Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Càritas Garrotxa s´estendrà a Argelaguer, Tortellà, Sant Jaume de Llierca i Montagut i Oix

Posted by lejarza en 8 julio, 2016


Càritas Garrotxa s´estendrà a Argelaguer, Tortellà, Sant Jaume de Llierca i Montagut i Oix

Argelaguer – Vall del Llierca

Càritas Garrotxa s´estendrà a la Vall del Llierca, l´entitat busca descentralitzar-se d´Olot i ser més present en la resta de pobles de la comarca.

Per bé que alguns indicadors macroeconòmics apuntin a una certa millora de les condicions econòmiques, Càritas Garrotxa constata que encara hi ha un important col·lectiu de persones a qui aquestes milloren no els arribaran, perquè es troben immerses en un cercle d´exclusió o perquè no tenen les competències necessàries ni l´autoestima suficient per millorar la seva situació personal. La raó de ser de Càritas Garrotxa continua essent fer costat a aquestes persones.

Càritas Garrotxa vol reforçar la seva presència als pobles d´Argelaguer, Tortellà, Sant Jaume de Llierca i Montagut i Oix, l´entitat ha iniciat els procediments per posar en marxa els seus propis programes a la Vall, l´objectiu es que puguin tenir voluntaris, com ja ho està fent actualment a la Comtal vil.la de Besalú.

El sector de la Vall del Llierca comptara amb una persona de referència i la voluntat és iniciar-hi programes propis i portar-hi algunes de les accions que ja es duen a terme tant a Olot com a Besalú, en funció de les necessitats; Càritas no descarta portar a terme la mateixa iniciativa descentralitzadora en d´altres municipis garrotxins.

Càritas Garrotxa gestiona un Centre de Distribució d´Aliments a Olot, es un espai destinat a oferir aliments bàsics a persones de la comarca que es troben en una situació de precarietat econòmica i/o social, i que tenen moltes dificultats per cobrir adequadament les seves necessitats més bàsiques.

Càritas Garrotxa te el suport de institucions i entitats per al desenvolupament de la seva acció social, a la Vall del Llierca i sòn col·laboradores l´Ajuntament d’Argelaguer i Ajuntament de Sant Jaume de Llierca.

L´àmbit territorial d´actuació de Càritas Garrotxa és el territori de les parròquies de l´Arxiprestat de l´Alt Fluvià del Bisbat de Girona.

Anuncios

2 comentarios to “Càritas Garrotxa s´estendrà a Argelaguer, Tortellà, Sant Jaume de Llierca i Montagut i Oix”

  1. lejarza said

    Càritas Garrotxa vol descentralitzar-se als Sectors del Llierca i Sant Feliu de Pallerols

    Càritras Garrotxa s’estendrà al sector del Llierca i a Sant Feliu de Pallerols. D’aquesta manera l’entitat basca descentralitzar-se d’Olot i ser més presents en la resta de pobles de la comarca. Aquests grups seguiran la línia del Sector de Càritas a Besalú, que ja funciona amb els seus propis voluntaris i programes.

    Càritas Garrotxa vol reforçar la seva presència als pobles de la Garrotxa i per això l’entitat ha iniciat els procediments per posar en marxa dos sectors. Un és el del Llierca que inclou els municipis de Sant Jaume de Llierca, Argelaguer, Montagut i Oix i Tortellà. L’altre és el sector de Sant Feliu de Pallerols. L’objectiu es que puguin tenir voluntaris i posar en marxa els seus propis programes com ja ho està fent actualment Besalú.

    Els nous sectors comptaran amb una persona de referència i la voluntat és iniciar-hi programes propis i portar-hi algunes de les accions que ja es duen a terme tant a Olot com a Besalú, en funció de les necessitats de les zones. Més enllà d’aquests dos sectors, Càritas no descarta portar a terme la mateixa iniciativa descentralitzadora en d’altres municipis

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: