Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament de Montagut i Oix memòries valorades places Joventut i Vicenç Martinoles i camp de futbol

Posted by lejarza en 10 agosto, 2016


Ajuntament de Montagut i Oix memòries valorades places Joventut i Vicenç Martinoles i camp de futbol

Vall del Llierca – Argelaguer – Garrotxa

Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 151 – 9 d’agost de 2016 Núm. 6809

Anunci d’aprovació definitiva d’unes memòries valorades

De conformitat amb el que disposa l’article 38.2 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s’aprova el reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals, es fa públic que les memòries valorades que tot seguit s’indiquen han esdevingut definitivament aprovades, un cop transcorregut el termini de trenta dies hàbils d’informació pública de la seva aprovació inicial per Decret d’alcaldia núm. 43/16 de data 14 de juny de 2016, publicat al BOP de Girona núm. 120 de 23 de juny de 2016 i exposat al tauler d’anuncis de l’ajuntament i a la pàgina web municipal, sense que s’hagi formulat cap reclamació ni al·legació..

Memòria valorada a les places de la Joventut i del rector Vicenç Martinoles, amb un pressupost d’execució per contracta de 16.424,26 euros (referència 2857/2016).

Memòria valorada de substitució del paviment al camp de futbol, amb un pressupost d’execució per contracta de 49.554,96 euros (referència 2904/2016).

Si es vol impugnar la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós administratiu de Girona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la darrera publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la darrera publicació d’aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Montagut, 1 d’agost de 2016 Mònica Boix Pagès Alcaldessa

Anuncios

2 comentarios to “Ajuntament de Montagut i Oix memòries valorades places Joventut i Vicenç Martinoles i camp de futbol”

 1. lejarza said

  Montagut comença les obres per plantar gespa natural al seu camp de futbol de terra

  Montagut transforma una de les seves instal·lacions esportives: durant aquest mes d’agost es substituirà la superfície del camp de futbol, que passarà de la terra a la gespa natural. Tindrà un cost de 50.000 euros, i per tal d’obtenir fons s’han organitzat diverses activitats, com una campanya de micromecenatge a Tot Suma.

  Al llarg del segle XXI la gran majoria dels camps de futbol garrotxins han vist transformada la seva fisonomia per millorar-ne les seves prestacions, i un dels canvis principals ha estat la substitució de la superfície del terreny de joc, passant de la sorra a la gespa natural o artificial. Malgrat això, encara queden dos instal·lacions actives a la comarca que mantenen la terra: són els camps de Castellfollit i de la Montagut. Aquests darrers, però, estan a punt de fer el pas cap a la gespa.

  Aquest dimarts s’han posat en marxa les obres per modificar el camp, que tindrà un cost de 50.000 euros, que aportaran la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Grup de Joves del municipi i la Penya Esportiva Montagut. Per tal d’assolir la seva part, el club de futbol ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Tot Suma, i juntament amb el Grup de Joves organitza diverses activitats durant l’any: tot per aconseguir canviar la superfície a la gespa natural.

  En aquests moments el poble viu els partits de quatre equips de futbol: dos formacions de futbol base, el conjunt sènior de 4a Catalana i un equip de veterans que s’estrenarà aquesta temporada. Tots ells esperen que el somni es faci realitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: