va fer”.
  Pere Gómez (portaveu municipal d’ERC) va indicar que no es pot fer un concurs per tenir el millor director per a l’hospital i després pagar-li la meitat del que cobra una persona per responsabilitats similars en empreses privades. També va valorar: “No et pots oposar a un concurs públic amb unes bases transparents”. Va considerar que l’ideal per a ERC seria que el Patronat no existís.
  Padrosa es defensa
  El gerent de l’Hospital, Josep Maria Padrosa, va indicar que ell no s’havia posat el salari, sinó que estava en el concurs públic per a la selecció del càrrec. Va aclarir: “No és una retribució que hagi decidit jo, ni molt menys”. Va assenyalar: “Estava en l’oferta pública, a la qual em vaig presentar amb 30 persones més i després d’uns processos em varen escollir a mi”.
  Sobre el passat professional va indicar que en un moment determinat va tenir lloc una querella contra ell, Boi Ruiz i la secretària general de Salut que no era per les incompatibilitats, sinó per considerar que els ajustaments fets entre el 2011 i el 2012 afectaven la població catalana.
  Querella arxivada
  Va indicar que al final va quedar demostrat que van ajustar el màxim possible el pressupost que els havia donat el Govern amb la voluntat de salvaguardar els elements vitals per la sanitat catalana i perjudicar el menys possible i la querella va ser arxivada. Padrosa va reconèixer que havia estat director general de l’empresa i com a tal tenia poders. Això no obstant, va exposar que no n’havia estat mai apoderat.
  Va explicar que al 2011 quan va passar a treballar al Departament de Salut va liquidar tota la relació amb l’empresa. Això no obstant, l’empresa no va revocar els poders. Va dir: “Hi ha empreses que ho fan i d’altres que no ho fan”. En tot cas, segons ell, la funció pública va demostrar que no havia incorregut en cap incompatibilitat.
  Va plantejar: “Jo vinc aquí a gestionar l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, el qual té pública el 96% de l’activitat”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: