Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El Consell de la Garrotxa entra al procés judicial pel Centre de Gestió de Residus

Posted by lejarza en 17 marzo, 2015


El Consell de la Garrotxa entra al procés judicial pel Centre de Gestió de Residus

Olot | X.V.

El darrer ple del Consell Comarcal de la Garrotxa va convalidar el decret del 19 de febrer pel qual s’ordena la compareixença del Consell Comarcal de la Garrotxa com a part codemnada al recurs conteciós administratiu interposat per l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca. De fet, el recurs de Sant Jaume és contra la resolució de la Conselleria de Territori i Sostenibilitat que aprova definitivament el Pla Especial del Centre de Gestió de Residus de la Garrotxa.

Joan Espona (president del Consell Comarcal de la Garrotxa per CiU) va explicar: “Com que nosaltres vam ser els que vam promoure la tramitació del procés, el que fem és comparèixer”. Va concretar: “Un advocat tindrà accés a la informació que sorgeixi del procés”.

Narcís Feixa va intervenir: “Nosaltres en aquest punt votarem en contra”. Va justificar: “No és un volt decisiu és bàsicament un vot reuvindicatiu, perquè creiem que no s’havia d’haver arribat fins a aquest punt”.

Durant el recorregut administratiu del Centre de Gestió de Recursos, l’Ajuntament de Sant Jaume i entitats ecologistes van presentar recursos i al·legacions al Consell Comarcal de la Garrotxa. En un primer moment, la posició d’ERC va ser l’abstenció. Això no obstant, en la recta final del procés van decantar-se pel vot negatiu, cosa que han fet fins ara.

“Abstenció -va dir Josep Guix (portaveu del PSC)- és el que vam votar i el que votem”. Guix va considerar: “El que hem de pagar en advocats suposarà un cost important per al Consell”.

“Jo – va respondre Espona- els vaig comentar a la comissió informativa que és per estar al dia de com està tot el procés”. Va recordar que en el seu dia el Consell va promoure el Centre.

L'alcalde amb el grup de veïns de Sant Jaume opositors al centre de gestió de residus a Can Coma de Baix manifestant-se fora del ple després de l'aprovació del pla especial. Foto: J.C. Consell Comarcal de la Garrotxa aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic autònom del Centre de Gestió de Residus de la Garrotxa a Sant Jaume de Llierca  (Argelaguer)

L’alcalde amb el grup de veïns de Sant Jaume opositors al centre de gestió de residus a Can Coma de Baix manifestant-se fora del ple després de l’aprovació del pla especial. Foto: J.C.
Consell Comarcal de la Garrotxa aprovació provisional del Pla Especial Urbanístic autònom del Centre de Gestió de Residus de la Garrotxa a Sant Jaume de Llierca
(Argelaguer)

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: