Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El Consell Comarcal de la Garrotxa aprova el preu del menjador escolar d´Argelaguer

Posted by lejarza en 22 julio, 2016


El Consell Comarcal de la Garrotxa aprova el preu del menjador escolar d´Argelaguer

Argelaguer – Vall del Llierca

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat provisionalment, com cada any, el preu públic corresponent a la prestació del servei de menjador escolar de la Escola Montpalau d´Argelaguer pel curs 2016-2017.

Preus Escola Montpalau d´Argelaguer: L´alumne habitual o fix 6,56€. L´alumne que usa esporàdicament el servei 8,53€. Els mestres i professors i personal no docent que no han d´utilitzar el servei de monitors i fan ús del servei habitualment 4,70€. Els mestres, professors i personal no docent que no han d´utilitzar el servei de monitors i no fan ús del servei habitualment 6,11€.

Segons el Reglament de funcionament del servei de menjadors escolars del Consell Comarcal de la Garrotxa es considera usuari fix aquell que fa ús del servei com a mínim 3 dies a la setmana i usuari esporàdic aquell que fa ús del servei i ho comunica al centre el mateix dia abans de les 10 del matí, entenent que poden gaudir d´aquest servei gràcies a que hi ha d´altres alumnes que en fan ús de forma fixa i que la gestió de la seva assistència té un cost afegit de difícil determinació.

Queden exempts de pagar la taxa del servei de menjador escolar: • Aquells alumnes, considerats alumnes amb necessitats educatives específiques, que no van al centre que els correspon per mapa escolar i així ho determina la resolució del Departament d’Educació. Article 4.- Obligats al pagament: Estan obligats al pagament totes les persones físiques o jurídiques que siguin usuàries o beneficiaries del menjador escolar, tant si són alumnes com si són mestres o altra persona degudament autoritzada que sol·liciti el servei.

Argelaguer-Lejarza 14-02-2005 7-29-15 2592x1944

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat provisionalment, com cada any, el preu públic corresponent a la prestació del servei de menjador escolar de la Escola Montpalau d´Argelaguer pel curs 2016-2017. Foto: Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: