Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

A l’alcalde de Sant Jaume li “fastigueja” el tema de la planta de triatge

Posted by lejarza en 24 abril, 2015


A l’alcalde de Sant Jaume li “fastigueja” el tema de la planta de triatge

Jordi Altesa

L’alcalde de Sant Jaume lamenta que el municipi hagi estat mediàticament destacat els últims anys per la construcció de la planta de triatge. Diu Ferran Puig que li “fastigueja” el tema però que la realitat no els ha deixat més remei i assenyala que tot el procés és una pèrdua de temps i diners pel poble però l’actitud de Consell i Generalitat no els ha deixat més remei.

El nom de Sant Jaume de Llierca ha estat protagonista per la polèmica amb la planta de triatge que es vol construir al poble i que a l’actual consistori no li agrada l’ubicació escollida. En declaracions a Ràdio Olot, Ferran Puig ha explicat que aquest tema és el que ha tingut més expectació mediàtica però que no els agrada que hagi estat al centre del debat.

Puig creu que el problema es podria haver solucionat evitant la via judicial però lamenta la poca predisposició a negociar del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat que no ha ni rebut a l’alcalde.

L’alcalde assegura que han estat mesos demanant hora per tal de que el conseller Santi Vila els rebés i asseguren que no hagi estat així. El cas ha acabat arribant al punt legal i és un magistrat el que pot acabar prenent les decisions. Un litigi que a més suposa un cost important a Sant Jaume. Segons càlculs de Puig, a l’Ajuntament li pot costar uns 40.000€.

L’equip de govern explica que ha intentat fer de mediador entre els veïns que no volien la planta de triatge de cap manera i la posició del Consell Comarcal de la Garrotxa de “fer-la a tot preu”.

La Generalitat de Catalunya considerar inviable el projecte de la planta de triatge del Consell Comarcal de la Garrotxa al Ajuntament de Sant Jaume de Llierca Juan R. lejarza d´Argelaguer

La Generalitat de Catalunya considerar inviable el projecte de la planta de triatge del Consell Comarcal de la Garrotxa al Ajuntament de Sant Jaume de Llierca
Juan R. lejarza d´Argelaguer

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: