Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Millora econòmica?

Posted by lejarza en 23 enero, 2015


Millora econòmica?

Antoni Boixadós Bisbal, Montagut i Oix (Garrotxa)

L’FMI fa una anàlisi d’allò més triomfal sobre l’estat de l’economia espanyola, i un alt funcionari del Ministeri d’Hisenda se’n vanta tot estarrufat (“El Govern espanyol reivindica les seves reformes amb l’anàlisi de l’FMI”, La Vanguardia Economia, 21/I/2015).

El mateix dia, però, segons les previsions de l’Organització Internacional del Treball, ens assabentem que l’atur es mantindrà en un esgarrifós 21,5% fins al 2019, com a mínim (“Més d’un 21% d’atur al final de la dècada”, Economia, 21/I/2015).

Preguntat sobre aquesta funesta notícia, l’esmentat alt funcionari respon que les previsions només són això: previsions. Jo ja sé que la suposada bona marxa de l’economia espanyola no significarà cap millora palpable per a la majoria dels súbdits d’aquest regne, només per als que ja s’han enriquit prou durant aquests anys nefastos, però l’actitud cínica d’alguns polítics i funcionaris d’aquest Govern encara ho fa tot plegat més fastigosament evident. I tot això, per acabar-ho d’adobar, el dia que sabem que el senyor Bárcenas podrà sortir de la presó si paga la mòdica quantitat de 200.000 euros (“Bárcenas s’acosta a la llibertat i agita la batalla preelectoral”, Política, 21/I/2015). És que n’hi ha per fugir d’Espanya.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: