Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Mieres (Garrotxa) explica el pressupost de l´any 2016 al centre cívic

Posted by lejarza en 19 febrero, 2016


Mieres (Garrotxa) explica el pressupost de l´any 2016 al centre cívic

Argelaguer Vall del Llierca – Mieres DdG

L’Ajuntament de Mieres va realitzar una presentació pública del pressupost municipal per al 2016.

L’acte va tenir lloc al Centre Cívic i va assistir-hi una vintena de veïns.

L’exposició va servir per explicar les principals fonts d’ingressos i despeses així com detallar-ne el seu contingut a través de les diferents partides associades.

També va servir per explicar el procés d’elaboració i d’aprovació del pressupost i per explicar-ne els canvis.

El pressupost és de 327.129,86€ i prové d’impostos (33%), transferències (40%), taxes (15%), transfarències de capital (9%) i ingressos patrimonials (3%).

Anuncios

2 comentarios to “Mieres (Garrotxa) explica el pressupost de l´any 2016 al centre cívic”

 1. lejarza said

  L’Ajuntament de Mieres ha realitzat una presentació pública del pressupost municipal per aquest 2016. L’acte va tenir lloc al Centre Civíc i van assistir-hi una vintena de veïns. L’exposició va servir per explicar les principals fonts d’ingressos i despeses així com detallar-ne el seu contingut a través de les diferents partides associades. També va servir per explicar el procés d’elaboració i d’aprovació del pressupost així com per explicar-ne els canvis més significatius respecte anys anteriors.

  El pressupost municipal per aquest 2016 és de 327.129,86€ i prové dels impostos municipals (33%), transfarències corrents (40%), taxes i altres ingressos (15%), transfarències de capital (9%) i ingressos patrimonials (3%).

  Despeses 2016

  Les dues principals despeses, que suposen el 50% del pressupost total, són despeses de personal, 90.699,32€ (28%), i despeses en equipaments i urbanisme, 72.000€ (22%).

  En relació a les despeses d’administració general, 29.150€ (9%), s’han eliminat dues partides que existien fins ara “atencions protocol·làries i representatives” i “dietes i locomoció càrrecs electes” i s’ha reduït la quantitat destinada a indemnitzacions dels regidors (30€ per assistència al ple).

  Respecte a l’àrea de cultura i joventut, 15.050€ (5%), s’ha creat una nova partida destinada a joventut i que seran els propis joves qui decidiran on destinar aquests recursos.

  En relació a benestar social, 11.650€ (3%), s’ha fet un esforç per assumir la totalitat del cost dels serveis socials bàsics que pertoca a cada ajuntament i s’ha incrementat la partida que portava congelada des del 2009. També s’ha creat una nova partida destinada a tallers i activitats destinades al benestar social així com s’ha incrementat la partida d’atencions solidàries.

  L’àrea de promoció econòmica, 3.250€ (1%), té la principal partida destinada a despeses de promoció turística i serà gestionada conjuntament amb la taula d’agents turístics del propi municipi.

  En l’apartat de les inversions, 49.380,54€ (15%), en destaca, sobretot i principalment, la creació d’una partida destinada a pressupostos participatius, la segona més gran del conjunt del pressupost, i destinada a decidir la totalitat d’inversions reals a realitzar al municipi. Així doncs, hi ha 23.485,94€ que es destinaran a inversions i que serà la pròpia ciutadania qui proposarà els projectes i decidirà finalment quins realitzar a través d’un procés participatiu.

  Font: Ajuntament Mieres

 2. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 38 – 25 de febrer de 2016 Núm. 1479

  AJUNTAMENT DE MIERES Edicte d’informació pública del PMU-2 Indústria el Torn

  Edicte d’informació pública del PMU-2 Indústria el Torn

  Mitjançant Acord Plenari de data 19 de febrer de 2016 es va acordar aprovar inicialment el Pla de Millora Urbana del sector PMU-2 Indústria el Torn, d’acord amb el projecte presentat per iniciativa privada (IVISCO DESARROLLOS SL) i subscrit per l’arquitecte Sr. A.F.M.

  La documentació incorpora el Document Ambiental Estratègic del Pla de millora urbana del sector PMU-2 Indústria el Torn de Mieres. L’expedient es sotmet a informació pública pel termini d’un mes a comptar des de la publicació del present anunci al BOP, a un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació a l’àmbit municipal, al Tauler d’Anuncis de la Corporació, així com a la pàgina web de l’Ajuntament, a l’efecte que es puguin presentar les al·legacions i / o reclamacions que es tinguin per convenients. Igualment s’aprova una ampliació del termini, per un màxim de dos anys, per a l’atorgament de tot tipus de llicències de parcel·lació de terrenys, d’edificació, reforma, rehabilitació o enderroc de construccions, d’instal·lació o ampliació d’activitats o usos concrets i d’altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial, que afectin a l’àrea que comprèn el sector PMU-2. Mieres, 19 de febrer de 2016 Enric Domènech Mallarach Alcalde

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: