Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L’Ajuntament de Tortellà demana l’edifici de la depuradora a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

Posted by lejarza en 28 septiembre, 2014


L’Ajuntament de Tortellà demana l’edifici de la depuradora a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

Tortellà / Xavier Valeri (DdG)

L’Ajuntament de Tortellà demana l’edifici de la depuradora a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per fer-lo servir de magatzem. Joaquim Pagès, alcalde de Tortellà per Independents Progrés Muncipal, va explicar: “Tots sabeu que la depuració de les aigües ja fa temps que funciona a Argelaguer, per tant aquest edifici està obsolet”. Es va dirigir als regidors i al públic que va assistir al darrer plenari. Va continuar: “Nosaltres ja gairebé fa anys que el demanem a l’ACA, perquè si no es va degradant”.

Manté va posar sobre la taula la situació de les negociacions. “Hi ha la voluntat tant per part del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa (SIGMA), com per part de l’ACA i de totes les institucions de fer-ho”. Va oposar a la Predisposició del Sigma i de l’ACA ” una sèrie d’històries legals que ho impossibiliten”. Va precisar: “Es veu que una cessió de l’ACA ha de passar pel Parlament de Catalunya.

Va avancar: “Doncs, hem arribat a un principi d’acord que l’estan elaborant”. Va explicar la solució. “Mentre no hi hagi posicionament del Parlament -va assenyalar- demanem que aquest edifici, en caràcter provisional, passi a l’Ajuntament de Tortellà”.

Segons ell, la solució permetria que l’Ajuntament fes ús de l’edifici per a magatzem i de l’entorn.

El plenari també va aprovar demanar el traspàs del tram final de la carretera GI-523. La causa és que és un tram que ha quedat com una via més del nucli urbà.

El Alcalde d´Argelaguer, Josep Dorca Serrat i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona Agusti van inaugurar la depuradora del Llierca d´Argelaguer i la corresponent xarxa de col·lectors

El Alcalde d´Argelaguer, Josep Dorca Serrat i el president del Consell Comarcal de la Garrotxa, Joan Espona Agusti van inaugurar la depuradora del Llierca d´Argelaguer i la corresponent xarxa de col·lectors

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: