Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Els veïns rebutgen un pla de l´Ajuntament de Tortellà per reordenar el trànsit

Posted by lejarza en 11 mayo, 2016


Els veïns rebutgen un pla de l´Ajuntament de Tortellà per reordenar el trànsit

Ramon Estéban

L´equip de govern de Tortellà (CP) va presentar als veïns una proposta de reordenació del trànsit al centre del poble consistent –en línies generals– a aplicar el sentit únic de circulació en alguns dels carrers, com ara els de França, Sales, Ciutadella, Olot, Sant Jaume i de la Font.

La majoria dels assistents que omplien el saló de sessions de l´Ajuntament, però, van mostrar-s’hi disconformes perquè, segons van dir, no consideraven que la circulació suposés un problema important.

Atès el parer general, l´equip de govern ha decidir retirar la proposta i fer una enquesta sobre qüestions de vialitat, a partir de la qual es prendrà alguna decisió a mitjà termini. “Nosaltres teníem el convenciment que el fet que en carrers estrets s´hi pugui passar en els dos sentits suposava un problema per a la majoria del poble, però veiem que no”, va manifestar l´alcalde, Rafael Domínguez. “Si la gent no ho considera un problema, qui som nosaltres per tirar endavant el pla?” En l´enquesta, a més de preguntar sobre qüestions concretes, es demanaran suggeriments.

Aparcaments

A la mateixa reunió informativa es va proposar que, en lloc de tractar la circulació, es busqués una solució al fet que sovint es deixen cotxes mal aparcats, una circumstància –es va dir– que sí que entorpeix el trànsit. L´equip de govern hi va accedir.

El punt de vista de la majoria dels assistents a la reunió de dimarts coincideix amb el parer del principal grup de l’oposició, CiU. El seu portaveu, Francesc Ten, es va mostrar satisfet que es busqui una solució als cotxes mal aparcats i es deixi de banda el pla inicial. “Si aconseguim disciplina a l´hora d´aparcar se solucionarà la resta”, va dir.

Vall del Llierca Tortellà Fira de la Quaresma any 2012 (by Lejarza)

Vall del Llierca Tortellà (by Lejarza Argelaguer)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: