Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Riudaura (Garrotxa) ha estat el marc d’un centenar de persones per debatre sobre el Fracking

Posted by lejarza en 9 marzo, 2015


Riudaura (Garrotxa) ha estat el marc d’un centenar de persones per debatre sobre el Fracking

Argelaguer – Vall del Llierca

Riudaura ha estat el marc d’un centenar de persones per debatre sobre el Fracking

Aquest diumenge s’han reunit a Riudaura els membres de l’associació de la Plataforma RiudauraJunts contra el Fracking, amb altres persones expertes provinents de diferents llocs d’Europa.

L’objectiu que tenen aquestes persones d’onze països europeus és consolidar un espai d’aliança en la lluita contra la fractura hidràulica.

Amb aquest motiu els participants volien conèixer de primera mà el cas de Riudaura, ho van fer a la tercera Conferència de la Xarxa Euromediterrània de moviments socials i entitats en contra de l’explotació abusiva dels combustibles fòssils.

Carles Seijo, membre de la campanya FrackFree Europa, ha remarcat la importància de Riudaura com a referència de la lluita contra el Fracking. “És un exemple a nivell europeu de la lluita contra el Fracking per la cohesió de la societat civil amb la naturalesa”

Riudaura és un referènt de la lluita contra el Fracking perquè ha aconseguit guanyar la lluita contra l’explotació de gas https://llierca.wordpress.com/2012/07/05/explotacio-de-pous-de-gas-natural-al-ajuntament-de-riudaura-a-la-garrotxa/ al seu municipi.

També serveix d’exemple per a altres països europeus que poden patir l’ús d’aquesta tècnica.

Així, Riudaura ha estat el marc perfecte per a reunir i van posar en comú algunes propostes i idees per tal de fer front a aquest problema.

Grup ICV-EUiA-Argelaguer Moció ICV-EUiA-Garrotxa al Ple del Ajuntament Besalú en Solidaritat i Recolçament al Ajuntament de Riudaura i als seus veïns per a la prohibició del Fracking a Catalunya i Garrotxa.-Ajuntament de Besalú (Garrotxa) Registre d´Entrada nùm. 475 Data 25 de febrer de l´any 2013.  https://llierca.wordpress.com/2013/02/27/mocio-icv-euia-garrotxa-al-ple-del-ajuntament-besalu-en-solidaritat-i-recolcament-al-ajuntament-de-riudaura-i-als-seus-veins-per-a-la-prohibicio-del-fracking-a-catalunya-i-garrotxa/ Vall del Llierca – Argelaguer/Riudaura

Grup ICV-EUiA-Argelaguer
Moció ICV-EUiA-Garrotxa al Ple del Ajuntament Besalú en Solidaritat i Recolçament al Ajuntament de Riudaura i als seus veïns per a la prohibició del Fracking a Catalunya i Garrotxa.-Ajuntament de Besalú (Garrotxa) Registre d´Entrada nùm. 475 Data 25 de febrer de l´any 2013.
https://llierca.wordpress.com/2013/02/27/mocio-icv-euia-garrotxa-al-ple-del-ajuntament-besalu-en-solidaritat-i-recolcament-al-ajuntament-de-riudaura-i-als-seus-veins-per-a-la-prohibicio-del-fracking-a-catalunya-i-garrotxa/
Vall del Llierca – Argelaguer/Riudaura

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: