Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat legalitzar les retribucions dels Alcaldes

Posted by lejarza en 17 diciembre, 2014


El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat legalitzar les retribucions dels Alcaldes

Argelaguer – Vall del Llierca

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat la creació d’un nou òrgan de govern per legalitzar les retribucions dels Alcaldes per assistència al Consell de presidència de ens, va acordar modificar el reglament orgànic i va regular la comissió de la permanent del Consell de Presidència com a òrgan de govern complementari.

El Consell de Presidència exerceix les funcions d’aprovar els acords del Ple i la Presidència del Consell Comarcal.

La nova comissió assumirà les funcions d’assistència i les d’assessorament al president que corresponen al Consell de Presidència. També planificarà i coordinarà les actuacions dels Consorcis de Medi Ambient i Salut Pública (SIGMA) i les del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa.

L’acord va tirar endavant amb els vots a favor de CiU-ERC i el vot en contra del PSC.

Es tracta de legalitzar les retribucions dels Alcaldes que ja rebien, però que calia ajustar-les a la llei.

Josep Gelis (conseller d’Hisenda per CiU) va presentar: ” El que es tracta bàsicament és d’adaptar les indemnitzacions dels consellers, presidents i vicepresidents per assistències”.

Josep Guix (portaveu del PSC) es va oposar a l’aprovació. “Entenem que està bé la reorganització – va explicar-, perquè és la que fan els ajuntaments”. Va comparar: “Aquesta nova comissió seria com la junta de govern d’un ajuntament”. Va justificar la causa del desacord en la periodicitat de les reunions de la nova permanent. “No entenem aquesta periodicitat de 2 vegades per setmana, quan la majoria de les juntes de govern dels ajuntaments es reuneixen només una vegada a la setmana”.

El nou òrgan es reunirà prèvia convocatòria de la Presidència i no podrà prendre acords resolutoris amb efectes a tercers.

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat legalitzar les retribucions dels Alcaldes - Josep Dorca Serrat alcalde d´Argelaguer i Conseller del Consell Comarcal de la Garrotxa ens polititzat de CiU-Olot

El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat legalitzar les retribucions dels Alcaldes –
Josep Dorca Serrat alcalde d´Argelaguer i Conseller del Consell Comarcal de la Garrotxa ens polititzat de CiU-Olot

Anuncios

14 comentarios to “El Consell Comarcal de la Garrotxa a aprovat legalitzar les retribucions dels Alcaldes”

 1. lejarza said

  Anticorrupció acusa també Armangué i Páramo de cobrar dietes il·legals a la FMC

  GIRONA | DDG La Fiscalia Anticorrupció ha sol·licitat al jutge del cas Mercuri la imputació de Carles Páramo i Joan Armangué pel cobrament de sous il·legals de la Federació de Municipis de Catalunya. Els exalcaldes de Roses i Figueres surten citats en l’informe del Fiscal, Fernando Bermejo, conjuntament amb vuit exalcaldes i regidors més. Segons recull Economía Digital, el Ministeri Fiscal els acusa d’un delicte continuat de malversació de diners públics i demana que se’ls prengui declaració de forma immediata. Aquests vuit noms se sumen a la llista de 40 càrrecs electes que van ser imputats el mes de juliol pel mateix tema.

  En la llista del Ministeri Fiscal hi surten dos exalcaldes gironins, Carles Páramo i Joan Armangué. El primer és diputat al Congrés, per la qual cosa el fiscal ha demanat l’informe pertinent a la Cambra Baixa per poder-lo imputar, ja que és aforat. El segon està en una llista de vuit noms que haurien comès el mateix delicte de malversació però que en ser una quantitat inferior a 4.000 euros i en haver passat més de cinc anys del presumpte delicte aquest hauria prescrit.

  A la llista de Bermejo hi surten noms com l’actual secretària d’Organització del PSC, Assumpta Escarp. Els Mossos d’Esquadra veuen acreditat que la també regidora socialista per Barcelona va cobrar, amb anterioritat al 2010, sobresous i dietes de la FMC. Segons la policia judicial, Escarp hauria cobrat entre 2004 i 2010 7.150 euros.

  A més de l’edil barcelonina haurien comès un delicte de malversació l’exalcalde de Balaguer Miguel Aguilar, l’exalcaldessa del Vendrell Helena Arribas, l’exalcaldessa de Malgrat de Mar Conchita Campoy, l’exalcalde de Cerdanyola del Vallès Antoni Morral, l’exalcalde de Flix Pere Muños, l’exalcalde de Sant Andreu de Llavaneras Víctor Ros i l’exalcalde de Sant Feliu de Llobregat Juan Antonio Vázquez. El Ministeri Fiscal també ha demanat la imputació de l’exalcalde d’Argentona i secretari d’Indústria del govern tripartit, Antoni Soy.

  Soy no és l’únic alt càrrec que figura a les investigacions d’Anticorrupció. L’exministre socialista i exalcalde de l’Hospitalet, Celestino Corbacho, hauria cobrat 325 euros el 2004 un mes abans que Zapatero el cridés per formar part del seu gabinet. Aquest pressumpte delicte, però, hauria prescrit, ja que la quantitat és inferior als 4.000 euros que marca la llei i va ser cobrada fa 10 anys.

  En aquesta segona llista de presumptes delictes prescrits hi ha l’exalcalde de Montcada Cesar Arrizabalaga; l’exalcalde de Santa Coloma de Cervelló José Comellas; l’exalcalde de la Roca del Vallès Salvador Illa; l’exalcalde de Mataró Manuel Mas; l’exalcalde de Mollet del Vallès Josep Monràs i l’exalcalde de Molins de Rei Víctor Puntàs.

  Segons la Fiscalia Anticorrupció, tots aquests càrrecs electes més els 40 que ja van ser imputats al juliol haurien malversat 570.577 euros.

  Altres gironins imputats

  El passat mes de juliol ja hi va haver altres exalcaldes gironins imputats. El jutge del cas Mercuri va assenyalar l’exalcaldessa de Girona Anna Pagans; l’exalcaldessa de Salt Iolanda Pineda; l’exalcaldessa de Ripoll i actual diputada d’ERC al Congrés, Teresa Jordà, i l’alcalde de l’Escala, Estanis Puig.

  Ho va fer conjuntament amb 40 càrrecs electes més acusats d’haver cobrat de forma il·legal sobresous i dietes de la FMC per valor de 400.000 euros. Les dades les va fer públiques la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció. El jutjat d’Instrucció número 1 de Sabadell és qui porta un cas que ja afecta una seixantena de càrrecs i excàrrecs electes.

  El secretari general de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Adolfo Moreno Sansano, va ser destuït del seu càrrec arran de la investigació oberta pel cobrament de sobresous en dietes per part d’alguns alcaldes d’aquesta organització municipalista.

  La destitució del secretari general de la FMC, que era un càrrec amb perfil més tècnic que polític, va ser aprovada en una reunió d’urgència. Les direccionsde PSC, CiU, ICV-EUiA, ERC i PPC van demanar que tornessin cautelarment els diners percebuts, sense que això impliqués reconèixer que hagin actuat il·legalment. En la reunió del comitè executiu de la FMC també va acordar obrir un compte corrent perquè poguessin dipositar les percepcions econòmiques.

 2. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 281
  DELEGACIÓ D’ECONOMIA I HISENDA A GIRONA
  Gerència Territorial del Cadastre
  Anunci sobre notificacions pendents
  De conformitat amb el que es disposa a l’article 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària i havent-se
  intentat per dues vegades, sense que s’hagi pogut practicar per causes no imputables a l’Administració, pel present ANUNCI
  se cita als titulars cadastrals o representants que a continuació es relacionen per ser notificats per compareixença dels actes
  administratius derivats dels procediments que igualment s’especifiquen.
  Els interessats citats o els seus representants hauran de comparèixer per ésser notificats en el termini de quinze dies naturals,
  comptats des del següent al de la publicació d’aquest anunci, de dilluns a divendres de 9 a 14 h, a la Gerència Territorial del
  Cadastre de GIRONA, com a òrgan competent per a la tramitació dels esmentats procediments, situada a la Avinguda Jaume
  I, 47 de GIRONA.
  Si transcorregut aquest termini no s’hagués comparegut, la notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia
  següent al del venciment de l’esmentat termini.

  Municipi: LA VALL BAS
  Nº Expte-Documento Tit. Catastral/Obligado T. NIF/CIF Procedimiento
  410244.17/14-1442812 PUIGVERT COROMINOLA MIGUEL 40217291C DECLARACION-ACU
  410244.17/14-1442813 PUIGVERT COROMINOLA MIGUEL 40217291C DECLARACION-ACU

  Municipi MIERES
  Nº Expte-Documento Tit. Catastral/Obligado T. NIF/CIF Procedimiento
  410266.17/14-1442899 JULIA SOLER JUAN 40245171R RECTIFICA-ACU
  444275.17/14-1441760 RAGLAN SUTTON CHRISTOPHER X4516409Z DECLARACION-ACU

  Municipi OLOT
  Nº Expte-Documento Tit. Catastral/Obligado T. NIF/CIF Procedimiento
  223134.17/14-1443304 MASO VERGES MONICA 46673216Y DECLARACION-ACU

  Municipi LES PLANES D’HOSTOLES
  Nº Expte-Documento Tit. Catastral/Obligado T. NIF/CIF Procedimiento
  410255.17/14-1442700 GUELL GARRIGOLAS LUIS 77898582C DECLARACION-ACU

  Municipi S JAUME LLIERCA
  Nº Expte-Documento Tit. Catastral/Obligado T. NIF/CIF Procedimiento
  496764.17/14-1443248 CRUZ GIFRE ANTONIO 43511839W DECLARACION-ACU

  Girona, 13 de gener de 2015
  Joan Mir Sala
  Gerent territorial

 3. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 448
  AJUNTAMENT D´OLOT
  Oficines de Tresoreria / Recaptació

  Edicte per notificar procediments d’embargament a diversos deutors

  En els expedients administratius de constrenyiment que s’instrueixen a les oficines de recaptació, s’ha procedit segons allò
  disposat a l’article 76 del RD 939/2005 de 29 de juliol pel qual s’aprova el reglament general de recaptació, en les dates i contra els deutors que ara s’especificaran, a l’embargament de béns que es detallen:

  • Embargament de comptes corrents i d’estalvis. Data diligència: 11/11/2014

  NIF DEUTOR ENTITAT I.EMBARGAT
  07263385P BLASCO BRASO, ALEXANDRE 2100 10,71
  07264125N AYATS BAGUER, LAIA 0182 37,58
  25921224V CLAVERIAS PEREZ, JOSEFA 0049 114,10
  35103080C CIRERA FAIBELLA, JORDI 2100 176,01
  38843551R BALLBONA PARES, FRANCESC XAVIER 2038 14,80
  38843551R BALLBONA PARES, FRANCESC XAVIER 2038 21,30
  40163489S CASADEMONT TRIOLA, JOSEFA 0182 125,98
  40178322J PLANELLA REIXACH, MARGARITA 2100 61,75
  40285723G LLONGARRIU VERDAGUER, JOSEP 0081 158,88
  40310332A SANJUAN GUELL, CELIA 2100 83,70
  40319493X BOFILL BADOSA, EVA 0182 26,21
  40323939V SOLANO CAMBIL, MARIA ISABEL 0081 176,01
  40325410Q ARJONA TOLEDO, GREGORIO 1465 176,01
  40325927G GARCIA ALBA, MARC 0081 178,58
  40344186R VILA ESTIU, JORDI 0081 42,11
  40355527A CARBONERAS GIRGAS, JULIA 0049 83,70
  40361057J MARQUETA CARO, XEVI 2100 83,70
  40368214V SALOR RODRIGUEZ, PEDRO 0081 14,00
  40455562B TORRAS ALABERN, MARC 0081 29,90
  40455562B TORRAS ALABERN, MARC 0081 46,24
  40602875D ORRA PARRAMON, ISABEL 2038 61,75
  41653286X SOUMARE SOUMARE, MOUSSA 2100 22,27
  43396827J CARO CORZO, ROSARIO 0049 94,40
  43436259T VERA GOMEZ, MONTSERRAT 2038 10,33
  43627725Z GENIS MORCILLO, ELISABET 0081 130,52
  43630054C BOIX CUROS, FERRAN 2100 57,48
  43631079X COLOMER PAGES, JORDI 2038 53,65
  43631079X COLOMER PAGES, JORDI 2038 122,36
  43631810M BURELL COLLELLDEVALL, RAFAEL 0081 176,01
  43631973F ESPARCIA FEIXAS, ISMAEL 1465 103,39
  43635213G MORENO SALA, JOEL 2100 10,71
  43635798Z VILA CARBONELL, JOAN 2013 176,01
  43635799S VILA CARBONELL, JÚLIA 2100 10,71
  43636835Q LOPEZ LOPEZ, BARBARA 2100 10,71
  43696066E FRANCO SANTIAGO, ELVIS 2100 83,70
  45172755L RICO VASQUEZ, ALEJANDRO ARTURO 0128 25,69
  45174193P MASACHE SILVA, LEONARDO ENRIQUE 0081 176,01
  46341281F SAMPOL ALIGUE, KILIAN 2100 62,76
  46671310D MORENO MAGRIZ, JOSE MANUEL 0049 61,82
  46671503H COSTA ROCA, PEDRO 2038 83,70
  46672269W SOLER JUANOLA, JUDIT 0081 38,97
  46673647T BERNAD MARTIN, FRANCESC 2013 83,70
  46673757H BUSQUETS MANZANO, ANA 2100 31,43
  47157784X MARTINEZ GIMENEZ, OLGA 0081 21,42
  51638070B MARTIN FERNANDEZ, ANTONIO 2100 13,61
  77742258G POSTILS RIBO, VERONICA 2013 176,01
  77895237X MOREJON CAMPOS, DOLORES 0049 83,70
  77900349Q RIERA FLUVIA, MARIA ASSUMPCIO 0081 123,63
  77902834V FERRES AULI, MIQUEL 0075 195,24
  77904444V BARRIS MIRANGELS, JOSEFINA 0049 61,75
  77905540D CAPELL BATCHELLI, JOAQUIM 0182 29,91
  77908713P PRAT VILALTA, ADRIANA 0081 919,59
  77912626B SERRAT COLLELL, M.MERCEDES 2100 83,70
  77912676S LERIDA PEREZ, ANTONIA 2038 59,66
  77912785D LUCENA CEBRIAN, ENCARNACION 2100 25,44
  77912977V RODEJA CAMPOS, FRANCISCO JAVIER 0049 176,01
  77912988M BEIRO PADILLA, GERMAN 0081 83,70
  77913481S ROCA ROURA, OLGA 2100 98,79
  77916858B MINGUEZ REGIDOR, MARC 2100 10,71
  77918014V ORRI GELIS, JORDI 0081 390,17
  77918717F CASTILLO HERRERO, ANA 0075 250,68
  77919701W CANAL DURAN, MONTSERRAT 1465 10,71
  77921003Q OBRERO GUTIERREZ, OSCAR 2100 609,80
  77924405Z GUELL FERRES, ANIOL 0182 11,18
  79300526E ESPUCHE I VIÑOLAS, XAVIER 2100 50,10
  79300526E ESPUCHE I VIÑOLAS, XAVIER 2100 200,63
  B17829235 CLINICA MOBIL EQUINA SL 0081 103,39
  B55002919 VILA PRAT AMILS SL 2100 60,65
  X1868365Y FELLAH, SAMIR 0081 61,57
  X2116974P AMSALKHIR, AISSA 0182 12,84
  X3487754B SCHENK, KARSTEN 1465 22,51
  X3951910G SADYCHENKO, OLEH 0049 10,71
  X4008235W SINGH, GURINDER 0081 68,35
  X4814267E TIMMERMANS, ERIC 0182 100,20
  X5051828Q KOVALEVA, VERONIKA 0081 10,71
  X5897859S ILIESCU, OANA MADALINA 0081 38,69
  X6279061S GUAN, BIYING 0081 25,87
  X6754796H SINGH, RAGVIR 2038 23,96
  X7247166G TORRES HERNANDEZ, MARCOS 0049 10,71
  X8918795Q DE LEMOS, MANUEL DIAS 0182 62,19
  X9634886W CANIZALES PUERTO, AYDEE 0049 61,59
  Y1213943V LIZARDO FLORES, GABRIEL ULISES 2100 83,70

  • Embargament de devolucions tributàries.
  NIF DEUTOR I.EMBARGAT DATA
  37372595X LOPEZ BUSTOS, MARIA VICTORIA 65,64 12/09/14
  40333595J CRUZ ARROYO, AURELIO 162,25 28/10/14
  41577327C KRUBALLY KRUBALLY, HAJA SANADE 102,54 23/10/14
  46670587E LLONGARRIU REIXACH, AGUSTIN 327,36 05/12/14
  46672432G SOY FARJAS, CARME 530,53 20/11/14
  77902834V FERRES AULI, MIQUEL 657,66 20/10/14
  B17254376 BELL FONS SL 1055,08 06/11/14
  B17798075 EL SEÑOR DE LOS LADRILLOS 191,67 06/11/14
  B17980004 QUALYCARN 2008 SL 8,02 20/11/14
  B55048821 NOVAVALL FINQUES SL 2,73 20/11/14

  • Embargament de béns mobles. Data:
  NIF DEUTOR MATRÍCULA MATRÍCULA MATRÍCULA MATRÍCULA
  07263282C PLANA TORRES, IVETTE GI2317BG
  36964056C BORRAS POU, JORGE GI5452BH
  40281349T COSTA URGELL, GEMMA GI091143 0458DJB
  40296576R BENAISA SEL-LAM, JAIME C9698BCX GI3018BK
  40321556A TORRO GARRIDO, JORGE 3122BPZ
  40352840F DILME MARSANS, LAURA 6304DJT
  40355126Q LOPEZ GALVEZ, RAFAEL 3921CDM
  40358784V CASTELLVI BECERRA, CRISTINA 1221BSS
  40515426Y ANDRES MARTINEZ, PEDRO 5319CYL
  41545327J EL YAHIAOUI MOHAMED, M’HAMED 3716BRS
  41575227J BENMHANI LAYACHI, MOHAMED 8591HYH E1493BDN 3348BRS
  41577327C KRUBALLY KRUBALLY, HAJA SANA B 3254WK
  41654692J CRUZ FERRERA, NELLY ONEYDA 0401CKB
  41671102R EL HAJJI BIRCHE, FOUAD GI8260BN
  41704369X WAGGEH JAWARA, MAMA HAJI B 7705TW GI5942AK GI7947BJ GI2065AU
  43630731F ESPELT CONDE, SERGI 9886FGM
  43632032C PLANELLA NOGUE, MARIA ISABEL 6176CHN C6290BFS
  43633081B GALEOTE RODRIGUEZ, ANTONIO 7331HCW C3970BMC
  43633486W JIMENEZ VALERO, MIREIA 7344CPM
  43638484D GANDEGA SOUMARE, MAMADOU C1277BJJ
  46670023X ARJONA LUQUE, EMILIO GI0901BL
  46670473T FABREGA PAGES, JOAN B 1032EC 0622DDY B 099071
  46671783E SERRA ROCA, DAVID 4167DPL
  47272169Q SADEN PEREZ, ANGEL JOSE B 5800JV
  47654239X MARTINEZ CAMPAN, IVAN 3169CCP
  52172456S SOLERA MENDOZA, ANGELA MARIA GI4914BJ 9820DYZ
  74905204T GOMEZ GRANADOS, JESUS B 0782VD
  75269632Q BEN SERHIR GUTIERREZ, DRISS 2824BKS
  77885109W NEREO FERNANDEZ, DOLORS GI6469 O
  77899801C VIVES PLANA, SILVIA 8534BVV
  77899828R COMELLAS PLANELLA, BLAS GI3693AS
  77902516K SEGOVIA GONZALEZ, JESUS GI3037BF
  77903718G VILLATORO SALAS, MIGUEL 6524CDR
  77904050Z RUBIO SOTOS, VICTOR 6448GVZ C2376BVC 9467DJC
  77905448D MALLARACH BATLLE, JOAQUIM C8657BNJ GI7090BL C8657BNJ B 0603NL
  77907676Y SOY CARBONES, ENRIC LUIS C8912BRL
  77913147A VELASCO NAVARRO, ANA 3172BCN
  77918337H RIERA CASANOVAS, JAUME 3583DYC
  77920870K PINEDA DEL POZO, JEZABEL 5888CVZ
  79295215R DALMAU BRUNET, NARCISO 3337BZT 9934FNF C7920BVH
  J17593138 IDEES RETOLS SC 6160CMV
  X1961353M OUAKIL, NADIR GI5593AW
  X3070815Q SINGH, JATINDER 6497CYF
  X3398797H SCHENKEL, CHRITOPHE 1672HJV
  X3420184S RAM, DARSHAN 2939BKD
  X3499603S RESTREPO ZAPATA, NORA PATRIC 4574FJW
  X3563556M MARTINEZ MEDINA, JUNIOR NOEL GI5664AU 5447CVK
  X3941538M LIMONTA SANTOS, ALBERTO GI0436BH
  X5345903J BENITEZ RAYO, JOSE FAUNHIER 2674CBP B 8323JN
  X5745009T ACHALHI, SAIDA IB7191CV
  X5831593N LI, JIN 9110GBB
  X6148559S FEDORIV, LYUBOV GI2846BJ
  X6776437Q JABBI, SAINEY C8164BGM
  X6800303P ZHAO, YUCHEN C3428BSX
  X8578538K ZHANG, SHUO 8021CRJ
  X9005792G BOURHALMI, FOUZIA 9192BCW
  X9817638L LAMZOURI, TIJANI 4770BCD
  Y1789140F TUDOR, NICUSOR GI6940BL
  Y2273425G SACALEAN, ANDREEA 5066GHX

  Per la qual cosa es fa públic ja que, per causes no imputables a aquesta Administració, no ha estat possible notificar als interessats
  o als seus representants les actuacions realitzades en els procediments de constrenyiment.
  Per la qual cosa se’ls requereix perquè, segons allò disposat a l’article 112 de la Llei 58/2003 de 17 de desembre general
  tributària, en el termini de quinze dies naturals comptats des del dia següent al de la publicació d’aquest edicte al Butlletí
  Oficial de la Província, compareguin en l’expedient executiu que se segueix, per si mateixos o mitjançant representant, per
  ser notificats. En cas de no comparèixer, la notificació es considerarà realitzada a tots els efectes legals a partir del dia següent
  al venciment del termini esmentat, i se’ls adverteix que s’entendran notificats de les successives actuacions i diligències del
  procediment. Es manté el dret que assisteix als deutors a comparèixer en qualsevol moment del procediment.
  En cas que el contingut de les dades d’aquest edicte s’incorporin a fitxers o bases de dades informàtiques per a la seva consulta
  individualitzada de persones físiques o jurídiques, malgrat que se citi la font d’informació, la responsabilitat d’actuació
  d’aquests fitxers i el compliment estricte de la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, correspon a
  les persones i/o entitats titulars i/o gestors d’aquests fitxers o bases de dades.

  Olot, 14 de gener de 2015
  Alícia Vila i Torrents
  Secretària

 4. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 446
  AJUNTAMENT D’OLOT
  Servei Municipal de Recaptació
  Edicte per notificar títol executiu i provisió de constrenyiment a diversos deutors
  En no haver-se pogut practicar directament la notificació personal als deutors que ara es relacionaran, malgrat haver-se
  intentat en la forma deguda, es procedeix, segons allò establert a l’article 59.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre “Règim
  Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú”, a efectuar l’esmentada notificació,
  mitjançant aquest anunci.
  Havent finalitzat el venciment del termini en voluntària dels deutes expressats, sense que se n’hagi efectuat el pagament, en
  compliment d’allò disposat a l’article 167 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General tributària, la Tresorera ha dictat el
  títol executiu ‘providència de constrenyiment’ següent:
  “PROVIDÈNCA DE CONSTRENYIMENT: Segons la facultat que em confereix l’article 5 del RD 1174/87 de 18 de setembre
  (pel qual es regula el règim jurídic dels funcionaris d’administració local amb habilitació de caràcter nacional), declaro
  que l’import dels deutes de l’anterior relació es troben sotmesosal recàrrec de constrenyiment establert a l’article 28 de
  la Llei 58/2003 de 17 de desembre, General tributària, i disposo que es procedeixi executivament contra el patrimoni
  dels deutors, o les garanties existents, en cas de no produir-se l’ingrés en els terminis assenyalats a l’article 62.5 de la
  Llei esmentada”.
  Es notifica doncs el títol executiu, PROVIDÈNCIA DE CONSTRENYIMENT, en la forma que disposen els articles 109 i
  següents de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General tributària i 59 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre de Règim
  jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i es requereix als deutors perquè efectuïn el
  pagament dels deutes relacionats en els terminis que ara indiquem. Es fa saber també que aquestes deutes devengaran els
  interessos de demora des del dia següent del seu venciment en voluntària fins a la data del seu ingrés,
  TERMINIS DE PAGAMENT DELS DEUTES RELACIONATS:
  D’acord amb el que disposa l’article 62.5 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General tributària, el pagament del deute
  tributari haurà d’efectuar-se en els següents terminis:
  a) si la notificació de la providència es realitza entre els dies 1 i 15 de cada mes, des de la data de recepció de la notificació fins
  el dia 20 del mateix mes o el dia hàbil immediatament posterior.
  b) si la notificació de la providència es realitza entre els dies 16 i últim de cada mes, des de la data de recepció de la notificació
  fins el dia 5 del mes següent o el dia hàbil immediatament posterior.
  LLOC I FORMES DE PAGAMENT: A la recaptació municipal, P. de Ramon Guillamet, núm 10 d’OLOT primer pis.
  Les formes de pagament podran ser en diner de curs legal, taló conformat, xec bancari lliurat a favor de l’Ajuntament d’Olot,
  transferència mitjançant entitat financera i targeta de crèdit o dèbit autoritzada.
  AJORNAMENT DE PAGAMENT
  Us comuniquem la possibilitat de sol·licitar l’ajornament d’aquest deute, d’acord amb el que disposa l’article 65 de la Llei
  58/2003, de 17 de desembre, General tributària. Aquest ajornament meritarà els interessos de demora corresponents, i quan
  les ordenances de recaptació així ho disposin, caldrà la presentació d’un aval.
  RECURSOS: Contra l’acte notificat i la providència de constrenyiment podeu interposar RECURS DE REPOSICIÓ davant
  la Sra. TRESORERA de la Corporació, en el termini d’un mes segons allò disposat a l’article 14.4 de la Llei Reguladora de
  les Hisendes Locals (39/1988 de 28 de desembre). Els terminis es compten a partir del dia següent al de la recepció de la
  notificació, i se us adverteix que el procediment de constrenyiment, malgrat que s’interposi recurs, únicament se suspendrà
  en els casos i condicions previstes a la normativa tributària.
  Això no obstant, es podrà interposar qualsevol altre recurs que s’estimi convenient.
  REQUERIMENTS.-
  Segons allò previst a l’article 103 del RGR, i mitjançant aquest anunci que es farà públic al BOP i altres llocs reglamentaris, es
  notifica el títol executiu i la providència de constrenyiment als següents deutors:

  Als deutors la notificació personal domiciliària dels quals va resultar infructuosa en diversos intents, realitzats en dies i hores
  diferents, se’ls requereix perquè, segons allò disposat a l’article 112 de la Llei 58/2003 de 17 de desembre general tributària,
  en el termini de quinze dies naturals comptats des del dia següent al de la publicació d’aquest edicte al Butlletí Oficial de la
  Província, compareguin en l’expedient executiu que se segueix, per si mateixos o mitjançant representant, per ser notificats.
  En cas de no comparèixer, la notificació es considerarà realitzada a tots els efectes legals a partir del dia següent al venciment
  del termini esmentat, i se’ls adverteix que s’entendran notificats de les successives actuacions i diligències del procediment.
  Es manté el dret que assisteix als deutors a comparèixer en qualsevol moment del procediment.
  En cas que el contingut de les dades d’aquest edicte s’incorporin a fitxers o bases de dades informàtiques per a la seva consulta
  individualitzada de persones físiques o jurídiques, malgrat que se citi la font d’informació, la responsabilitat d’actuació
  d’aquests fitxers i el compliment estricte de la normativa en matèria de protecció de dades de caràcter personal, correspon a
  les persones i/o entitats titulars i/o gestors d’aquests fitxers o bases de dades.
  RELACIÓ DELS DEUTORS:
  DNI/CONCEPTE NOM REBUT IDENTIFIC I.NOMINAL
  INFRACCIONS CIRCULACIO 2013
  43630734X FERNANDEZ MONTEIS NORBERTO 2013MU000101294800 5421FJM 30,00
  40561213T GIRALT PEREZ MERITXELL 2013MU000400460700 4728GBP 300,00
  46037622V MARTI DOMINGUEZ JORGE 2013MU000400257500 2958FRM 100,00
  CONTRIBUCIONS ESPECIALS DE MILLORA 2014
  40218802J BARTRINA CORCO Ma HER JACENT 2014CE000080002401 7005417001 1025,55
  IVTM 2014
  79295215R DALMAU BRUNET NARCISO 2014CI000080003500 C7920BVH 8,70
  X8614107D FIGUEREO FERNANDO 2014CI000080001800 7834FCS 143,00
  X4023298T MOULAY HOUMMAD 2014CI000080001400 9029FLK 84,00
  77922478L RUIZ CID TANIA 2014CI000080002700 L 8523 P 84,00
  I.CONSTRUCCIONS
  H55050991 COM PROP C DELS SASTRES 2014CR000080009700 14CRL800097 1100,17
  TAXES OCUPACIONS DIVERSES 2014
  B55033963 SICRISI SL 2014DP000080000600 TC0065 462,15
  ESCOMBRARIES EMPRESARIALS- LIQU
  J55109789 JOSEP I MANEL SC 2014EE000080005102 8918005391312836,13
  T.ESCOM. PARTICULARS – LIQU
  45083473T HAMED HAMU SOHORA 2014ES000080007500 8004207001 57,00
  IBI 2014
  37502595Z BENITO DIAZ VIRGINIA 2014IB000000290300 7904918003 80,36
  B55104681 BEST GEST RENT SL 2014IB000000302601 7906917003 170,27
  B55104681 BEST GEST RENT SL 2014IB000000302602 7906917003 170,27
  B55104681 BEST GEST RENT SL 2014IB000000302603 7906917003 170,27
  46919127R BOUZAS LOSADA ALBERTO 2014IB000000340402 8397613001 94,77
  77892699W ESPELT CORTALS XAVIER 2014IB000000845702 8403803001 198,50
  77892699W ESPELT CORTALS XAVIER 2014IB000000845802 8403802001 61,78
  77893396D FAGEDA CODINACH MONTSERRAT 2014IB000000891402 7182202001 191,02
  40325927G GARCIA ALBA MARC 2014IB000001020602 9412405004 169,27
  77914969P LINARES ARRABAL DAVID 2014IB000001306502 8198908007 223,27
  77895094M MARTI JULIA JOSE 2014IB000001395702 7395601004 27,17
  77895094M MARTI JULIA JOSE 2014IB000001395502 7395605029 123,51
  77895094M MARTI JULIA JOSE 2014IB000001395402 0005007001 34,31
  77895094M MARTI JULIA JOSE 2014IB000001395202 7395601003 28,93
  77895094M MARTI JULIA JOSE 2014IB000001395902 7395601006 28,93
  A17044835 PRACOBA SA 2014IB000001812404 9511201001 444,87
  40344372A PUIG ESTARTUS DANIEL 2014IB000001848102 8203601013 138,99
  43631963C PUJOL MORENO VANESSA 2014IB000001888002 6882302001 190,51
  43629009X ROMERO MORILLO CARLOS 2014IB000002044600 8406501007 413,86
  X3141439F SINGH BALJINDER 2014IB000002230602 9513508021 59,16
  53070509X TOLAGUERA BRAVIZ JAVIER 2014IB000002360002 6683424001 96,30
  INFRACCIONS GOVERNATIVES 2014
  B97288757 INSTAL Y MONTAJES TORAN SLU 2014IN000080001900 14I2L800019 5186,60

  INFRACCIONS CIRCULACIO 2014
  B55034821 A M ANIMALIA BIANYA SL 2014MU000100793400 6150GDX 30,00
  B55034821 A M ANIMALIA BIANYA SL 2014MU000100496700 6150GDX 50,00
  45296818C ABDELKADER HAMED MOHAMED 2014MU000200000500 0000 200,00
  41551021A AGUSTI LLAGOSTERA QUIM 2014MU000400187500 0446HGM 100,00
  43630009K AGUSTÍ NOGUÉ MERCÈ 2014MU000100647900 9548FBV 50,00
  44913422B ALONSO PARRA MARIA ESTELA 2014MU000100656500 GI5865BP 50,00
  44913422B ALONSO PARRA MARIA ESTELA 2014MU000100625500 GI5865BP 50,00
  40336326F BELMONTE ARIJON BEATRIZ 2014MU000400146900 5918FCN 300,00
  40303907H BOSSOMS COLLELLDEVALL JOSE M 2014MU000100631300 GI0984 U 50,00
  77922785G CAÑIGUERAL GARCIA LAURA 2014MU000100767600 7719GYC 50,00
  77922785G CAÑIGUERAL GARCIA LAURA 2014MU000100827100 7719GYC 50,00
  43631854A CARBONELL PEREZ IVAN 2014MU000400173000 GI1481AT 300,00
  23537815Y COLOM ARTIGAS JUAN 2014MU000100599700 9229DCP 50,00
  77993443Y COMAMALA PUIGVERT M DOLORES 2014MU000100665200 1776BVG 50,00
  40448535E COMAMALA PUMAR JESUS DAVID 2014MU000400174700 7368CNR 300,00
  77907312X COMAS PLANELLA ROSA 2014MU000100594600 3665DFB 30,00
  40595642K CORBATON LLAGOSTERA JORDI 2014MU000000050900 0520FZF 80,00
  40595642K CORBATON LLAGOSTERA JORDI 2014MU000100548200 0520FZF 50,00
  40595642K CORBATON LLAGOSTERA JORDI 2014MU000100593900 0520FZF 50,00
  X2001942E COUTURIER PASCALE MARCEL 2014MU000100831600 3081FBV 30,00
  40333595J CRUZ ARROYO AURELIO 2014MU000400192000 4678GSZ 300,00
  40333595J CRUZ ARROYO AURELIO 2014MU000100745500 4678GSZ 50,00
  46673505L CRUZ CUADRADO ANTONIO 2014MU000100629900 0555BDP 50,00
  B17441957 CUINAS DE CINE SL 2014MU000100537100 0941CWT 50,00
  X2037041T EL YACHOUTI MOHAMED 2014MU000400152100 B 8665WJ 100,00
  46672416B FALGUERA TORRENT JAVIER 2014MU000100671400 8640GYG 50,00
  46672416B FALGUERA TORRENT JAVIER 2014MU000100663500 8640GYG 30,00
  46672416B FALGUERA TORRENT JAVIER 2014MU000100634700 8640GYG 30,00
  20875385X FALLAH CHAIEB BOUZIANE 2014MU000100644500 GI5165BM 30,00
  40435548F FELIPE RODRIGUEZ FRANCISCO 2014MU000400166300 2090DFX 100,00
  48880818E FERNANDEZ BEJINES DIEGO AM 2014MU000400096900 GI8504BM 400,00
  46673271S FERNANDEZ DANES MARTA 2014MU000100780200 4732BMT 30,00
  40325916Q FERRES COSTA MARIA GLORIA 2014MU000100746500 2573GKD 50,00
  40336392G FLORES FERNANDEZ YOLANDA 2014MU000100587900 GI0287BK 50,00
  77896161Z FONTSECA PALOME RAMON 2014MU000000149000 0650CWV 200,00
  34919310C GARCIA FERREIRO ANTONIO 2014MU000000035800 3384BDJ 200,00
  77900757X GELIS PLANELLA IRENE 2014MU000000099600 3447CZN 80,00
  43627725Z GENIS MORCILLO ELISABET 2014MU000100538900 GI1313BP 30,00
  43021159G GONZALEZ GONZALEZ PAULO 2014MU000100765800 C6877BNJ 50,00
  40338170B GRAU PRAT JOSE 2014MU000400176700 7382HRF 300,00
  38140404X HARSTER BOADA BRUNA 2014MU000100774100 9269BNP 30,00
  40602092P HERRERA CAMPOS ARACELI 2014MU000100649200 2422DDZ 50,00
  40509972A HUETE CALDERON ROSARIO 2014MU000100856200 GI0190BD 50,00
  40509972A HUETE CALDERON ROSARIO 2014MU000100863400 GI0190BD 30,00
  J17593138 IDEES RETOLS SC 2014MU000100644300 6160CMV 50,00
  X5898022V ILIESCU ELENA 2014MU000100825600 B 6294TV 50,00
  46670192H JIMENEZ TORRES SANTIAGO 2014MU000100596600 2444DWT 30,00
  43638256B KONLOY VASQUEZ STEFANY PAT 2014MU000000111100 6295FWG 80,00
  40350296Q LARA GARCIA JOSE LUIS 2014MU000100844900 8793DSK 50,00
  40350296Q LARA GARCIA JOSE LUIS 2014MU000100840700 8793DSK 30,00
  46060768W LOPEZ MUÑOZ MONICA 2014MU000400152900 B 9730TU 300,00
  77918202K LUQUE ARJONA ANTONIO 2014MU000100488400 6384CBN 50,00
  X8633322L MENDOZA HERNANDEZ EDGAR G 2014MU000000052900 B 8676NT 200,00
  46672550F MORELL FABREGA CARLOS 2014MU000400204700 8485FSD 100,00
  39337061T MORENO GARCIA JOSE ANTONIO 2014MU000100662900 7741CFK 50,00
  39337061T MORENO GARCIA JOSE ANTONIO 2014MU000100612000 7741CFK 50,00
  43626566M MOYA MARTINEZ MIGUEL 2014MU000400176400 7521BBW 100,00
  40511355Y OLIVERAS MAS ANTONIO 2014MU000400088700 4984CFR 300,00
  45540971M ORTIZ ZEVALLOS BILLONXAVIER C 2014MU000100547000 B 9698WM 50,00
  77917007E PACHECO FORTET ANNA 2014MU000100737400 9310CHZ 50,00
  77917007E PACHECO FORTET ANNA 2014MU000100872400 9310CHZ 30,00
  77913206Q PASTOR ASPERO MARIA CARME 2014MU000400162800 7657GHG 300,00
  77908713P PRAT VILALTA ADRIANA 2014MU000100836300 1650FPZ 50,00
  43634933T PRUNES AGUILAR ALEIX 2014MU000100827800 8045GJV 30,00
  41555326F QUIROS SERRANO FRANCISCO 2014MU000000036900 8485DKB 200,00
  40320649Q REIXACH COMAS LAURA 2014MU000100840600 4766CWP 30,00
  40320649Q REIXACH COMAS LAURA 2014MU000100861400 4766CWP 50,00
  40438253K RIERA PALOMER JOSE M. 2014MU000100563000 2510BTH 30,00
  40438253K RIERA PALOMER JOSE M. 2014MU000100546200 2510BTH 50,00
  40438253K RIERA PALOMER JOSE M. 2014MU000100537200 2510BTH 30,00
  40438253K RIERA PALOMER JOSE M. 2014MU000100508000 B 6033TB 30,00
  40438253K RIERA PALOMER JOSE M. 2014MU000100597600 2510BTH 50,00
  43638244E ROSSETTI SABATE ALAN 2014MU000000107000 6789FBR 500,00
  47272169Q SADEN PEREZ ANGEL JOSE 2014MU000100858900 1235CMN 50,00
  09684590A SARMIENTO JAÑEZ MARIA SOFIA 2014MU000100776700 8758FHS 50,00
  B17462433 SHIFT OFICINA SL 2014MU000100668500 5485DBG 50,00
  X2663140Q SILLAH HAWA 2014MU000100867100 C3987BJS 30,00
  47889544W SOLDEVILA SUBIRANA ADRIANA 2014MU000000071900 1594CYN 80,00
  40357587Q SUBIRANA PAGES JORDI 2014MU000100610600 1837GZW 50,00
  25310743W TERRONES GONZALEZ ANTONIO 2014MU000000065200 6723GXW 80,00
  40321556A TORRO GARRIDO JORGE 2014MU000000072700 3122BPZ 200,00
  46569206W TRIAY DURAN MIRTA ADA 2014MU000000117600 5902GHT 80,00
  77911961J VERDAGUER ARROYO CARLES 2014MU000000095100 6144CHS 80,00
  77916621G VERDAGUER PRAT MIQUEL 2014MU000100849400 B 1362VH 50,00
  40424311V VICENTE OLIVER CARLOS 2014MU000100794000 2339BRN 30,00
  PLUSVÀLUA 2014
  A58686320 DECORONA SA 2014PL000080074600 7496101018 2451,17
  Olot, 13 de gener de 2015
  Alícia Vila i Torrents
  Secretària

 5. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 398
  AJUNTAMENT DE GIRONA
  Anunci de citació als interessats per ser notificats per compareixença
  Havent intentat les notificacions als deutors que es relacionen a continuació, d’acord amb l’establert en l’article 112 de la Llei
  General Tributària Llei 58/2003, de 17 de desembre, mitjançant el present se cita als interessats/des per què COMPAREGUIN
  a l’oficina de Recaptació municipal (Plaça del Vi, 1 de 9 a 14 hores) per ser notificats de les actuacions que els afecten en relació
  als procediments administratius de constrenyiment que així mateix s’indiquen.
  Els interessats/des hauran de comparèixer per ser notificats en el termini de QUINZE DIES naturals comptats des del dia
  següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOP,i se’ls adverteix que si no compareguessin en el termini esmentat, la
  notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del seu venciment.
  Cognoms i Nom / Raó Social NIF Any Concepte Procediment
  AGUADE CASADO, PERE 40261495H 2013 Impost Béns Immobles 13074479
  AGUSTO DOS ANJOS, MARIA 40394702D 2014 Impost Béns Immobles 14072838
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Escombraries 14176851
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Escombraries 14176850
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Escombraries 14176849
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Escombraries 14176852
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Impost Béns Immobles 14072873
  AJM 1995 IMMOBLES S.L. B17438573 2014 Escombraries 14176848
  AKSENEOV KIRICHENCO, YURI SANDRO X3664569W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14009008
  AKSENEOV KIRICHENCO, YURI SANDRO X3664569W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14009007
  AL BOUKRI, MOHAMMED X3643458M 2014 Impost Béns Immobles 14073110
  AL BOUKRI, MOHAMMED X3643458M 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14009013
  ALVARO RODRIGUEZ RECIO / HERENCIA JACENT 08355492Y 2014 Impost Béns Immobles 14074444
  AMADOR CORTES, TANIA 41598734Z 2014 Impost Béns Immobles 14074471
  AMAYA AMAYA, SANTIAGO 40316217T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14010277
  ANELTA S.L. B60265816 2014 Impost Béns Immobles 14074828
  ARCHELAGUET LOPEZ, KILIAN 40337502X 2014 Impost Béns Immobles 14075422
  ARCHELAGUET LOPEZ, KILIAN 40337502X 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14011043
  ARRIBAS CARDONA,DANIEL 47646832D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14011427
  ARRIBAS CARDONA,DANIEL 47646832D 2014 Impost Béns Immobles 14075998
  ASSOCIACIO CULTURAL CRISTIANA FONT DE LA POLVORA G17941162 2014 Escombraries 14177111
  BENITEZ HEREDIA, JUAN-JOSE 78036021B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14014210
  BENITEZ HEREDIA, JUAN-JOSE 78036021B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14014209
  BONILLA SALA,ENRIQUE 40284691F 2014 Impost Béns Immobles 14081310
  BONILLA SALA,ENRIQUE 40284691F 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14169311
  BONILLA SALA,ENRIQUE 40284691F 2014 Impost Béns Immobles 14081311
  BOYA PORRAS, RAMON 40360998T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016029
  BOYA PORRAS, RAMON 40360998T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016027
  BOYA PORRAS, RAMON 40360998T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016026
  BOYA PORRAS, RAMON 40360998T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016025
  BOYA PORRAS, RAMON 40360998T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016031
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Impost Béns Immobles 14082724
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016439
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016437
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016440
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Cementiris 14156758
  BUENO CENTELLES,SERGIO 40355395D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016438
  BUSQUETS CONGOST, JOSEP MARIA 40289190K 2014 Impost Béns Immobles 14083263
  BUSQUETS CONGOST, JOSEP MARIA 40289190K 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14016666
  BY POZNAN SL B64330194 2014 Escombraries 14177872
  BY POZNAN SL B64330194 2014 Impost Béns Immobles 14083444
  CAMPASOL TEIXIDOR,XAVIER 40300521J 2014 Gossos 14005766
  CAMPASOL TEIXIDOR,XAVIER 40300521J 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14017539
  CANO POLINARIO, PEDRO 40518103S 2014 Impost Béns Immobles 14085149
  CANO POLINARIO, PEDRO 40518103S 2014 Escombraries 14178018
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018060
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018050
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018053
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018055
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018057
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018061
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018051
  CAÑELLAS LINKS SL B17639782 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018058
  CAPARROS NAVARRO,LORENZO 48325487A 2014 Impost Béns Immobles 14085352
  CARLOFERGO 06 SL B64118946 2014 Impost Béns Immobles 14085796
  CARLOFERGO 06 SL B64118946 2014 Impost Béns Immobles 14085797
  CARMONA CARRASCO, ENRIQUE DAVID 40319876W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018496
  CARMONA CARRASCO, ENRIQUE DAVID 40319876W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018497
  CARMONA CARRASCO, ENRIQUE DAVID 40319876W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018499
  CARMONA CARRASCO, ENRIQUE DAVID 40319876W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018500
  CARMONA CARRASCO, ENRIQUE DAVID 40319876W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14018498
  CASTELLON AMALLA, ALEGRIA 41550300H 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14019870
  CASTELLON AMALLA, ALEGRIA 41550300H 2014 Escombraries 14178229
  CASTELLON AMALLA, ALEGRIA 41550300H 2014 Impost Béns Immobles 14087776
  CASTILLO ESCOBAR,ANGEL-MANUEL 40280463B 2014 Impost Béns Immobles 14087854
  CASTRO DELGADO, TERESA 40336071M 2014 Impost Béns Immobles 14087944
  CEESAY, ALI X2382163F 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14020363
  CEESAY, ALI X2382163F 2014 Impost Béns Immobles 14088380
  CEESAY, ALI X2382163F 2014 Escombraries 14178307
  CEESAY, ALI X2382163F 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14020362
  CHEN, BO X3172795Z 2014 Impost Béns Immobles 14088872
  CHEN, BO X3172795Z 2014 Impost Béns Immobles 14088873
  COMAS MARTINEZ DE TEJADA,JACOBINA 46229116J 2014 Impost Béns Immobles 14090456
  COMAS MARTINEZ DE TEJADA,JACOBINA 46229116J 2014 Impost Béns Immobles 14090457
  COMINO REDONDO, JOSE 40289009R 2014 Impost Béns Immobles 14090644
  COMINO REDONDO, JOSE 40289009R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14021841
  CONSTRUCCIONS BONGI SL B17842584 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14022226
  CONSTRUCCIONS BONGI SL B17842584 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14022225
  CONSTRUCCIONS JOAN CAMPILLO SL B17821026 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14022249
  CONSTRUCCIONS JOAN CAMPILLO SL B17821026 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14022248
  CONSTRUCCIONS JOAN CAMPILLO SL B17821026 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14022247
  COTS FABREGAS, MARGARIDA 40108719P 2014 Impost Béns Immobles 14092244
  COTS FABREGAS, MARGARIDA 40108719P 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14170851
  CUELLAR JIMENEZ, AITOR 40359955S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14023612
  CUELLAR JIMENEZ, AITOR 40359955S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14023616
  DIELECTRO VIVO, VIDAL I BALASCH S.A. A08035289 2014 Impost Béns Immobles 14094795
  DOS ANJOS ANGELA,LAURINDA 40345925S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025644
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025677
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025679
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025671
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025669
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025673
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025672
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Cementiris 14158799
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025676
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025680
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025674
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025675
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025678
  DOS ANJOS DOS ANJOS, ARMANDO 38827998L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025670
  DRAMMEH JAWARA, HARUNA 41591139D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025835
  DRAMMEH JAWARA, HARUNA 41591139D 2014 Impost Béns Immobles 14095315
  DRAMMEH JAWARA, HARUNA 41591139D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14025836
  EL ASRAOUI EL ASRAOUI, MUSTAPHA 41673747R 2014 OVP mercats ambul.ocasió 14186716
  EL ASRAOUI EL ASRAOUI, MUSTAPHA 41673747R 2014 OVP mercats ambul.ocasió 14186715
  EL HANAFI OUALI, NEHAD 41599694P 2014 Impost Béns Immobles 14095767
  FELIU XIFRA,JOSEFINA 40304544B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14028061
  FELIU XIFRA,JOSEFINA 40304544B 2014 Escombraries 14179160
  FELIU XIFRA,JOSEFINA 40304544B 2014 Escombraries 14179161
  FELIU XIFRA,JOSEFINA 40304544B 2014 Impost Béns Immobles 14098021
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 Impost Béns Immobles 14100111
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 Cementiris 14159624
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 Impost Béns Immobles 14100112
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 Cementiris 14159625
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 Impost Béns Immobles 14100110
  FORADAT ROVIRA, MONTSERRAT 40177280Y 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14171976
  GARCIA ASENSIO, LOURDES 40322740Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14031391
  GARCIA ASENSIO, LOURDES 40322740Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14031392
  GARCIA RODRIGUEZ,ISABEL MA. 42159295L 2014 Impost Béns Immobles 14102561
  GENOVER NOGUER, FRANCISCO 40511989L 2014 Impost Béns Immobles 14103479
  GRAU MATEU,JORGE 40319544S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14035226
  GRAU MATEU,JORGE 40319544S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14035225
  HERMANOS SOJO SL B17085234 2014 Impost Béns Immobles 14107702
  HERNANDEZ ACERETE, JORDI 40307240Q 2014 Impost Béns Immobles 14107711
  HERVA AGUEDO, HERNANDO 41594098R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14037101
  HERVAS HERNANDEZ, ANABEL 41582827T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14037109
  INFANTES RODENAS, JOSE VICENTE 40314532V 2014 Impost Béns Immobles 14109392
  KRYVYAK, HRYHORIY X6918004H 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14039964
  LOPEZ QUIÑONES, MIGUEL 40331154X 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14041735
  LOPEZ QUIÑONES, MIGUEL 40331154X 2014 Impost Béns Immobles 14113841
  MANZANO RINCON, JUAN JOSE 40510389Y 2014 Impost Béns Immobles 14115096
  MARTINEZ CHINCHILLA,JOSEP MARIA 77960593T 2014 Impost Béns Immobles 14116308
  MARTINEZ MERA,CRISTINA 40325807E 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14173552
  MARTINEZ MERA,CRISTINA 40325807E 2014 Impost Béns Immobles 14116647
  MARTINEZ MERA,CRISTINA 40325807E 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14044257
  MIRANDA PALACIOS,WASHINGTON 41595506Y 2014 Impost Béns Immobles 14119522
  NOGALES GARCIA,ELENA MARIA 40371901R 2014 Impost Béns Immobles 14123098
  NOGALES GARCIA,ELENA MARIA 40371901R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14049404
  OTTO & LOFT, SL B17959768 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14174283
  OTTO & LOFT, SL B17959768 2014 Impost Béns Immobles 14125000
  OTTO & LOFT, SL B17959768 2014 OVP reserve.entrada vehicle 14174284
  PROMOCIONS IMBEPROMIX, S.L. B17883430 2014 Impost Béns Immobles 14131675
  QUINTAS Y BARROS S.L. B32147399 2014 Impost Béns Immobles 14133608
  QUINTAS Y BARROS S.L. B32147399 2014 Impost Béns Immobles 14133609
  RUHI BASSOLS,LLUIS 40299438B 2014 OVP elements voladissos 14175535
  SABARI VILA, RAFAEL 40310055W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14061143
  SANTANERA SAEZ, JAUME 40353750C 2014 Impost Béns Immobles 14141475
  SAORIN GONZALEZ, JOSE BENITO 40291042X 2014 Impost Béns Immobles 14141670
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14068721
  VALERIANO MELGAR, DEISY AZUCENA 41702058E 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14068804
  VARGAS NAVARRO, LUCAS 09182283Q 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14069227
  VAZQUEZ GALLEGO, SACRAMENTO 25561189R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14069353
  VELICU, FLORIN X8050768D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14069564
  VILA PEDROSA,CONCEPCIO 40518424Z 2014 Cementiris 14167823
  VILA PEDROSA,CONCEPCIO 40518424Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14070437
  Girona, 14 de gener de 2015
  La cap de servei de Recaptació

  Núm. 386
  AJUNTAMENT DE GIRONA
  Anunci de citació als interessats per ser notificats per compareixença
  Havent intentat les notificacions als deutors que es relacionen a continuació, d’acord amb l’establert en l’article 112 de la Llei
  General Tributària Llei 66/2003, de 17 de desembre, mitjançant el present se cita als interessats/des per què COMPAREGUIN
  a l’oficina de Recaptació municipal (Plaça del Vi, 1 de 9 a 14 hores) per ser notificats de les actuacions que els afecten en relació
  als procediments de liquidació que així mateix s’indiquen.
  Els interessats/des hauran de comparèixer per ser notificats/des en el termini de QUINZE DIES naturals comptats des del
  dia següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOP,i se’ls adverteix que si no compareguessin en el termini esmentat, la
  notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del seu venciment.
  Cognoms i Nom / Raó Social NIF Any Concepte Procediment
  ABBA COSTA, NIVEA X6852608B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213255
  ABREU DA SILVA,PORFIRIO MANUE X4444232B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213257
  ADASME VEGA, GABRIEL ISAIAS X0703625D 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213259
  ARANDA CASADEVALL, LOURDES 46313838A 2014 Escombraries 14203209
  ARANDA CASADEVALL, LOURDES 46313838A 2014 Escombraries 14212748
  ARANDA CASADEVALL, LOURDES 46313838A 2012 Escombraries 14212749
  ARANDA CASADEVALL, LOURDES 46313838A 2013 Escombraries 14212746
  ARANDA CASADEVALL, LOURDES 46313838A 2011 Escombraries 14212747
  ARIZA PERALES, MIREIA 40371276C 2014 Sancions ordenança animals 14214433
  ATMANI, MOHAMED X6575431F 2014 Sancions 14195874
  AVILA FONSECA, LUIS ALBERTO X8589177B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213280
  AZZAMMOURI, MOHAMED X7292526P 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213281
  BALLESTEROS HERRERA, MARIA DEL MAR 24220193C 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14234051
  BARGICORP S.L. B60655610 2014 Sancions Urbanístiques 14201016
  BARRERA,RUMBER LEANDRO X4832315S 2014 Sancions ordenança animals 14214437
  BENAVENTE PUERTAS, JESUS 40349261Q 2014 Sancions 14214439
  BISERICESCU, ALEXANDRU VIOREL X9859638K 2014 Sancions 14198940
  BOADA GELABERT, ANA ESTHER 11403887G 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14201101
  BRAHIM, MOHAMED X3198705A 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213296
  BUESO I PULIDO, CARLOS JOSE 47611419Q 2014 Sancions Sostenibilitat 14216615
  CABALLERO MARTIN, CRISTIAN 40361706H 2014 Sancions Policia Municipal 14200371
  CABALLERO MARTIN, JOEL 40361707L 2014 Sancions Policia Municipal 14200372
  CABEZAS PATIÑO, MARC 41545142N 2014 Sancions Policia Municipal 14200373
  CABRERA NINA, ALEX ADOLFO X5524926G 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213301
  CAN CAUPENA S.L. B65939233 2014 OVP materials i instal. 14197241
  CASO MARTINEZ,JOSE M. 37616191J 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213310
  CASTRO CARRILLO, MONICA 40323768F 2014 Dipòsit municipal i grua 14200380
  CHAVES BASSO, GERARD 40372121Z 2014 Sancions Policia Municipal 14200381
  CHILLARON CANO, ANTONIO 40359110K 2014 Exp.documents-Urbanisme 14214406
  CODINA RABIONET, M.ANGELES 40298504C 2013 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14005387
  COLOMER EISENFUHR, DANIEL 40316463Q 2013 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14212370
  COLOMER EISENFUHR, DANIEL 40316463Q 2013 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14212365
  COMPANY PLANA, JOAN 40276888R 2013 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213323
  COMPANY PLANA, JOAN 40276888R 2012 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213321
  COMPANY PLANA, JOAN 40276888R 2011 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213322
  CONSTRUCCIONS GINESPA SL B17334814 2014 Escombraries 14212843
  CORREIA DOS ANJOS, PALMIRA 40369251L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213330
  COSTA NAVEIRA, ANTONIO 32759374Z 2014 Escombraries 14212847
  COUTINHO DE OLIVEIRA, RAMIRO X5890589J 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213332
  DE LOS SANTOS BARRERA, PABLO 41559896T 2014 Sancions Policia Municipal 14200385
  DEMBELE, ALPHA X2821564Q 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213345
  DOS ANJOS ANGELA,LAURINDA 40345925S 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213350
  DOS DEL TRES DEL QUATRE S.L. B17566928 2014 Recàrrec fora de termini 14192768
  EL HAROUNI , SAMIR X2445794C 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213357
  ESTEVEZ, FEDERICO DAVID X7073115V 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14216528
  FATY, AL OUSSEYNOU X2982697B 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14202667
  FERNANDEZ FERNANDEZ, MARIA 40281495P 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213363
  FERNANDEZ JORDAN, PEDRO 39045399R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213364
  FERRER RODRIGUEZ, MANUEL 47595742W 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213369
  FONT ANGLADA, JOSEP 40287854L 2014 Exp.documents-Urbanisme 14197002
  FREIXINET FONDEVILA, JORGE ANTONIO 40820381G 2013 Escombraries 14212881
  FUENTES AGUILERA,SERGIO 40359848T 2014 Sancions ordenança animals 14200389
  GALLEGOS AMBER, ALBERT 40350939S 2014 Sancions 14198969
  GALVEZ ALCAIDE, ALFONSO J. 40287687J 2014 Escombraries 14212886
  GARCIA PEREZ, EVA MARIA 46690844Q 2011 Retols en la Via Pública 14213184
  GARCIA PEREZ, EVA MARIA 46690844Q 2013 Retols en la Via Pública 14213185
  GARCIA PEREZ, EVA MARIA 46690844Q 2014 Retols en la Via Pública 14213183
  GARCIA PEREZ, EVA MARIA 46690844Q 2012 Retols en la Via Pública 14213182
  GARCIA PIÑEIRO, LAURA 40361541Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213384
  GARCIA RAMOS, LUIS / HERENCIA JACENT 40283788R 2011 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14215101
  GARCIA RODRIGUEZ, ANTONIO RAFAEL 40308646L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213385
  GARCIA VILARO, PAU 40362373H 2014 Sancions Sostenibilitat 14189463
  GERUNDA EMBAL SL B17596164 2014 Sancions Tributàries 14204847
  GESTOPI S.A. A17200643 2014 Sancions Tributàries 14204849
  GIL STAUFFER, SL B60340718 2014 OVP materials i instal. 14197287
  GIL STAUFFER, SL B60340718 2014 OVP materials i instal. 14197286
  GIL STAUFFER, SL B60340718 2014 OVP materials i instal. 14197285
  GODOY ARMIJO, EVER JOHEL X8969919B 2014 Gossos 14203298
  GOMEZ BENAVENTE, BARBARA 40325882M 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14215011
  GOMEZ GARCIA, DAVID 41575429P 2014 Sancions Policia Municipal 14200394
  GONZALEZ AMAYA,FRANCISCO ALBE X8660426Y 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213392
  GONZALEZ FERRER,ORESMI X7130352F 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213394
  GRI PERICH, MARC 40344776Q 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213400
  GRIÑAN FAJARDO,ISABEL 41549054Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213401
  GUERRA GONZALEZ, ROSA 40316592F 2014 Sancions ordenança animals 14195959
  GUEVARA GUEVARA, MANUEL ANTONIO 41677080E 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14215013
  HERNANDEZ PADROSA, JOSEP 41546743A 2013 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14212378
  HERRERA TORRES, ENCARNACION 23674125H 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14234057
  HERRERA TORRES, ENCARNACION 23674125H 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14234058
  HERREROS RUIZ,FRANCISCO 40504114X 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14215015
  IZQUIERDO GARCIA, SERGI 77124336T 2014 Sancions 14198982
  JAHOUH, MOHAMED X2879906F 2014 Sancions 14214460
  JONAMA LUQUE, GEMMA 47150005M 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213420
  JORGE PICHARDO, YOSY DE JESUS X6295226B 2014 Dipòsit municipal i grua 14189468
  KADRI, ALLAL X3319130T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213422
  KUMAR, PAWAN X3254121N 2013 Escombraries 14168207
  LOPEZ VEGA, GABRIEL 52160987T 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213436
  LOZANO MARTINEZ, Mª.MAGDALENA 45711402Y 2014 Expedició doc. Via Pública 14213194
  MARTI RAURELL, LLUIS 40280434M 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14219758
  MARTINEZ CASALS,ANNA 36986954X 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213441
  MARTINEZ PERALTA, ANA MARIA 52362136Z 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213445
  MARTINEZ PEREZ, NUBIA MARIBEL 41598075E 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213446
  MASERO PRIOR,GRACIA 40263303D 2014 Imp.Constr.Inst. i Obres 14212520
  MATA PLAZA,JAVIER 40341993Q 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213449
  MATAS VELAZQUEZ, EVA 40362408F 2014 Sancions ordenança animals 14216625
  MOLINA VIVANCOS,SONIA 48452559T 2014 Caneres 14214467
  MOLINS SOTO, MARTI 40526113K 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213461
  MOUCHAAL, BACHIR X2776581K 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213469
  MUÑOZ FERRER,VICTORIA EUGEN 41643070Y 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14215019
  ORTEGA ROBLEDILLO, UBALDO 40331302C 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213488
  PEREIRA DA COSTA, NELSON MANUEL X5346876C 2014 Sancions ordenança animals 14214475
  PEREIRA DOS ANXELOS,BENEDICTA 40360856L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213504
  PERIS COLL,XAVIER 46508432V 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213509
  PROMOCIONS I OBRES BATCOR, SL B17910381 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200587
  PROMOCIONS I OBRES BATCOR, SL B17910381 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200589
  PROMOCIONS I OBRES BATCOR, SL B17910381 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200588
  PROMOCIONS I OBRES BATCOR, SL B17910381 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200590
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200592
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200602
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200597
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200595
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200611
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200596
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200601
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200605
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200594
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200603
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200612
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200600
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200591
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200607
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200604
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200598
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200599
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200608
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200610
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200609
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200593
  PROMOPEDRET ASSOCIATS SL B17852609 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14200606
  PUERTO VINAGRE, ALFONSO 40332762P 2014 Sancions 14214478
  PUIGDEMONT ISACH, XAVIER 40372004N 2014 Sancions Policia Municipal 14200424
  PUJOL MARTINEZ,MA.TERESA 35004208W 2012 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14219757
  QUILES HIDALGO, ABEL 40365470X 2014 Sancions 14214479
  READY CONSTRUCCIONS DOS MIL DOS S.L. B17718115 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213529
  RIGAU LLINAS,JOSEP 40291268Y 2014 Escombraries 14213012
  ROBLEDILLO MORENO, EVA 40534836G 2014 Retols en la Via Pública 14202000
  RODRIGUEZ NIETO, CARLOS 45547697S 2014 Imp.Constr.Inst. i Obres 14212353
  ROS PLANAS,FRANCISCO 40266843F 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213546
  ROSSELL BANCELLS, LLUIS 40306684N 2014 Imp.Constr.Inst. i Obres 14204861
  SABATER LLEO,ALBERT 40315699B 2014 Escombraries 14213021
  SAKHRAOUI, NASR EDDINE X1434275H 2014 Sancions 14199028
  SALA FLORES,MARINA 40371593S 2014 Imp.Constr.Inst. i Obres 14187706
  SALA FLORES,MARINA 40371593S 2014 Plaques, patents, distint. 14187623
  SALGADO DIAGO, OSCAR 40320468L 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213552
  SANCHEZ ROLDAN, LAURA 47832680V 2014 Sancions ordenança animals 14190008
  S.C.A.T.D. S.L. B17239575 2014 Escombraries 14213030
  SEBASTIAN CONRADO, BEGOÑA 40314741L 2014 Imp.Incre.Terrenys Urbans 14214560
  SERVEIS MUCASTEL S.L. B17448184 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213562
  SIDERTEX, SL B58445305 2013 Impost Activitats Econòmiques 14202663
  SIDERTEX, SL B58445305 2012 Impost Activitats Econòmiques 14202662
  SORIA LINARES,ROCIO 40370462B 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213563
  SOULAIMANI, ABDELAZIZ X2373216F 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213565
  TAPIA VASQUEZ, BELINDA FELICITA 41594579E 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213572
  TRESSERRAS FLUVIA, MIREIA 77913269X 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213577
  VARGAS BURGUEÑO,EFREN 40368175R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213580
  VICARIO ORTEGA,FRANCISCO JAVI 53089068P 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213582
  WORLD PIC TELECOM SL B17915000 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14183720
  YLLA COLL, ANDREU 40361465F 2014 Imp.Constr.Inst. i Obres 14200823
  ZAMORA ASPA, NOELIA 40349335K 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14215030
  ZANNOUTI, RACHID X7173241R 2014 Imp.Vehicles Tracció Mecàn. 14213590
  ZIANI, ABDELKADER X1612353F 2014 Sancions 14183532
  ZIANI, EL MAMOUN X1352335G 2014 Sancions Policia Municipal 14200451
  ZIANI, EL MAMOUN X1352335G 2014 Sancions 14199056
  Girona, 13 de gener de 2015
  Ho signo per autorització de l’Alcaldia, segons decret de data 8 de juliol de 2011
  M. Àngels Planas i Crous
  Regidora delegada d’Hisenda i Règim Interior

  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 384
  AJUNTAMENT DE GIRONA
  Anunci de citació als interessats per ser notificats per compareixença
  Havent intentat les notificacions als deutors que es relacionen a continuació, d’acord amb l’establert en l’article 112 de la Llei
  General Tributària Llei 58/2003, de 17 de desembre, mitjançant el present se cita als interessats/des per què COMPAREGUIN
  a l’oficina de Recaptació municipal (Plaça del Vi, 1 de 9 a 14 hores) per ser notificats de les actuacions que els afecten en relació
  als procediments administratius de constrenyiment que així mateix s’indiquen.

  Els interessats/des hauran de comparèixer per ser notificats en el termini de QUINZE DIES naturals comptats des del dia
  següent al de la publicació d’aquest anunci en el BOP,i se’ls adverteix que si no compareguessin en el termini esmentat, la
  notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del seu venciment.

  Cognoms i Nom / Raó Social NIF Any Concepte Procediment
  AMADOR HEREDIA, JOSE 40351096B 2014 Multes 14194831
  AMAYA AMAYA, JUAN 41548534T 2014 Multes 14201776
  BILT, GABRIEL GRIGORE Y2844103Y 2014 Multes 14199842
  BLANCO FABREGAT,JOAQUIM 37618603X 2014 Multes 14195348
  COLL MAYOR, JAIME 40308701M 2014 Multes 14215718
  CORTES FERNANDEZ,MARIA JOSEFA 38501790C 2014 Multes 14194701
  DALMAU MURLA,SARA 40522703S 2014 Multes 14194661
  DÍAZ ORTIZ, IRIS 45831727H 2014 Multes 14203635
  DÍAZ ORTIZ, IRIS 45831727H 2014 Multes 14204554
  DÍAZ ORTIZ, IRIS 45831727H 2014 Multes 14204555
  ESPELT VILLEGAS, PERE 43625683L 2014 Multes 14191945
  FELEZ CRUZ,GLIRIAN JAMILE X7794992Q 2014 Multes 14199712
  FELEZ CRUZ,GLIRIAN JAMILE X7794992Q 2014 Multes 14204235
  FELEZ CRUZ,GLIRIAN JAMILE X7794992Q 2014 Multes 14201741
  GARCIA ASENSIO, LOURDES 40322740Z 2014 Multes 14195240
  GARCIA ASENSIO, LOURDES 40322740Z 2014 Multes 14194753
  GARCIA GARCIA,FRANCISCA 37553949D 2014 Multes 14195028
  GIL CASTILLO, ANA 40296212M 2014 Multes 14192024
  GONZALEZ GALVEZ, MARIA ISABEL 40319817N 2014 Multes 14188902
  HEREDIA FERNANDEZ, NICOLAS 41546111S 2014 Multes 14199474
  HEREDIA HEREDIA,JORDI 40360879L 2014 Multes 14216266
  HOLGUIN PALACIO, RICARDO ANDRES X9556436M 2014 Multes 14216285
  IANCU, FLORIN CATALIN X5256536R 2014 Multes 14215192
  JIMENEZ ORTEGA,MARIA ANTONIA 40290221V 2014 Multes 14195284
  KHURTSIDZE, KOBA X6826959F 2014 Multes 14195146
  LAMELAS HURTADO, JUAN ANTONIO 40328750K 2014 Multes 14215808
  LAMELAS HURTADO, JUAN ANTONIO 40328750K 2014 Multes 14215809
  LAZARIDIS, IOANNIS Y0806557F 2014 Multes 14215645
  LOPEZ BELTRAN,DEBORA 40350859G 2014 Multes 14201712
  LOPEZ RUZ, MARIA DOLORES 52592962N 2014 Multes 14191895
  MARTINEZ HEREDIA, SERAFIN 40287240A 2014 Multes 14194759
  MARTINEZ VALLES,CAROLINA 47104029Y 2014 Multes 14215170
  MASSANAS SOLA, GERARD 40534218F 2014 Multes 14215587
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216038
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216066
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195374
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216029
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195386
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216052
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216022
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216067
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216063
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216058
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216057
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216054
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216050
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216028
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216065
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195375
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195371
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216039
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195370
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195376
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14195367
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216026
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216030
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216040
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216055
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216068
  MESEGUER MARTINEZ, JESSICA 47161246E 2014 Multes 14216069
  MOFTEESCU, PETRE BOGDAN X8657024P 2014 Multes 14194989
  MOFTEESCU, PETRE BOGDAN X8657024P 2014 Multes 14194987
  MORA I BLANCO, NAZARET 30972280C 2014 Multes 14200037
  MORA I BLANCO, NAZARET 30972280C 2014 Multes 14200026
  MORA I BLANCO, NAZARET 30972280C 2014 Multes 14199434
  MORENO DOYA, GASPAR 40450762H 2014 Multes 14194674
  MORENO DOYA, GASPAR 40450762H 2014 Multes 14194984
  MORENO DOYA, GASPAR 40450762H 2014 Multes 14194970
  MUÑOZ FERRER,VICTORIA EUGEN 41643070Y 2014 Multes 14195230
  MUÑOZ MUÑOZ,MIGUEL ANGEL 40358624H 2014 Multes 14195175
  PECO CASTRO, RAFAEL 40280244E 2014 Multes 14216268
  PLANAS CABAÑO,MARIA ANGELS 40254249V 2014 Multes 14194787
  REPIN, ALEXEY Y1555261S 2014 Multes 14218391
  RINCON I RODRIGUEZ, NOEMI 40374177T 2014 Multes 14215991
  ROBLEDILLO PEREZ, JUAN PEDRO 40323608P 2014 Multes 14199860
  RODRIGUEZ CABRERA, RAFAEL 39292253L 2014 Multes 14198642
  RODRIGUEZ CABRERA, RAFAEL 39292253L 2014 Multes 14198061
  RODRIGUEZ MATAS,PEDRO 40253153W 2014 Multes 14195216
  RODRIGUEZ MATAS,PEDRO 40253153W 2014 Multes 14195217
  ROQUE SAEZ, JOSUE DAVID X7502250H 2014 Multes 14195296
  ROVIRA PITARCH, MARC 40357648P 2014 Multes 14203580
  RUBIO VICENS, ELENA 40337435N 2014 Multes 14199506
  SANCHEZ PEÑA,MARIA DEL CARM 75024728Q 2014 Multes 14194965
  SILVA MONTAÑO,CRISTOBAL 08778954S 2014 Multes 14194963
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186351
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14185899
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192490
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188977
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14201748
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14201731
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14203537
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192092
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14195262
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14191164
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14199587
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14214114
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14203527
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192403
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192095
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192106
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14204238
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192107
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14189193
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188978
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186144
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14214064
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14214063
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188973
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188983
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186348
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192469
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192101
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192119
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192121
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188823
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186333
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186347
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14199798
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14204245
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192465
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192082
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192085
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14188970
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186302
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14186332
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14201747
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14199799
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14199376
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192481
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192050
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14192120
  SILVA VEIGA, ANTONIO 48353225A 2014 Multes 14191306
  SUQUET CASANOVAS, ALFREDO 40120680D 2014 Multes 14215144
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14218411
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199944
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199467
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199949
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14218181
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14220411
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14218412
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222493
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199942
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199466
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199470
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14218413
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222050
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199941
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14218234
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222494
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222496
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14200009
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199465
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199464
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222313
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14200006
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199948
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222054
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14222495
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199943
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199469
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14220414
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14200011
  VALENCIA CERDA,RICARDO FRANCI 47713735M 2014 Multes 14199675
  Girona, 14 de gener de 2015
  La cap de servei de Recaptació

 6. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 216
  AJUNTAMENT DE GIRONA
  Edicte de notificació d’expedients
  El departament de Gestió Tributària ha tramitat expedients sobre
  impostos i taxes que han de notificar-se als subjectes passius o als
  seus representants.
  Davant la impossibilitat de practicar notificació a l’interessat o
  als seus representants per causes no imputables a l’administració
  i havent-se intentat dues vegades, segons s’ha deixat constància a
  l’expedient, d’acord amb el que preveu l’art. 112 de la Llei 58/2003,
  de 17 de desembre, general tributària, es cita a l’interessat o als seus
  representants perquè compareguin en el termini de quinze dies naturals,
  comptat des del dia següent al de la publicació en el B.O.P de
  Girona, per ser notificats a l’oficina de Gestió tributària (Plaça del Vi
  1, 2a. Planta, de 9 a 14 hores), advertint-los que transcorregut aquest
  termini sense haver comparegut, la notificació s’entendrà produïda
  a tots els efectes legals des del dia següent al del venciment del termini
  assenyalat per comparèixer.
  Relació de notificacions pendents:
  Interessat concepte
  BELLO MARTIN, M. FRANCISCA TAXA ESCOMBRARIES
  BOADA FARRES, MARIA CARMEN TAXA ESCOMBRARIES
  COLL RIU, ELENA IIVTNU
  CORDOBA HEREDIA, PEDRO TAXA ESCOMBRARIES
  CORPORACIÓN INMOBILIARIA
  INTERCONT PROMOLAND IAE
  CORTES CARMONA, JUANA TAXA ESCOMBRARIES
  GONZALEZ PUJOL, ALEXANDRA TAXA ESCOMBRARIES
  INSTITUT CATALÀ DEL SÒL TAXA ESCOMBRARIES
  INSTITUT CATALÀ DEL SÒL TAXA ESCOMBRARIES
  JOSEP COROMINAS-MAR LOPEZ SC TAXA ESCOMBRARIES
  NAVAS TEJADA, ANGELA TAXA ESCOMBRARIES
  OLIVER ALONSO, LUIS IIVTNU
  OUJOU, HASSAN IVTM
  REQUENA BENZAL, MARIE FRANCE TAXA ESCOMBRARIES
  SANJUAN BERENGUER, GERARD ICIO
  SARGATAL ALCALA, JOSEP ANTONI SANCIONS
  Girona, 8 de gener de 2015
  M. Àngels Planas i Crous
  Regidora delegada d’Hisenda i Règim Interior, per autorització de
  l’Alcaldia, segons decret de data 8 de juliol de 2011

 7. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 277
  AJUNTAMENT DE GIRONA
  Recaptació Municipal
  Anunci de citació per a notificacions per compareixença
  D’acord amb el previst a l’article 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària, no havent estat possibles les
  notificacions segons el procediment establert al citat article, mitjançant el present anunci se cita als interessats o els seus representants
  per tal que compareguin per ser notificats de les diligències d’embargament que així mateix s’indiquen, practicades
  en els procediments administratius de constrenyiment que es tramiten.
  El termini per comparèixer per ser notificat és de QUINZE DIES naturals comptats a partir del següent a la publicació d’aquest
  anunci en el BOP, a l’Oficina de Recaptació Municipal situada a Plaça del Vi, 1, primer pis (de dilluns a divendres, de 9 a 14
  hores).
  Transcorregut aquest termini, la notificació s’entendrà produïda a tots els efectes legals des del dia següent al del venciment
  del termini indicat per comparèixer.
  DILIGÈNCIA D’EMBARGAMENT DE BÉNS IMMOBLES (pròrrogues)
  Nom NIF Expedient Registre de sortida
  ALIPIO PEREIRA, OTELINDA 18600526N 2004004603 2014058461
  BERNICHI, ABDENNABI X2409043T 2008011038 2014058886
  BUSQUETS BOSCH, BENITO 40135420Y 2008011055 2014058884
  CAICEDO COSTA, CRISTINA 40319652P 2007001865 2014058464
  CRUZ RIVERA, NORA ADALIA 41581981M 2007008401 2014058457
  DOS SANTOS AUGUSTO, JOSE LUIS 29147487R 2004004603 2014058463
  DOS SANTOS, MARIA LOURDES 35564337N 2004004603 2014058460
  ESPADA MARRON, FAUSTINO 40422304B 2003000862 2014056565
  HUGAS VIÑAS, DAVID 40304153B 1995A01409 2014058729
  JUNCA LLUIS, JOAQUIM 40160939H 1998100711 2014058728
  LUIS ANGELES, SEVERINA 34090244N 2004004603 2014058462
  MACHADO RAUL, SILVINA 35564337N 2004004603 2014058458
  RODRIGUEZ RAUL, FLORENTINO 39718381A 2004004603 2014058459
  SIBILS ENSESA, MARTA 40282231P 2004005028 2014056706
  VIÑAS PIBERNAT, MARIA 40120015B 1995A01409 2014058883
  DILIGÈNCIA D’EMBARGAMENT DE BÉNS IMMOBLES (ampliacions)
  Nom NIF Expedient Registre de sortida
  BALLESTEROS HERREA, MARIA DEL MAR 24220193C 2006008152 2015001010
  CASTILLO RUBIO, ANA MILENA X3089255X 2006007374 2014041454
  ESPADA MARRON, FAUSTINO 40422304B 2003000862 2014056560
  GONZALEZ CASTILLO, JESSICA MILDREK RN10165772 2006007374 2014041467
  HERRERA TORRES, ENCARNACION 23674125H 2006008152 2015001012
  LUQUE SOLDAN, M. GRACIA 40509851C 2003000862 2014056561
  PRO IMMOBLE SL B17494725 2009012310 2014058686
  DILIGÈNCIA D’EMBARGAMENT DE DEVOLUCIONS TRIBUTÀRIES
  Nom NIF Expedient Registre de sortida
  ABADLI, TAOUFIQ X6171724L 2008005381 2014041610
  ABDESSAMIE, M. HAMMED X2301995V 2012014244 2014030851
  AIGUA TRAVEL PLUS SL B64048507 2012012685 2014025142
  ALGUACIL CARRASCO, NATIVIDAD 40269808M 2008014275 2014038012
  ALIAGA SALDIVIA, CRUZ GUILLERMINA 41595468Z 2013007658 2014039039
  ALIS SAGARRUY, ALFRED 40320593Y 2008002934 2014041545
  ALONSO AYALA, CARLES 44177712W 2013015592 2014031872
  AMADOR CORTES, JOSEFA 40338301G 2011010432 2014041485
  AMADOR HEREDIA, JOSE 40351096B 2008008006 2014040662
  ANJOS, JOSE JOAQUIN X0554481C 2010005013 2014040119
  ANNOCARO, FRANCO X6940623M 2013012429 2014033963
  ANTELO ORTIZ, PALMIRA 40323116E 2013000663 2014031276
  ARGELES MASFERRER, FRANCISCO JAVI 40315756E 2010003536 2014040851
  ARMENGOL BONANY, DAVID 40323475J 2014004210 2014031217
  ARMENGOL MATAMALA, SILVIA 40336751H 2013008903 2013062461
  ARMENGOL MATAMALA, SILVIA 40336751H 2013008903 2014018387
  ARMENGOL MATAMALA, SILVIA 40336751H 2013008903 2014011530
  ARMENGOL MATAMALA, SILVIA 40336751H 2013008903 2014018387
  ARQUEROS CANO, DANIEL 40334962T 2011013979 2014040314
  ARRATIBEL EMEZABAL, IÑIGO 44170894S 2010009078 2014039017
  ATTAR, HAKIMA X4267950R 2012014263 2014025999
  BALDE, AMADOU X6064698N 2012009583 2014039643
  BALLO BARTHE, RAFAEL 40319600W 2013015601 2014041621
  BALMISA COBO, MANUEL 30482855N 2012016798 2014041490
  BARCELO CASELLAS, JORDI 40315851W 2013008154 2014028861
  BARCELO JORDA, MARTA 40317674P 2014004166 2014032388
  BAREA GOMEZ, ANGEL MIGUEL 40326404K 2013014502 2014026001
  BARRANCO RODRIGUEZ, JUAN FRANCISCO 40318133F 2012016799 2014036644
  BARRANCO RODRIGUEZ, PEDRO 40318132Y 2013002372 2014041475
  BARTOMEU PORRO, ANNA 40346574C 2013006539 2014031627
  BAUTISTA CABEZAS, JOSEP 40312626C 2014001062 2014039424
  BERENGUER SEGURA, PILAR 43392638X 2014004183 2014038927
  BERLOSO ROS, EDUARD 40313679S 2008001630 2014031219
  BERNABE RODRIGUEZ, TEOFILO 38990652V 2012009595 2014029929
  BERNETE NAVARRO, VICTORIANO 38479761W 2013009479 2014054179
  BISBE ALONSO, ELISABET 40337500P 2014004184 2014024206
  BISBE ALONSO, ELISABET 40337500P 2014004184 2014031628
  BISBE ALONSO, ELISABET 40337500P 2014004184 2014039044
  BISBE ALONSO, ELISABET 40337500P 2014004184 2014041476
  BLANCO RIBOT, CESAR 40528765M 2014001508 2014029866
  BLANDON GONZALEZ, EDGAR AUGUSTO 41599473V 2013000273 2014033714
  BOADA COSTA, JORGE 40302352G 2013015609 2014027567
  BOIRO, ADAMA X1987598F 2014000513 2014032389
  BOSCH RESCALVO, JOAN JOSEP 40448567P 2013006581 2014011073
  BOSCH VILA, TERESA 40118152B 2014003501 2014038906
  BOUAOUD BENTAIB, HASSAN 41668344A 2012000803 2014040101
  BOUZIAN, HICHAM X3256990Y 2006001882 2014040305
  BUSQUETS AGUADO, IRENE 40319897T 2009005500 2014011074
  BUSQUETS AGUADO, IRENE 40319897T 2009005500 2014018392
  BUSQUETS AGUADO, IRENE 40319897T 2009005500 2014024209
  BUSTAMANTE ABOITIZ, DAVID 38832759L 2012009610 2014016589
  CERDA TRIAS, MARIA TERESA 35018123W 2012013434 2013053760
  COLLET SERRANO, MARC 38776513P 2011014620 2013045533
  COLLET SERRANO, MARC 38776513P 2011014620 2014044844
  CONFECCIONS ROMAN SL B17123571 2010004814 2013059752
  COROMINA PI, JORDI 52144284H 2013000302 2013042215
  DRAMMEH JAMBA, LAMIN 41594648E 2013010357 2013061689
  DRAMMEH JAMBA, LAMIN 41594648E 2013010357 2013063796
  ESTEVE TORRO, JUAN MIQUEL 40330705K 2012003142 2013053761
  ESTRADERA SAGRERA, PERE 37715326H 2001001735 2013062463
  EXPLOTACIONS CIUTADANS SLU B17926429 2013010523 2013061690
  GARCIA SAGRADO, LUCIANO 77263045L 2011008673 2013035267
  GUTIERREZ MURGA, JESSICA KRISTY 41673275N 2013012997 2014000786
  HOYOS VIGO, EDISON MICHAEL X7679489L 2013009768 2014001482
  JARABA LOPEZ, MIRIAM 47106041V 2013012499 2014008286
  JULIA FONTANE, XAVIER 40290746J 2013012508 2014002791
  LUCAS QUEVEDO, SILVIA 78561901L 2013008941 2013046411
  LUCAS QUEVEDO, SILVIA 78561901L 2013008941 2013051085
  LUCAS QUEVEDO, SILVIA 78561901L 2013008941 2014005305
  MASCARO SALARICH, FCO. JAVIER 40302528L 2011010588 2012045301
  RACC TRAVEL SL B65365975 2013002813 2013031710
  RODOAL SL B17355587 2013009371 2013060435
  ROMERO GARCIA, CECILIO 78048237Z 2013001956 2013061697
  SAEZ SERRANO, ALBERTO 40328900X 2011003055 2013043690
  VIDAL MATO, ESTER 40337991Q 2012008137 2013056122
  VIDAL MATO, ESTER 40337991Q 2012008137 2012008137
  Girona, 12 de gener de 2015
  Maria Galán i Giró
  Cap de servei de Recaptació

 8. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 265
  AYUNTAMIENTO DE PUERTOLLANO (Ciudad Real)
  Edicto de notificación de inicio de expediente sancionador 265-14-586 por
  infracción de la Ordenanza municipal de protección ambiental
  INTERESADO: INSTALACIONES CAT S.L.. NIF B17025479
  Habiendo sido intentada la notificación por el Servicio de Correos,
  y no habiéndose podido practicar la notificación personal al interesado
  que se indica, por estar ausente en el domicilio a efectos
  de notificación, con fecha de 19-11-2014 y 19-12-2014, siguiendo lo
  establecido en el artículo 59.5 de la Ley 30/92 de 26 de noviembre
  de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del Procedimiento
  Administrativo Común,
  Por el presente anuncio se notifica al interesado que El Sr. Concejal
  Delegado de Medio Ambiente, D. Luis Miguel Ortiz García-Minguillán,
  ha tenido a bien adoptar el siguiente Acuerdo:
  Vista la denuncia, Expt.: 265/14, formulada por el Agente de la Policía
  Local 222-78, de fecha 08/10/2014,
  RESULTANDO: Que recibido el Boletín de denuncia referido por
  el que se pone en conocimiento que INSTALACIONES CAT S.L.,
  con CIF: B-17025479, es considerado presunto responsable de los hechos:
  “Abandonar un vehículo en la vía pública (El vehículo carece
  de ITV y SOA, estacionado en dicho lugar desde 21-04-2013, matrí-
  cula GI-2733-BC)”, en C/ Nieves, 2, siendo las 11:35 h.
  CONSIDERANDO: Que los hechos indicados que motivan la iniciación
  del procedimiento sancionador pueden ser constitutivos
  de una infracción del artículo 290.1.b) en relación al artículo 232 de
  la Ordenanza Municipal de Protección Ambiental (O.M.P.A.), tipificada
  como GRAVE, de la que aparece como presunto responsable
  INSTALACIONES CAT S.L., y por la cual pudiera ser sancionado
  con multa de 151,00 euros a 450,00 euros, según el artículo 391.2,
  debiendo proceder a la retirada del vehículo de la vía pública y
  a su posterior entrega a un centro autorizado de tratamiento; sin
  perjuicio de lo que resulte de la instrucción del presente procedimiento,
  el Concejal Delegado de Medio Ambiente, en virtud de la
  Resolución de la Alcaldesa-Presidenta de Puertollano de fecha 17
  de marzo de 2014, ACUERDA:
  PRIMERO: Incoar el procedimiento sancionador a INSTALACIONES
  CAT S.L., como presunto responsable de la infracción del artí-
  culo 290.1.b) en relación al artículo 232 de la Ordenanza Municipal
  de Protección Ambiental.
  SEGUNDO: Designar como Instructor del expediente sancionador
  a D. Miguel Serrano González y como Secretario a D. Jesús M. Gallardo
  Velasco, cuyos nombramientos pueden ser recusados en su
  caso, de conformidad con lo dispuesto en el artículo 29 de la Ley
  30/92 de Régimen Jurídico de las Administraciones Públicas y del
  Procedimiento Administrativo Común.
  TERCERO: Que a los efectos que se determinan en el Reglamento
  del Procedimiento para el Ejercicio de la Potestad Sancionadora
  (R.P.S.), Real Decreto 1398/93, se hace constar lo siguiente:
  • La competencia para Resolución del Expediente corresponde a
  la Junta de Gobierno Local por Resolución de la Alcaldesa-Presidenta
  de 14 de febrero de 2014.
  • Puede ejercer el derecho a formular alegaciones y a la audiencia
  en el procedimiento, disponiendo según lo dispuesto en el artí-
  culo 16.1 del R.P.S., de un plazo de QUINCE DÍAS para aportar
  cuantas alegaciones y documentos estime convenientes y en su
  caso proponer prueba concretando los medios de que pretende
  valerse.
  • En caso de no efectuar alegaciones sobre el contenido de la iniciación
  del procedimiento en el plazo indicado, la iniciación se
  podrá considerar como propuesta de resolución, al contener un
  pronunciamiento preciso acerca de la responsabilidad imputada,
  de conformidad con el artículo 13.2 del R.P.S.
  • Si el infractor reconoce su responsabilidad, se podrá resolver el
  procedimiento con la imposición de una sanción en su mínima
  cuantía, debiendo proceder a la retirada del vehículo de la vía
  pública y a su posterior entrega a un centro autorizado de tratamiento.
  En Puertollano a 23 de octubre de 2014
  EL SECRETARIO, Fdo.- Juan Luís Vázquez Calvo.
  Puertollano, 9 de enero de 2015
  Mª Teresa Fernández Molina
  Alcaldesa

 9. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 267
  CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA
  Edicte sobre l’aprovació del pressupost i la plantilla de personal per a l’exercici 2015
  Havent-se exposat al públic el Pressupost del Consell Comarcal de la Garrotxa, així com el del seu organisme autònom, la
  Fundació Escola-Empresa i el pressupost consolidat per a l’exercici 2015 i la plantilla orgànica segons s’anuncia en el Butlletí
  Oficial de la Província número 240 de data 17 de desembre de 2014 i atès que durant el termini d’exposició, no s’ha presentat
  cap al·legació, es fan públics el Pressupost resumit per capítols i la plantilla orgànica del personal al servei de la corporació,
  un cop aprovats definitivament.
  CONSELL COMARCAL DE LA GARROTXA
  ESTAT DE LES DESPESES ESTAT DELS INGRESSOS
  Capítols Euros Capítols Euros
  Operacions corrents Operacions corrents
  I Despeses de personal 1.509.858,41 I Impostos directes
  II Despeses de béns corrents i serveis 9.139.336,14 II Impostos indirectes
  III Despeses financeres 15.000,00 III Taxes i altres ingressos 8.026.716,87
  IV Transferències corrents 1.976.938,86 IV Transferències corrents 4.663.896,96
  V Fons de contingència 5.000,00 V Ingressos patrimonials 5.000,00
  Operacions de capital Operacions de capital
  VI Inversions reals 1.823.055,47 VI Alienació d’inversions reals 0,00
  VII Transferències de capital 0,00 VII Transferències de capital 1.773.575,05
  VIII Actius financers 0,00 VIII Passius financers 0,00
  IX Passius financers 0,00 IX Actius financers 0,00
  TOTAL 14.469.188,88 TOTAL 14.469.188,88
  ORGANISME AUTÒNOM FUNDACIÓ ESCOLA EMPRESA
  ESTAT DE LES DESPESES ESTAT DELS INGRESSOS
  Capítols Euros Capítols Fundació
  Escola-Empresa
  Operacions corrents Operacions corrents
  I Despeses de personal 32.242,24 I Impostos directes 0,00
  II Despeses de béns corrents i serveis 1.610,00 II Impostos indirectes 0,00
  III Despeses financeres 300,00 III Taxes i altres ingressos 1,00
  IV Transferències corrents 57.000,00 IV Transferències corrents 91.150,24
  V Ingressos patrimonials 1,00
  Operacions de capital Operacions de capital
  VI Inversions reals 0,00 VI Alienació d’inversions reals 0,00
  VII Transferències de capital 0,00 VII Transferències de capital 0,00
  VIII Actius financers 0,00 VIII Passius financers 0,00
  IX Passius financers 0,00 IX Actius financers 0,00
  TOTAL 91.152,24 TOTAL 91.152,24
  PRESSUPOST CONSOLIDAT
  DESPESES
  Capítols Consell Comarcal Fundació Escola
  Empresa Transf. internes Pressupost
  Consolidat
  Operacions corrents
  I Despeses de personal 1.509.858,41 25.742,26 1.535.600,67
  II Despeses de béns corrents i serveis 9.139.336,14 1.610,00 9.140.946,14
  III Despeses financeres 15.000,00 300,00 15.300,00
  IV Transferències corrents 1.976.938,86 53.500,00 2.030.438,86
  V Fons de contingència 5.000,00 5.000,00
  Operacions de capital
  VI Inversions reals 1.823.055,47 0,00 1.823.055,47
  VII Transferències de capital 0,00 0,00 0,00
  VIII Actius financers 0,00 0,00 0,00
  IX Passius financers 0,00 0,00 0,00
  TOTAL 14.469.188,88 81.152,26 14.550.341,14
  INGRESSOS
  Capítols Consell Comarcal Fundació Escola
  Empresa Transf. internes Pressupost Consolidat
  Operacions corrents
  I Impostos directes 0,00 0,00
  II Impostos indirectes 0,00 0,00
  III Taxes i altres ingressos 8.026.716,87 1,00 8.026.717,87
  IV Transferències corrents 4.663.896,96 81.150,26 4.745.047,22
  V Ingressos patrimonials 5.000,00 1,00 5.001,00
  Operacions de capital
  VI Alienació d’inversions reals 0,00 0,00 0,00
  VII Transferències de capital 1.773.575,05 0,00 1.773.575,05
  VIII Passius financers 0,00 0,00 0,00
  IX Actius financers 0,00 0,00 0,00
  TOTAL 14.469.188,88 81.152,26 14.550.341,14
  PLANTILLA DE PERSONAL
  CONSELL COMARCAL
  PERSONAL DE REGIM FUNCIONARI
  Grup i subgrup Places Vacants Observacions
  A-1 2 2 Provisionades en règim interí i acumulació.
  A-2 1 1 Actualment C-1 (pendent de provisió per promoció
  interna)
  TOTAL 3 3
  PERSONAL DE REGIM LABORAL
  Grup i subgrup assimilat Places Vacants Observacions
  A-1 2
  A-2 16 2 2 temporals pendents de provisió.
  Actualment una de les places és C-1
  C-1 14 1
  2 temporals.
  1 pendent de provisió per promoció interna (actualment
  una plaça és C-2)
  C-2 1 1 jornada a temps parcial
  Agrupacions professionals 1 1 1 jornada a temps parcial (50%)
  TOTAL 34 4

  PERSONAL DE REGIM EVENTUAL
  Grup i subgrup assimilat Places Vacants Observacions
  A-1 1 Gerència comarcal. Personal directiu.
  TOTAL 1
  O.A. FUNDACIÓ ESCOLA EMPRESA
  PERSONAL DE REGIM LABORAL
  Grup i subgrup assimilat Places Vacants Observacions
  C-1 1
  TOTAL 1
  Aquesta aprovació podrà ser impugnada davant la jurisdicció Contenciós-Administrativa, amb els requisits, formalitats i
  causes indicades en l’article 170 i 171 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei
  reguladora de les hisendes locals, i en la forma i terminis que estableixin les normes de l’esmentada jurisdicció.
  Olot, la Garrotxa, 12 de gener de 2015
  Joan Espona i Agustin
  President

 10. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 233
  XARXA LOCAL DE MUNICIPIS DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA (XALOC)
  Edicte de citació a compareixença per notificar diferents actes administratius
  La directora de l’Àrea d’Assessoria Jurídica de XALOC de la Diputació de Girona,
  FAIG SABER
  Per causes no imputables a l’Administració no ha estat possible notificar directament l’acte administratiu dictat a la/les
  persona/es que a continuació es relaciona/en i que figura/en com a contribuents de la hisenda municipal dels Ajuntaments
  que s’indiquen.
  Acte: resolució sol·licitud / recurs de reposició
  INTERESSAT NIF EXP./RECURS AJUNTAMENT
  CASTRO ALEJO SALVADOR 4030….M 2014/001864 SALT
  AZA MIRANDA FERNANDO 0919….R 2011/004216 SALT
  PIJOAN SALA ALBERT 7929….E 2014/005192 FIGUERES
  GINPRIGEST S.L B17675927 2014/005637 SALT
  BOSCH ARBUSE SANTIAGO 4027….F 2014/005637 SALT
  GARCIA LINO MISTRAL 4053….W 2014/006201 ST.JULIÀ LLOR
  POBO LACUEVA JOSEFA MERCEDES 3650….X 2014/007061 L’ESCALA
  GRUPO ROS CASARES S.L B79199527 2014/009090 AIGUAVIVA
  SARGET FRANCESC CLARA 4039….R 2014/009136 FIGUERES
  LUNA ROVIRA FRANCISCO JAVIER 3512….C 2014/005205 PALAFRUGELL
  ESPACIO M-2 S.L B59569418 2013/000114 LLAGOSTERA
  GELABERT CANELLES JUAN ANDRÉS 4085….E 2013/000114 LLAGOSTERA
  INVERSIONES REPISOL S.L B92852789 2013/003839 MONTAGUT I OIX
  PEREZ LOPEZ MANUEL 7790….Q 2011/005242 BESCANÓ
  VILLAR GUTIERREZ JESUS ALBERTO 4155….W 2014/005259 FIGUERES
  LLUITA INTEGRAL S.L B17747643 2014/005676 SALT
  COBOS TAPIA CARLOS 4033….H 2014/005676 SALT
  MAÑE GARCIA JAVIER 4362….K 2014/005973 PALAFRUGELL
  PEREZ LOPEZ M INMACULADA 3769….R 2014/005982 TORROELLA MONTGRÍ
  ARNAU AGUERA XAVIER 4035….L 2014/006697 SANT GREGORI
  OLIVERAS GIMENEZ CHRISTIAN 4034….B 2014/006803 SALT
  PAVILLARD NOBLE VERONICA 4613….P 2014/005976 SALT
  BENSLAIMAN BENSLAIMAN MOHAMED 4168….B 2014/006002 FIGUERES
  BARTA SOLER ROSARIO 4010….N 2014/006632 FORNELLS SELVA
  MARTINEZ ROBLES ROSA 4601….A 2014/004597 CASSÀ SELVA
  SOCIEDAD EXPLOT. Y RECUPER. ACTIVOS B18469593 2013/001405 SALT
  PADILLO LOPEZ CONSUELO 3731….W 2014/006398 FIGUERES
  VIDAL SALVI JOSEP MARIA 4033….F 2014/006759 SALT
  FERNANDEZ ROMERO MAITE 4044….Q 2014/006014 FIGUERES

  De conformitat amb allò que disposen els articles 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, i 59 de la
  Llei 30/1992, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, mitjançant el present
  anunci se’l cita perquè comparegui personalment o representat per una altra persona, en el lloc i durant el termini que a
  continuació s’indiquen, per tal de notificar-los els actes administratius esmentats.
  Òrgan responsable de la tramitació de l’expedient: Àrea d’Assessoria jurídica de XALOC de la Diputació de Girona
  Termini per comparèixer: Quinze (15) dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí
  Oficial de la Província (art. 112 LGT). Una vegada transcorregut aquest termini sense haver comparegut, la notificació es considerarà produïda a tots els efectes i continuarà el procediment administratiu corresponent.
  Lloc de compareixença: A l’oficina dels serveis centrals de la Xarxa Local de Tributs (XALOC) de la Diputació de Girona: Av.
  Sant Francesc 29, 1er – Girona
  Girona, 12 de gener de 2015
  M. Regina Franquès i Gil
  Directora de l’Àrea d’Assessoria Jurídica

 11. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 136
  XARXA LOCAL DE MUNICIPIS DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA (XALOC)
  Edicte de citació a compareixença per notificar la provisió de constrenyiment
  La Directora de l’Àrea de gestió tributària i recaptació de XALOC
  FAIG SABER
  Que per causes no imputables a l’Administració no ha estat possible notificar directament la provisió de constrenyiment
  dictada en el seu dia a les persones que a continuació es detallen i que figuren com a deutors de la hisenda municipal en
  període executiu.
  De conformitat amb allò que disposa l’article 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària, mitjançant el present
  anunci se’ls cita perquè compareguin personalment o representats per una altra persona, en el lloc i durant el termini que a
  continuació s’indiquen, per tal de notificar-los la provisió de constrenyiment dictada en el procediment de constrenyiment.
  Acte notificat: Provisió de constrenyiment
  Òrgan responsable de la tramitació de l’expedient: Servei de recaptació Xarxa Local de Municipis (XALOC) de la Diputació
  de Girona.
  Termini per comparèixer: Quinze (15) dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al Butlletí
  Oficial de la Província (art. 112 LGT). Una vegada transcorregut aquest termini sense haver comparegut, la notificació es
  considerarà produïda a tots els efectes i continuarà el procediment de constrenyiment.
  Lloc de compareixença: A qualsevol de les següents oficines de la Xarxa Local de Municipis:
  – Oficina Central: Av. Sant Francesc, 29, 1r – Girona
  – Oficina Gironès: C/ Riera de Mus, 1-A, Girona
  – Oficina Salt: C/ Major, 156, baixos
  – Oficina Roses: C/ Francesc Macià, 23
  – Oficina Puigcerdà: Plaça de l’Ajuntament, 1
  – Oficina Tossa de Mar: Av. del Pelegrí, 25
  – Oficina Figueres: C/ Nou, 48
  – Oficina Olot: Av. Onze de setembre, 22
  – Oficina La Bisbal d’Empordà: C/Folch i Torres, 15 baixos 2
  Oficina Cassà de la Selva: Rbla. Onze de setembre, 107

  Ajuntament de Castellfollit de la Roca
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  B17321738 CONSTRUCCIONS JOAN SAU SL 3764065 2014 IAE – Recàrrec provincial 34,23 €
  B17321738 CONSTRUCCIONS JOAN SAU SL 3764065 2014 IAE – Quota municipal 114,09 €

  Ajuntament de Beuda
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  4622003… M. OROZA 3738951 2013 IBIU-Impost Bens Immobles Naturalesa Urbana 37,84 €
  4622003… M. OROZA 3738951 2014 IBIU-Impost Bens Immobles Naturalesa Urbana 37,84 €
  4622003… M. OROZA 3738952 2013 IBIU-Impost Bens Immobles Naturalesa Urbana 293,54 €
  4622003… M. OROZA 3738952 2014 IBIU-Impost Bens Immobles Naturalesa Urbana 293,54 €

  Ajuntament de la Vall d’en Bas
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  A17025156 HILATURAS VICTORIANO PUIGDEMONT SA 3768685 2014 IAE – Quota municipal 2.536,74 €
  A17025156 HILATURAS VICTORIANO PUIGDEMONT SA 3768685 2014 IAE – Recàrrec provincial 761,02 €

  Ajuntament de les Planes d’Hostoles
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  B17561515 ATRIUM IMMOBLES SL 3764388 2014 IAE – Quota municipal 240,73 €
  B17561515 ATRIUM IMMOBLES SL 3764388 2014 IAE – Recàrrec provincial 72,22 €

  Ajuntament de Montagut i Oix
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  B17321738 CONSTRUCCIONS JOAN SAU SL 3764339 2014 IAE – Quota municipal 228,16 €
  B17321738 CONSTRUCCIONS JOAN SAU SL 3764339 2014 IAE – Recàrrec provincial 68,45 €

  Ajuntament de Sant Joan les Fonts
  N.I.F. NOM REBUT EXERCICI CONCEPTE IMPORT PPAL.
  A78499639 FERRO COMMODITIES ESPAÑA SA 3768291 2014 IAE – Recàrrec provincial 58,67 €
  A78499639 FERRO COMMODITIES ESPAÑA SA 3768291 2014 IAE – Quota municipal 195,57 €
  B61583589 HALLEY PLASTICS SL 3768307 2014 IAE – Quota municipal 1.153,83 €
  B61583589 HALLEY PLASTICS SL 3768307 2014 IAE – Recàrrec provincial 266,27 €

  Amb la finalitat d’anonimitzar les dades de caràcter personal en aplicació de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció
  de dades de caràcter personal, es presenten només set dígits del NIF i la inicial del nom i el primer cognom íntegrament.

  Recursos: De conformitat amb l’article 14.2 del text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, contra l’acte notificat
  es pot interposar recurs de reposició preceptiu davant del Tresorer de XALOC en el termini d’un (1) mes a comptar des de
  l’endemà que s’entengui produïda la notificació. Contra la provisió de constrenyiment només seran admissibles els motius
  d’oposició regulats a l’article 167.3 de la Llei 58/2003, general tributària.
  Contra la desestimació expressa o presumpta del recurs de reposició, es pot interposar recurs contenciós-administratiu en el
  termini de dos (2) mesos a comptar des de la data de notificació quan hi hagi resolució expressa del recurs o sis (6) mesos a
  comptar des de la data en què s’entén desestimat el recurs per silenci administratiu; tot sense perjudici que interposeu qualsevol
  altre recurs que estimeu oportú.
  Suspensió del procediment: La interposició de recurs només comportarà la suspensió del procediment de constrenyiment en
  els casos i condicions previstos a l’article 165 de la Llei general tributària.
  Girona, 8 de gener de 2015
  Núria Prado i Andreu
  Directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació

 12. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 392
  XARXA LOCAL DE MUNICIPIS DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA (XALOC)
  Edicte de notificació per compareixença de deutes en període voluntari
  La directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació de la Xarxa Local de Municipis Gironins (XALOC),
  FAIG SABER
  Que per causes no imputables a l’Administració no ha estat possible notificar les liquidacions tributàries a les persones que
  a continuació es detallen, i que figuren com a deutors de la hisenda municipal en període de pagament voluntari.
  De conformitat amb allò que disposen els articles 109 i 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària,
  mitjançant el present anunci se’ls cita perquè compareguin personalment o representats per una altra persona, en el lloc
  i durant el termini que a continuació s’indiquen, per tal de notificar-los les liquidacions que consten pendent de pagament en
  període voluntari.
  TERMINI PER COMPARÈIXER: Quinze dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest
  anunci al Butlletí Oficial de la Província (art. 112 LGT).
  Si no han comparegut en aquest termini, la notificació es considerarà produïda a tots els efectes i s’iniciarà el període
  executiu i la recaptació del deute s’efectuarà pel procediment de constrenyiment.
  Lloc de compareixença: A qualsevol de les següents oficines de la Xarxa Local de Municipis:
  Oficina central: Av. Sant Francesc, 29, 1r – Girona
  Oficina Gironès: C/ Riera de Mus 1-A – Girona
  Oficina Salt: C/ Major, 156, baixos
  Oficina Roses: C/ Francesc Macià, 23
  Oficina la Bisbal d’Empordà: C/ Folch i Torres, 15, baixos 2
  Oficina Puigcerdà: Placeta dels Bombers, 13, local 5

  RELACIÓ DE CONTRIBUENTS I DEUTES PENDENTS PER AJUNTAMENT

  Ajuntament de les Planes d’Hostoles
  N.I.F. NOM REBUT EXERC. CONCEPTE IMPORT PPAL.
  4034033… E. ALSINA 3836844 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 180,02 €
  A17001207 HILADOS DUSOL SA 3851392 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 7,45 €
  A17001207 HILADOS DUSOL SA 3851388 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 7,45 €
  A17001207 HILADOS DUSOL SA 3851337 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 251,62 €
  B17863010 MAÇANGIRONA SL 3839372 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 529,19 €

  Ajuntament de Sant Ferriol
  N.I.F. NOM REBUT EXERC. CONCEPTE IMPORT PPAL.
  4630950… F. GUTIERREZ 3845998 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 144,03 €
  4630950… F. GUTIERREZ 3846308 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 92,13 €

  Girona, 14 de gener de 2015
  Núria Prado i Andreu
  Directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació
  Amb la finalitat d’anonimitzar les dades de caràcter personal en aplicació de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció
  de dades de caràcter personal, es presenten només set dígits del NIF i la inicial del nom i el primer cognom íntegrament.

 13. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP)
  Núm. 12 – 20 de gener de 2015
  Núm. 392
  XARXA LOCAL DE MUNICIPIS DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA (XALOC)
  Edicte de notificació per compareixença de deutes en període voluntari
  La directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació de la Xarxa Local de Municipis Gironins (XALOC),
  FAIG SABER
  Que per causes no imputables a l’Administració no ha estat possible notificar les liquidacions tributàries a les persones que
  a continuació es detallen, i que figuren com a deutors de la hisenda municipal en període de pagament voluntari.
  De conformitat amb allò que disposen els articles 109 i 112 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària,
  mitjançant el present anunci se’ls cita perquè compareguin personalment o representats per una altra persona, en el lloc
  i durant el termini que a continuació s’indiquen, per tal de notificar-los les liquidacions que consten pendent de pagament en
  període voluntari.
  TERMINI PER COMPARÈIXER: Quinze dies naturals comptats des de l’endemà de la publicació d’aquest
  anunci al Butlletí Oficial de la Província (art. 112 LGT).
  Si no han comparegut en aquest termini, la notificació es considerarà produïda a tots els efectes i s’iniciarà el període
  executiu i la recaptació del deute s’efectuarà pel procediment de constrenyiment.
  Lloc de compareixença: A qualsevol de les següents oficines de la Xarxa Local de Municipis:
  Oficina central: Av. Sant Francesc, 29, 1r – Girona
  Oficina Gironès: C/ Riera de Mus 1-A – Girona
  Oficina Salt: C/ Major, 156, baixos
  Oficina Roses: C/ Francesc Macià, 23
  Oficina la Bisbal d’Empordà: C/ Folch i Torres, 15, baixos 2
  Oficina Puigcerdà: Placeta dels Bombers, 13, local 5

  RELACIÓ DE CONTRIBUENTS I DEUTES PENDENTS PER AJUNTAMENT
  Ajuntament de Salt
  N.I.F. NOM REBUT EXERC. CONCEPTE IMPORT PPAL.
  X669787… A. BENITEZ 3851377 2014 TAXESC-Taxa de Recollida d’Escombraries 467,38 €
  X333871… B. SINGH 3849536 2014 TAXESC-Taxa de Recollida d’Escombraries 171,52 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837197 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 363,78 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837188 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 60,54 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837189 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 64,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837190 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,18 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837191 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 58,99 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837192 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,02 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837193 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 47,79 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837194 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 101,95 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837145 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 72,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837196 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 446,82 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837175 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 59,68 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837198 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 363,78 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837199 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 446,82 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837200 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837201 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837143 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 191,98 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837144 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 76,54 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837187 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 59,19 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837195 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 80,78 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837202 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837228 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 376,02 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837229 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,31 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837170 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 56,09 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837171 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837169 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837172 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 51,92 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837173 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837174 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 59,68 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837177 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837176 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837186 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 106,47 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837178 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837179 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837180 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 59,68 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837182 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837181 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 59,68 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837183 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 51,92 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837184 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837185 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 64,70 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837146 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837164 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837217 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 363,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837158 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837203 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837160 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 56,33 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837204 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837218 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837219 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837220 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837221 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837216 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837163 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837159 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 56,33 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837222 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837223 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837224 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837225 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837165 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 56,33 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837166 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 56,33 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837167 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837168 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 51,92 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837226 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837227 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 324,02 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837162 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837208 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837205 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837147 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837148 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837149 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837161 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 55,80 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837207 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837215 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837209 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837150 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837151 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837214 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,31 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837153 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 76,54 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837211 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 328,22 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837210 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 364,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837212 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 324,02 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837213 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 376,02 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837155 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 175,05 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837154 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 63,36 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837156 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 50,85 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837157 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 51,92 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837152 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 72,35 €
  A86104189 BANCO MARE NOSTRUM SA 3837206 2014 IBIUL-Imp. Béns Inm. Urbana (Liquidacions) 323,94 €
  B55028187 FLY MOBILIER EUROPEEN S L 3851894 2014 IAE- Impost d’ Activitats Econòmiques 1.823,07 €
  B17459058 INFOSELF GIRONA SL 3851916 2014 IAE- Impost d’ Activitats Econòmiques 2.637,62 €
  4032024… M. CARPINTERO 3841505 2014 IIVT- Impost Increment Valor del Terreny 28,37 €
  B17719378 SOLILASER TECNICA SL 3851914 2014 IAE- Impost d’ Activitats Econòmiques 660,45 €

  Girona, 14 de gener de 2015
  Núria Prado i Andreu
  Directora de l’Àrea de Gestió Tributària i Recaptació
  Amb la finalitat d’anonimitzar les dades de caràcter personal en aplicació de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció
  de dades de caràcter personal, es presenten només set dígits del NIF i la inicial del nom i el primer cognom íntegrament.

 14. lejarza said

  la diputació ha de tenir unes remuneracions Transparents

  El debat sobre la remuneració dels polítics està pendent de resoldre’s des de la recuperació de la democràcia. És impopular i esmunyedís. Els partits polítics són els primers que han eludit posar-lo damunt la taula. En els darrers temps, a causa de la pressió popular i la indignació general pels nombrosos casos de corrupció que han aflorat, la majoria d’institucions públiques han donat a conèixer les retribucions dels seus càrrecs, però és evident que durant anys s’han ocultat i que la transparència no és total amb l’opacitat de dietes, assistències i ingressos camuflats. És lògic que uns 120 polítics i alts càrrecs de la Generalitat cobrin més que el president del Govern espanyol? És normal que cada institució local o autonòmica fixi les retribucions dels seus càrrecs polítics sense que existeixin uns criteris objectius per a tots? Els polítics cobren un sou raonable o excessiu? Som conscients que és difícil posar-s’hi d’acord, però cal afrontar el debat defugint la demagògia.
  Diari de Girona ha informat en els darrers dies que la Diputació Provincial ha reclamat a una quinzena de diputats la devolució d’uns diners percebuts indegudament. Nou diputats del període 2007-11 els han hagut de retornar íntegrament. Les quantitats oscil·len entre els 6.000 i els 47.000 euros. La resta, com que encara formen part de l’ens provincial, els compensen amb assistències a comissions; assistències que es paguen a mil euros per reunió. No és que aquests diputats haguessin posat literalment la mà a la caixa, sinó que el sistema de retribucions és complex, mancat d’una cobertura legal i gairebé a la carta. Alguns diputats tenen dedicació exclusiva i d’altres no. Els primers cobren un sou fix per tota la seva activitat a l’ens. Els segons, en la majoria dels casos perquè perceben una altra remuneració de l’Ajuntament per al qual han estat elegits, cobren formalment per assistències a comissions però en realitat perceben una remuneració fixa pactada per tots els partits polítics quan es confecciona el cartipàs a l’inici del mandat. És un sou encobert. Així ha funcionat sempre -també en la resta de diputacions catalanes- fins que un jutge ha reclamat la documentació. Després de l’esglai inicial, tot han sigut corredisses per regularitzar l’anòmal procediment retributiu.
  El mateix president de la Diputació, Joan Giraut (CiU), va manifestar a Diari de Girona que “d’aquí uns mesos, seria bo que el nou govern es replantegés les retribucions perquè no es torni a repetir”. Aquest nou govern serà el que sortirà de les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Els caps de CiU i ERC a les comarques gironines han exculpat els seus diputats d’aquests diners cobrats de més quan en realitat són els propis polítics els que decideixen el sistema i la quantitat de les retribucions. I el primer que s’ha de tenir present és que representen uns ciutadans que reclamen, sobretot, transparència en les actuacions dels seus governants. Aquest principi és essencial per regenerar unes institucions democràtiques que, en general, han quedat molt deteriorades i que provoquen més rebuig que confiança al poble sobirà.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: