Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El terratrèmol dels indignats

Posted by lejarza en 23 noviembre, 2014


El terratrèmol dels indignats

Josep Quintanas Bosch

Per a les eleccions catalanes, emergeix amb força, sense líder, sense organització, alcaldes, regidors, ni ningú conegut, Podemos/Podem: tercer partit en intenció directa de vot. Més que ICV i PSC junts. Com el serial monotemàtic i ben previsible català, protagonitzat per Mas amb l’ajut dels “palmeros” parlamentaris i l’aportació estel·lar del Govern del PP, continuarà sense traves, ben segur que les adhesions al nou partit augmentaran. Perquè la gent n’està tipa i Podemos/Podem és l’instrument per donar una bona coça al cul als situats al poder i els seus voltants. El desengany és tan profund que votar al desconegut sembla molt més assenyat que votar al boig conegut.

Només hem de repassar els treballs del Parlament. Han creat una comissió dita d’investigació sobre el frau i l’evasió fiscal que tan sols serveix per blasmar adversaris polítics i fer veure que fan alguna cosa. En absolut es vol clarificar res. Ningú, per exemple, ha pensat a citar Ausàs, conseller de Governació d’ERC condemnat per contraban, la manera clàssica d’estafar el fisc, i es neguen a citar Artur Mas, president de CDC, partit fundat per Jordi Pujol, amb la seu embargada pel cas Palau i acusat del cèlebre 3%. Què voleu que sàpiga de fraus i corrupció el president de CDC amb tota la vida als budells del partit i de l’administració convergents, col·laborador íntim i successor de Jordi Pujol?

Hi ha unes profundes ganes a la societat de canviar-ho tot i a tothom. De bugada i de gent nova. I enmig d’aquest terratrèmol i del clam per regenerar la vida pública, consellers socialistes del tripartit, més vistos que el TBO i acompanyats d’una selecta colla d’amics, han decidit trencar finalment amb el PSC i fundar un partit socialista, sobiranista i amb quasi tants adjectius com futurs afiliats. Amb les formes de l’entranyable casta: arrapades al sou i al càrrec fins al darrer alè.

Una respuesta para “El terratrèmol dels indignats”

  1. lejarza said

    Sr. Joan Martí, alcaldable d´ERC

    JOSEP RUIZ GARCIA

    He llegit amb molta atenció el seu rosari d´intencions polítiques en la presentació de la seva candidatura a l´alcaldia de Santa Coloma. Em consta que, si no ha estat alcalde a l´actual legislatura, ha estat per pura voluntat seva, ja que tot jugava a favor d´un canvi real. Així que… Si no vaig errat, ja fa vuit anys que vostè forma part del consistori i almenys en quatre ha tingut responsabilitat de govern i ha donat suport al sàtrapa Solà. Durant els quatre anys de suport a Solà vostè va tenir la responsabilitat de la regidoria de Participació ciutadana. Vostè va posar en marxa un reglament de participació ciutadana als plens que el sr. Alcalde Solà més d´un cop se l´ha passat per l´engonal en presència seva. Vostè sempre va callar com un mort, oi que vaig bé? La gent que no coneix la seva trajectòria davant la regidoria de Participació Ciutadana que ara ens vol fer creure que considera indispensable, podria pensar que vostè obra de bona fe. Diu que cal regenerar i crear il·lusió. Molt bé, però abans expliqui a la ciutadania per què va votar a favor de l´adjudicació fraudulenta del contracte de la Piscina Municipal, va votar a favor de la concessió d´un aval il·legal d´un milió d´euros a favor de Sport Assistance 2000 S.L. ara en concurs de creditors, també hauria d´explicar el seu vot a favor de la requalificació dels terrenys que envolten l´ermita de Sant Marçal com a industrials, amb el seu vot favorable es va aprovar la portada d´aigua dessalada de Blanes estant, etc. I les il·legalitats perpetrades pel Sr. Solà amb el suport dels Socialistes de Catalunya.
    Com que tothom té un passat crec que hi ha moltes coses que vostè ha d´explicar al poble de Santa Coloma al demanar-li el vot si és que es vol redimir de totes les malifetes polítiques comeses. A la política s´hi ha d´anar amb la cara neta i sense res per amagar i en el seu cas té molta feina per explicar-se a la població.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: