Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament d´Argelaguer Caseta d´observació d´aus i senders fluvials

Posted by lejarza en 18 febrero, 2016


Ajuntament d´Argelaguer Caseta d´observació d´aus i senders fluvials

Vall del Llierca – Argelaguer – Garrotxa

Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 33 – 18 de febrer de 2016 Núm. 1267

Edicte sobre l´aprovació inicial d´una memòria valorada.

El Ple de l´Ajuntament d´Argelaguer, en sessió ordinària de 12 de febrer de 2016, va aprovar inicialment:

MV Caseta observació aus i senders fluvials.

De conformitat amb el que disposa l´article 37 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s´aprova el Reglament d´obres, activitats i serveis dels ens locals, es sotmet a un termini d´informació pública de 30 dies als efectes de poder presentar-hi reclamacions i/o al·legacions.

Passat aquest termini sense que s´hagi presentat cap al·legació o reclamació el projecte quedarà definitivament aprovat sense necessitat d´adoptar cap altre acord.

Argelaguer, 15 de febrer de 2016 Artur Ginesta Rambla Alcalde

Regidors de l´Ajuntament Marta Rius Alcay i Jordi Puigdevall Noguer INDEPENDENTS PER ARGELAGUER (IPA) Foto Lejarza Garrotxa

Foto Lejarza: Regidors de l´Ajuntament Marta Rius Alcay i Jordi Puigdevall Noguer INDEPENDENTS PER ARGELAGUER (IPA)

Anuncios

2 comentarios to “Ajuntament d´Argelaguer Caseta d´observació d´aus i senders fluvials”

 1. lejarza said

  El pla de govern d’Olot 2015-2019 inclou 400 accions a dur a terme aquesta legislatura

  L’equip de govern municipal d’Olot ha presentat el pla d’accions d’aquest mandat, tantes com 400, en una voluntat de detallar al màxim l’acció de govern del dia a dia i els passos a seguir per fer realitat els grans projectes de ciutat. El govern municipal no vol prioritzar cap acció per davant de cap altra i espera acomplir el màxim de propostes des d’avui fins al final de la legislatura.

  El Pla de Govern d’Olot 2015-2019 detalla fins a 400 accions que volen dur a terme abans del 2019, entre grans actuacions i accions concretes del dia a dia. S’agrupen sota les àrees d’Alcaldia, Cohesió Social i Atenció a les Persones, Progrés econòmic, Serveis interns, economia i govern obert, i Territori, espai públic i medi ambient. Són moltes més accions que en les incloses en el pla de govern de la passada legislatura. Llavors, el pla es composava de poc més de 140 accions. L’alcalde ho atribueix en un major detall en l’exposició de les propostes, perquè els ciutadans puguin comprendre-les i avaluar-les. És per això que, segons Josep Maria Corominas, s’ha retardat la presentació del pla, prevista per a la passada tardor, i no per les negociacions amb els seu soci de govern, el Partit dels Socialistes, de qui diu que hi ha hagut bona entesa.

  Respecte dels grans projectes de ciutat, el govern preveu acabar de definir aquest mateix any els usos que tindrà l’antic hospital. La reforma integral de la residència es planteja per al trienni entre el 2017 i el 2019. El govern vol haver finalitzat el procés participatiu del Firal en quatre mesos i fer-ne la remodelació entre el 2017 i el 2018. En el mateix període vol construir les noves instal·lacions de futbol base, després que aquest mateix any s’hagi dissenyat el projecte. Finalment, l’equip de govern preveu iniciar el 2016 el projecte que ha de posar en valor el patrimoni volcànic, natural i cultural de la ciutat, amb l’objectiu de finalitzar-lo el 2019. La passada legislatura, l’Ajuntament va ser capaç d’acomplir més del 80% de les propostes incloses en l’anterior pla de govern. Per a aquest mandat, l’equip de govern espera novament acomplir el màxim de les accions previstes, sense prioritzar-ne cap per davant d’una altra.

  Els diferents regidors del govern municipal donaran compte del pla de govern en el ple de l’Ajuntament previst per a aquest vespre.

 2. lejarza said

  L’ANEGX realitza el Cens anual d’Aus Aquàtiques del riu Fluvià per 12è any

  Dissabte al matí s’ha aprofitat per organitzar des de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, com cada any, el Cens Anual d’Aus Aquàtiques de la comarca. Més de 30 persones s’han reunit per seguir la totalitat del riu Fluvià per 11 trams diferents per 12è any.

  Per sort a la Garrotxa no va haver gaire afectació, però el 2006 arrencava a la comarca el Cens d’Aus Aquàtiques pel riu Fluvià, degut als problemes que va comportar la grip aviar. Amb els anys aquesta pràctica s’ha anat professionalitzant i inclús van editar un llibre amb els tipus d’aus que es poden trobar a la Garrotxa. Ara, aquesta iniciativa anual de l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa, aprofita el seguiment de les aus per observar també l’estat del riu i la fauna. Es tracta d’un moment important perquè en només un dia, controlen la totalitat del riu. La quantitat d’espècies depèn del tram. On hi ha més és a prop del Pla de l’Estany, ja que hi ha un dormidor d’aus aquàtiques. Als trams més urbans, trobar 20-25 espècies estaria dintre del normal. Com l’any passat, enguany s’ha prestat especial atenció a la merla d’aigua.

  http://www.olot.tv/noticies/lanegx-realitza-cens-anual-daus-aquatiques-riu-fluvia-12e-any/

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: