Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ampli suport al nou aparcament vora l’església d’Argelaguer

Posted by lejarza en 30 agosto, 2015


Ampli suport al nou aparcament vora l’església d’Argelaguer

Garrotxa – El Punt Avui – Olot – Jordi Casas

La construcció de l’aparcament del sector proper a la rectoria d’Argelaguer va obtenir ahir una ampli suport en la consulta popular organitzada per l’Ajuntament per determinar si calia fer realitat aquest projecte o no.

De les 143 persones que van passar pel local social, un total de 107, el 74 per cent, van donar suport a la construcció d’aquest aparcament. Hi van votar en contra 33 veïns, el 23 per cent; 2 van votar en blanc i hi va haver un vot nul.

En la consulta, hi estaven cridats 361 veïns i, per tant, la participació va ser del 39,61 per cent. L’alcalde, Artur Ginesta, va afirmar que la consulta va ser un èxit de participació i va remarcar la importància d’haver-la celebrat per demostrar la nova manera de fer del nou equip de govern. Segons ell, no serà l’última vegada que en celebren una.

L’habilitació del nou espai a sota la rectoria dotarà la zona de 19 noves places d’aparcament. Costarà 70.000 euros, un 70 per cent dels quals són subvencionats entre la Generalitat i la Diputació de Girona.

Les obres s’enllestiran entre final d’any i principi del vinent, coincidint amb l’acabament de la segona fase de millora del nucli antic.

Consulta Argelaguer.

Consulta Argelaguer.
Un dels veïns d’Argelaguer que ahir va participar a la consulta al moment d’emtre el seu vot. Foto: J.C.

Foto: Un dels veïns d’Argelaguer que ahir va participar a la consulta al moment d’emtre el seu vot. Foto: J.C.

3 comentarios para “Ampli suport al nou aparcament vora l’església d’Argelaguer”

 1. lejarza said

  Argelaguer vota a favor del pàrquing en la primera consulta del mandat

  Per Redacció Radio Olot

  Aquest dissabte Argelaguer ha celebrat la primera consulta del mandat. El tema era si s’havia de fer o no un nou aparcament al casc antic del poble i el sí s’ha imposat clarament en la votació on hi ha votat quasi un 40% de ciutadans.

  Per 107 vots a favor i 33 en contra, Argelaguer ha votat aquest cap de setmana a favor de fer un nou parcament al centre. Amb un 39,61% s’ha superat en quasi cinc punts el mínim necessari per considerar la decisió com a aplicable.

  La consulta venia motivada perquè l’’Ajuntament d’Argelaguer afronta la segona fase de millora del casc antic del municipi, que inclou una zona verda al voltant de l’església, substuint l’actual aparcament. Per tal de no perdre places de pàrquing, el consistori defensava que calia tenir un nou espai. Qui no hi estava d’acord és l’agrupació Argelaguer en Transició. Considera que aquesta nova zona d’aparcament és un “luxe i una irresponsabilitat”. Assegurava que els diners s’haurien de destinar a qüestions més urgents, però l’alcalde Artur Ginestra va recordar que el 72% del cost total de l’obra, valorada en 76.000 euros, ja està subvencionat.

  Ginesta diu que no serà la primera i última vegada que preguntaran al poble. La seva intenció és fer el mateix amb totes les decisions importants d’aquest mandat.

 2. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)

  Núm. 207 – 27 d’octubre de 2015

  Núm. 9915 Ajuntament d´Argelaguer

  Edicte d’exposició pública d’un expedient de modificació de crèdits

  El Ple de l’ajuntament de data 12-05-2015 va aprovar inicialment l’expedient número 1/2015 de modificació de crèdits en el Pressupost de 2015, el qual queda exposat al públic pel termini de quinze dies comptats des del següent al de la publicació d’aquest anunci al BOP de Girona. En l’esmentat termini els interessats podran presentar les reclamacions i/o els suggeriments que estimin convenients, d’acord amb allò que disposen els articles 169 i 177 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals.
  En el supòsit de no presentar-se reclamacions ni suggeriments en l’esmentat termini, s’entendrà aprovat definitivament sense necessitat d’adoptar nou acord.

  Argelaguer, 19 d’octubre de 2015
  Artur Ginesta Rambla Alcalde

 3. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)

  18 Núm. 207 – 27 d’octubre de 2015

  Núm. 9917 Ajuntament d´Argelaguer

  Edicte d’exposició pública d’un expedient de modificació de crèdits

  El Ple de l’ajuntament de data 3-09-2015 va aprovar inicialment l’expedient número 2/2015 de modificació de crèdits en el Pressupost de 2015, el qual queda exposat al públic pel termini de quinze dies comptats des del següent al de la publicació d’aquest anunci al BOP de Girona. En l’esmentat termini els interessats podran presentar les reclamacions i/o els suggeriments que estimin convenients, d’acord amb allò que disposen els articles 169 i 177 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals.
  En el supòsit de no presentar-se reclamacions ni suggeriments en l’esmentat termini, s’entendrà aprovat definitivament sense necessitat d’adoptar nou acord.

  Argelaguer, 19 d’octubre de 2015
  Artur Ginesta Rambla Alcalde

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: