Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ja no hi haurà més imputats!

Posted by lejarza en 19 marzo, 2015


Ja no hi haurà més imputats!

Francesc Buixeda Cabré, Santa Pau (Garrotxa)

El Govern de l’Estat ha introduït unes modificacions a la Llei d’enjudiciament criminal, que amb un any de processos electorals i de corrupció faran parlar i molt.

Canvien la denominació d'»imputats» per la d'»investigats», així com d’encausats després de l’acte formal d’acusació.

Limiten els terminis d’instrucció a 6 mesos en els casos ordinaris i a 18 en els sumaris complexos.

Amb la majoria absoluta fan el que volen, i no és el mateix dir que Espanya té quasi 2.000 imputats, que «investigats»; segons el ministre de Justícia, s’ha de preservar la presumpció d’innocència de les persones fins que no siguin «encausats».

Així els partits polítics netejaran la seva imatge i de rebot deixaran de tenir contradiccions per la col·locació d’imputats a les llistes electorals dels diferents comicis que s’estan convocant per a aquest any.

Per no assumir la realitat de la corrupció instaurada han decidit canviar imputats per investigats i s’acaba el problema.

Què es creu la classe política dirigent?, que està tractant amb nens de pàrvuls o discapacitats psíquics.

El PSOE d’Andalusia, amb un fotimer d’imputats pels ERO falsos, el PP amb altres tants en el cas Gürtel,

CiU amb els del cas Palau, i molts més d’altres grups distribuïts per tota la geografia nacional que no detallarem, seguiran figurant a les llistes, com els aforats i imputats de la Junta d’Andalusia, que tampoc han renunciat als seus càrrecs.

Si us plau, polítics de fireta, estem farts de les vostres mentides, i demanem serietat i bones pràctiques, però de veritat, tal com ho dieu, però no feu.

A tall de mostra, fa temps es va parlar de la reducció del gran nombre d’aforats, perquè va coincidir en el moment d’incloure la família reial, però ja no se n’ha tornat a parlar, d’acord?

Deja un comentario