Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Generalitat de Catalunya modificació dels estatuts de l’associació sindical Sindicat únic d’oficis varis d’Olot de la CNT

Posted by lejarza en 30 abril, 2015


Generalitat de Catalunya modificació dels estatuts de l’associació sindical Sindicat únic d’oficis varis d’Olot de la CNT

Administració Autonòmica Departament d’Empresa i Ocupació

Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 83 – 30 d’abril de 2015 Núm. 4725

Serveis Territorials a Girona

Anunci pel qual es fa públic el dipòsit de la modificació dels estatuts de l’associació sindical anomenada Sindicat únic d’oficis varis d’Olot de la Confederació Nacional del Treball (CNT).

D’acord amb el que disposa l’article 4 de la Llei orgànica 11/1985, de 2 d’agost, de llibertat sindical, sobre dipòsit dels estatuts d’associacions de treballadors, i als efectes que preveu, es fa públic que en l’oficina pública de dipòsit d’estatuts dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a Girona de la Generalitat de Catalunya, a les 12.10 hores del 17.04.2015 s’han dipositat l’acta de modificació i els estatuts de l’associació sindical anomenada Sindicat únic d’oficis varis d’Olot de la Confederació Nacional del Treball (CNT), els àmbits de la qual són:

Àmbit territorial: comarques de la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l’Estany, el Gironès, la Cerdanya i la Selva.

Àmbit professional: treballadors de tots els sectors professionals.

Domicili social: plaça Cinema Colón, 4, 17800 d’Olot.

Per acord de l’Assemblea General de 20.03.2015, la modificació afecta el conjunt del text dels estatuts, i en concret la denominació que afegeix la paraula “únic” i es tradueix al català.

Les persones que signen l’acta de modificació són David Becerra Rigart, secretari general, i Xavier Borruel i Ric, secretari d´organització i arxius.

Girona, 22 d’abril de 2015 Ferran Roquer Padrosa Director dels Serveis Territorials 

La CNT obre la marxa de l’1 de maig 2015 a Olot a les 11 del matí a Sant Esteve i finalitza a la plaça Colon (Lejarza Argelaguer)

La CNT obre la marxa de l’1 de maig 2015 a Olot a les 11 del matí a Sant Esteve i finalitza a la plaça Colon (Lejarza Argelaguer)

Anuncios

Una respuesta to “Generalitat de Catalunya modificació dels estatuts de l’associació sindical Sindicat únic d’oficis varis d’Olot de la CNT”

  1. lejarza said

    La CNT obre la marxa de l’1 de maig 2015 a Olot a les 11 del matí a Sant Esteve i finalitza a la plaça Colon

    Que es reverteixi la reforma laboral impulsada pel Govern espanyol serà una de les reivindicacions de la CNT a la marxa de l’1 de maig, que té previst iniciar a les 11 del matí a Sant Esteve i finalitzar sobre 2/4 d’1 a la plaça Colon, on el sindicat hi té la seu. Aquest any, la CNT ha volgut obrir la marxa a tots els moviments socials possibles per fer-la més participativa. L’objectiu és anar més enllà de les revindicacions laborals i apostar per reivindicar els drets socials de la ciutadania en la seva màxima expressió.
    Aquest proper 1 de maig, dia dels treballadors, es farà una manifestació a les 11 del matí, que sortirà de davant de Sant Esteve per reivindicar els Drets Socials, també els laborals. La Marxa, que fins ara ha estat organitzada pel sindicat CNT, s’ha obert a d’altres col·lectius per aplegar el màxim nombre de moviments socials. La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, la Dalla Feminista, el Procés Constituent i la CUP integren ara la comissió organitzadora del que s’ha anomenat Marxa pels Drets Socials. Es convida al màxim nombre d’organitzacions i moviments socials a participar-hi. Per l’ocasió s’han editat 4.000 revistes. Al finalitzar la manifestació, com els últims dos anys, a partir de 2/4 d’una hi haurà un vermut i un dinar popular acompanyats d’actes culturals a la Plaça Cinema Colon.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: