Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L´equip de govern de Sant Jaume de Llierca es troba en converses amb l´Associació de Veïns No a la Planta de Triatge

Posted by lejarza en 22 junio, 2016


L´equip de govern de Sant Jaume de Llierca es troba en converses amb l´Associació de Veïns No a la Planta de Triatge

Argelaguer – Vall del Llierca

L´equip de govern de Sant Jaume de Llierca, de Convergència Democràtica de Catalunya (CiU), es troba en converses amb l´Associació de Veïns No a la Planta de Triatge, hereva del moviment veïnal que s´oposa a la planta de Triatge del Consell Comarcal de la Garrotxa (SIGMA) en el seu emplaçament previst a Can Coma de Baix, que ha estat recollint firmes a tota la Vall del Llierca per començar a emprendre accions.

L´equip de Govern vol que la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal de la Garrotxa d´Olot (SIGMA) reconsiderin el Pla Especial de la planta, ara que la gestió dels residus de la Garrotxa es planteja de manera conjunta amb el Pla de l´Estany.

L´equip de govern del municipi considera que l´anunci de l´Agència de Residus de Catalunya (ARC) és precipitat, donat que encara no s’ha resolt el contenciós que l’Ajuntament té interposat contra el Pla Especial de la planta.

Juntament amb l’oposició i una nova associació veïnal, negocien una proposta local que demanarà reconsiderar el pla especial, ara que els Consells Comarcals de la Garrotxa d´Olot i el Pla d´Estany de Banyoles han decidit portar conjuntament la gestió dels residus.

L´Associació de Veïns d´Argelaguer (AVA) dona suport a l´Associació de Veïns de Sant Jaume de Llierca contra la Planta de Triatge del Consell Comarcal de la Garrotxa d´Olot.

WP_20160429_20_26_52_Pro

L´Alcalde de Sant Jaume de Llierca Jordi Cargol Cros parlant al Centre Cìvic contra la Planta de Triatge del Consell Comarcal de la Garrotxa d´Olot (Foto Lejarza Argelaguer)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: