Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Obres de construcció de l’edifici de l´Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú any 2016

Posted by lejarza en 28 abril, 2016


Obres de construcció de l’edifici de l´Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú any 2016

Argealaguer – Vall del Llierca

Proposta de resolució sobre la priorització de les obres de construcció de l´edifici de l´Institut Escola Salvador Vilarrasa, de Besalú any 2016, Núm. 250-00307/11 Reg. 19371/Admissió a tràmit: Mesa del Parlament de Catalunya data 12.04.2016.

Presentació: Grup Popular PPC

A la Mesa del Parlament

Josep Enric Millo i Rocher, portaveu del Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya, d’acord amb el que estableixen els articles 164 i 165 del Reglament del Parlament de Catalunya, presenta la Proposta de resolució sobre la priorització durant l`any 2016 de la construcció del nou edifici del IE Salvador Vilarrasa de Besalú, per tal que sigui substanciada davant la Comissió d’Ensenyament, amb el text següent:

Exposició de motius:

Girona és la província catalana on hi ha més barracots a les escoles. Hi ha 310 mòduls repartits en 112 centres. El 25% de les escoles o instituts de les comarques gironines tenen almenys un barracot i 19 centres estan completament en barracots.

En aquesta situació està per exemple l’Institut Escola Salvador Vilarrasa de Besalú que després de 6 anys segueix tenint ubicat part del centre en mòduls prefabricats fet que suposa una incomoditat constant tant pels estudiants com pels mestres.

El IE Salvador Vilarrasa fins l’any 2010 era el CEIP Salvador Vilarrasa i és a partir d’aquest any que s’amplia a Institut, fet que comporta que en aquest centre hi assisteixin des d’aquell moment alumnes des de P3 fins a 4t d’ESO, és a dir, de 3 a 16 anys i com a conseqüència que hi hagi hagut un increment d’alumnat i que hagi estat necessari instal·lar mòduls prefabricats al pati del centre a falta de la construcció d’un edifici definitiu.

El nombre d’alumnes en aquest Institut Escola cada any creix i més tenint en compte que els alumnes, a més de Besalú, procedeixen dels municipis veïns de Maià de Montcal, Beuda i Sant Ferriol, i a secundària també s’hi afegeixen els alumnes de Lliurona, cosa que fa que s’hagi d’anar ampliant el nombre de mòduls prefabricats a falta de la construcció de l’edifici definitiu.

Per aquests motius, el Grup Parlamentari del Partit Popular de Catalunya presenta la següent:

Proposta de resolució

El Parlament de Catalunya insta el Govern de la Generalitat a prioritzar, durant l´any 2016, la construcció del nou edifici del IE Salvador Vilarrasa de Besalú.

Palau del Parlament de Catalunya, 5 d’abril de 2016

Josep Enric Millo i Rocher, portaveu GP PPC

Escola de Besalu Garrotxa

Escola de Besalu Garrotxa (Foto: Lejarza Argelaguer)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: