Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Els armaris estan a rebentar!

Posted by lejarza en 13 abril, 2015


Els armaris estan a rebentar!

Francesca Barti Comalat

Aparentment els temps canvien i les persones evolucionen cap un nivell de consciència més elevada; tanmateix la nostra perspectiva vers la vida teòricament també hauria de canviar, evolucionar i expandir-se cap a diferents horitzons que ens permetin veure-hi més clar.

Algunes persones que han rebut una educació més conservadora i rigorosa presenten més dificultats per definir amb més rapidesa la seva autèntica identitat que en molts casos tarden més a separar-se de la forta herència familiar programada a la nostra ment i altres no se’nseparen mai.

Aquestes últimes constantment viuen pel desig dels pares o d’altres, a més a més, es deixen abduir fàcilament per personalitats més fortes en lloc de satisfer el propi anhel i, com a conseqüència, canvien d’objecte amb molta freqüència, ja que tenen el seu propi desig insatisfet: canvis de parella, canvis d’humor accentuats, canvi de roba, canvis de rellotge, canvis de mòbil, etc.

Un altra característica d’aquestes persones és l’ego altament narcisista, poc tolerant amb les opinions i/o idees contràries. Són frívoles, fredes i calculadores. Persones que valoren poquet els petits detalls de la vida. La superficialitat i seguir la hipermodernitat actual són els seus punts més forts.

És important trencar esquemes, tirar a terra les barreres mentals, desendreçar de tant en tant la casa, deixar de banda el mòbil i el Facebook, observar altres estils, apreciar més la naturalesa i deixar d’alimentar el nostre cervell de superficialitats putrefactes!

És important sortir de l’armari i no esperar que exploti de tanta roba que hi posem.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: