Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L’Ajuntament de Tortellà vol millorar les seves instal·lacions municipals

Posted by lejarza en 29 diciembre, 2015


L’Ajuntament de Tortellà vol millorar les seves instal·lacions municipals

Garrotxa – eldigitaldegirona.com

Aprofitar els béns que ja compta el municipi, és una de millores que vol fer l’actual govern en l’Ajuntament de Tortellà.

Rafel Domínguez, alcalde de l’Ajuntament de Tortellà ens ha explicat que per l’any 2016 volen començar un projecte per millorar les instal·lacions municipals que durant els darrers anys no van rebre el manteniment necessari per a la seva conservació, però que poden potenciar l’activitat turística i econòmica del poble. Entre les instal·lacions que hi ha estan dues pistes de tennis i la piscina a l’aire lliure.

A la piscina se li donarà un manteniment a fons de petites feines de construcció i jardineria, s’arreglaran els vestidors, les humitats, entre altres millores, la partida anirà a càrrec dels pressupostos del mateix ajuntament. Per altra banda les pistes de tennis, s’han de renovar totalment i per això l’Ajuntament ha demanat a diverses empreses que facin un pressupost per aquestes instal·lacions. L’alcalde, espera que a mitjans de gener, ja puguin fer una valoració del cost i començar en la recerca del finançament necessària per donar-li data d’iniciació a l’obra.

Un altre gran projecte urbanístic és la creació d’un pàrquing de caravanes a l’entrada del poble. L’Ajuntament té disponibles uns terrenys al costat de la piscina que volen convertir-los en un pàrquing de caravanes. Amb aquest pàrquing volen potenciar el turisme familiar i responsable amb el medi ambient, que li agradi sortir a passejar en família i d’aquesta manera visità el poble. Sobretot als estius, ja es veuen caravanes dispersades pel territori i per això va sorgir la idea d’aquest projecte. En aquest moment s’està preparant el projecte i s’espera que a partir de gener es pugui començar a buscar finançament i ajudes.

http://www.eldigitaldegirona.com/audio-lajuntament-de-tortella-vol-millorar-les-seves-instal%c2%b7lacions-municipals/

Vall del Llierca Tortellà Fira de la Quaresma any 2012 (by Lejarza)

Vall del Llierca Tortellà (by Lejarza Argelaguer)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: