Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Montagut i Oix no preveu fer grans inversions en aquest mandat

Posted by lejarza en 9 mayo, 2015


Montagut i Oix no preveu fer grans inversions en aquest mandat

Garrotxa – Anna Prat

Montagut i Oix no preveu fer grans inversions en el proper mandat municipal, però sí acabar les obres a la rectoria d’Oix i començar-les al nou Ajuntament de Montagut. També proposen crear dues regidories noves: una dedicada als joves i associacions del municipi i l’altra a turisme i esports.

De la mà de Mònica Boix, qui serà segur la seva alcaldessa en ser llista única, Montagut i Oix proposa crear dues regidories específiques a l’Ajuntament. Una primera dedicada a les relacions entre el consistori i els joves del poble i les entitats municipals; i una segona a turisme i esports. Potenciar la Vall del Llierca és un dels objectius de Boix en aquest nou mandat.

La seva futura alcaldessa també ha remarcat aquest dijous a l’entrevista a Ràdio Olot que Montagut i Oix no farà “grans obres ni grans inversions”. Tot i això, sí que ja en té dues en procés que s’han d’acabar en els propers quatre anys. Finalitzar la segona fase de la rectoria d’Oix i començar les obres al nou Ajuntament del municipi. Unes actuacions que si tot va bé es pagaran sense endarreriments.

A curt termini la rectoria s’utilitzarà com a ampliació del local social ja existent al municipi, fent-lo servir també com a magatzem. A llarg termini l’Ajuntament hi preveu fer grans reformes, potenciant la creació del turisme rural mitjançant el finançament privat.

Pel que fa a la reutilització de l’antiga biblioteca i el futur nou Ajuntament de Montagut i Oix, Boix afirma que és “una necessitat” que s’executarà “en tres fases”.

Unes propostes en ferm de qui serà segur la nova alcaldessa de Montagut i Oix, Mònica Boix.

Mònica Boix de Montagut i Oix (Garrotxa) – Radio Olot (Argelaguer)

Mònica Boix de Montagut i Oix (Garrotxa) – Radio Olot (Argelaguer)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: