Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

El Bulli que bull

Posted by lejarza en 23 septiembre, 2014


El Bulli que bull

Joan Enric Carreras Mercader, Bellcaire D’Empordà

Segueixo les notícies sobre El Bulli, i la cosa està que bull, els ecologistes defensen la llei de costes i que no se segueixi fent mal al paisatge tan destrossat de la costa, els propietaris defensen la modificació i ampliació del que ja tenien per seguir el negoci, penso que ara disfressat com una fundació, ara un munt d’empresaris i persones conegudes donen suport que es faci el que demanen els propietaris, no sé si els convidaran a dinar després si poden tirar endavant el projecte, suposo que per fer la manifestació d’empresaris, polítics, i coneguts, algú va prendre aquesta iniciativa i va “convidar” a fer la trobada, però devia ser feta segons la “selecció” del manifestants, perquè no vaig veure cap cartell que convidés a tothom, esclar, no és tan “apreciada” l’opinió d’un Sr. que surti per la Tele, que la d’un “pobre pelat” que mai hi podrà anar a dinar, i jo pregunto: A Roses tenen un Pla General fet i aprovat? El que volen fer s’ajusta al pla? És legal el projecte? Perquè no entenc tantes manifestacions, si es pot fer que ho facin i si no es pot fer, doncs no.

2 comentarios to “El Bulli que bull”

 1. lejarza said

  Les autoritats i El Bulli
  joan enric carreras mercader. Bellcaire d’Empordà.
  En la manifestació de polítics, empresaris, i persones conegudes pels mitjans de comunicació que van opinar sobre les excel·lències del Nou Bulli i que vam poder seguir per televisió, l’alcaldessa de Roses en poques paraules ens va demostrar que el projecte no és legal, atès que ella millor que ningú sabia el que allí es pot fer i ens va dir que era molt bo per “als catalans” (?) i que n’hauríem d’estar contents, després el president de la Diputació també va apel·lar al renom que “els qui poden menjar bé” en parlaran arreu, i el cuiner de Girona ens ho va posar com que seria poc més que el “Seminari” dels bons cuiners, i el Sr. Sargatal és va equivocar de manifestació, la dels ecologistes va ser fa dies, i també va defensar “el que és indefensable” atès el seu “antic càrrec” com a director dels Aiguamolls, penso recordar que en “certa ampliació” a Sant Pere Pescador va defensar la “no edificació” de certes barbaritats, però és clar, aquell moment potser només era “ecologista” i ningú el va convidar a dinar… en fi, lamentable quan veus els interessos d’uns i altres, a veure com acabarà, potser si el 5% fes obrir camí…

 2. lejarza said

  El Bulli i el que jo vull…
  joan enric carreras mercader.
  Bellcaire d´Empordà.
  Segueixo amb interès el que publica el diari sobre El Bulli, i la veritat és que per a «la gent del carrer» com ara jo quedo astorat, ara he llegit que inclús el ple de l´Ajuntament de Roses ha votat sobre una cosa que sembla que hauria de tenir clar: ¿què es pot fer a cala Montjoi?
  Penso que el nom del propietari del projecte, i el mateix projecte en si no hauria de tenir cap ressonància mediàtica, suposo que en el seu pla General deuen tenir llocs per a activitats industrials, comercials, o altres. Sí, ja sabem que l´antic El Bulli era a cala Montjoi, fet en una època on tot «era vàlid per a segons qui» però ara està tancat i crec que la llei de costes deu ser clara. Vaig llegir un article que defensava el projecte perquè era engrescador, tothom en parlaria i no contaminava (?).
  A Roses ja saben fer complir les lleis, ho podeu preguntar als top manta, aquells pobres desgraciats que per guanyar-se poder comprar el pa es foten un tip de córrer davant la Policia Local I penso que tampoc contaminen! En fi, esperarem com acabarà el tema… penso que va per llarg.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: