Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

A l’Ajuntament d’Olot

Posted by lejarza en 12 septiembre, 2015


A l’Ajuntament d’Olot

Joan Monturiol Danés, Olot (Garrotxa)

L’Ajuntament ara s’adona que hi ha molts carrers per arreglar. Doncs molt bé, però també n’hi ha entre el parc Vell, el passeig de Barcelona, l’av. de Girona.


Aquest lloc, el parc Vell o Josep Clara, per les pluges està fet un vertader desastre. Us diré que un home en cadira de rodes, si no li hagués dit que parés, i que cal passar per un altre lloc, l’home i la cadira, s’haurien fotut de morros i cap a terra.


També resulta que ara volen arreglar carrers, i ho esmento a dalt. Doncs fa molt de temps que ho vaig dir, i no s’ha fet. A més, les bicicletes que passen a tort i a dret per llocs on no han de passar, i d’això fa molt de temps que se’n parla, i l’Ajuntament no s’hi ha posat seriosament.


Un consell, senyors de l’Ajuntament, tots aquests vehicles han de dur un número de matrícula com abans, per identificar-los igual com nosaltres les persones que tenim el DNI, per identificar-nos si és que s’ha fet una malifeta…


Poseu remei a aquest fenomen, que s’ha fet crònic per no aturar-lo a temps i prioritzeu les feines.
Menys reunions, i més control per a la ciutat, que és Olot, i no feu el longuis, que aquí no passa res, perquè sí que passa.

Una respuesta hasta “A l’Ajuntament d’Olot”

 1. lejarza said

  La manera de gestionar la crisi centra el ple del pressupost d´Olot

  L’oposició en bloc vota en contra d’unes ordenances fiscals que no contenen canvis respecte al model de les darreres anualitats

  30.10.2015

  OLOT | XAVIER VALERI

  L’Ajuntament d’Olot va aprovar un pressupost consolidat de 30.942.292 € amb els vots a favor de l’equip de govern (CiU i PSC), l’abstenció d’ERC i el vot en contra de la CUP i d’Olot en Comú. La inversió social va ser l’aspecte més controvertit en un dels debats més llargs dels darrers anys. L’equip de govern va ressaltar l’increment d’un milió d’euros en serveis a les persones.
  «Són benestar social, educació i salut», va enumerar Josep Berga, tinent d’alcalde de CiU. Va resaltar un increment progressiu de 2.400.000 euros en serveis a les persones entre el 2011 i el 2016. «El 2011 -va explicar-, destinàvem 26 de cada 100 euros a serveis a les persones i ara n’hi destinem 32». També va quantificar l’augment de l’aportació al Consorci de Benestar Social en un 19,3%.
  L’oposició va ser molt crítica en el tractament de les temàtiques socials. Lluís Juncà (ERC) va demanar que l’equip de govern fes més assequibles les escoles bressol, d’expressió i música. També va reclamar més compromís de l’Ajuntament envers el futur de l’Escola d’Art i Disseny.
  Anna Descals (CUP) va considerar que «del temps de la crisi recordarem els alcaldes que no han oblidat ningú i no els que han deixat més obres fetes». Lluís Rubió (CUP) va indicar que la prioritat ara és que no hi hagi cap família sense calefacció a l’hivern. Xavier Garcia (Olot en Comú) va reclamar l’obertura de l’escola bressol de Sant Miquel, perquè -segons ell- ara ja hi ha prou nadons per omplir-la.

  Ordenances fiscals
  L’aprovació de les ordenances fiscals va comptar amb el suport de CiU i el PSC i el vot en contra de la resta de grups. Núria Fité (CiU) va defensar que l’increment del 4% de l’IBI hagi estat per compensar la redució cadastral del 18%, provocada per les revisions a la baixa dels darrers anys.
  Lluís Juncà va exposar la necessitat de fomentar l’ús dels cotxes elèctrics per reduir la contaminació.
  Mireia Tresserras (CUP) va demanar incrementar fins al màxim possible les empreses i particulars que tinguin més de quatre habitatges buits. «Caldria reduir-los l’IBI, en cas que els posessin a la borsa de lloguer social». També va demanar «gravar el màxim possible les segones residències a Olot». Sobre l’impost de circulació, va demanar gravar més els vehicles que siguin de gamma alta i les motocicletes de més de 1.000 centimetres cúbics.
  Xavier Garcia va demanar que per als propers anys l’Ajuntament tingui en compte l’aplicació de la tarificació social. És a dir, el seu grup vol que la gent pagui les taxes, els impostos i els serveis en concordança amb el que disposa de renda.
  També va sol·licitar que l’Ajuntament tingui en compte que en els propers anys hi haurà generacions que no disposaran de pensió de jubilació, perquè no hauran pogut cotitzar en base al treball en els anys de la crisi econòmica, que -segons ell- encara continua amb força.
  http://www.diaridegirona.cat/comarques/2015/10/30/manera-gestionar-crisi-centra-ple/750488.html

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: