Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ara, les coses ben clares

Posted by lejarza en 25 agosto, 2014


Ara, les coses ben clares


Jaume Tané i Cufi, Olot (Garrotxa)


La gent senzilla (de fora els centres de poder), que som els més humils, sincers i sense embolics de cap mena per fer mèrits davant dels poderosos o polítics que sempre volen tenir a tothom sota els seus peus, els direm que sabem tot el que passa, calla o amaga dels seus afers a vegades fora de les lleis. En el cas del que escriu m´agrada escoltar quins estan ressentits per considerar tractes injustos en contra seva del patró manaire. Aleshores de forma confidencial i secreta ens expliquen el secret i prohibit de la seva formació política o de personalitats destacades en els mitjans de comunicació.
La prohibició dels toros a Catalunya i la votació del Parlament estan sota sospita: Resulta que la Marta Ferrusola li va dir a l´Emília Xargay (una gran taurina) que ella volia tancar totes les places de toros de Catalunya i en comptes de curses hi farem castellers. Què tenen a veure les tradicions d´Olot, Girona o Figueres (centenars ­d´anys de tauromàquia), amb els castells del Penedès o de Tarragona? 
Dubtosa també l´actuació del president socialista José Montilla que sempre era vist en els sotes de la barrera de la Monumental fins el dia que va anunciar la seva candidatura a la presidència de la Generalitat. Ferrusola i Montilla varen ordenar a cada convergent i cada socialista el que havien de votar. La gent de fora el poder sabem que per mantenir el seu lloc de diner fàcil de cada mes han de fer el que volen els poderosos. Varen dir i manifestar públicament la llibertat de vot a tothom i nosaltres no ens ho hem cregut mai.
Fer la consulta del 9 de novembre, la gent (de fora el poder) dubtem que es digués la veritat dels resultats sortits. Els promotors dels tema i mitjans de comunicació molt més partidistes diuen a tot crit que Catalunya vol la consulta. Una part sí! A les eleccions al Parlament de Catalunya 2012 varen estar convocats 5.413.000 electors i a totes les seves manifestacions o cadenes humanes sempre són 1.500.000 de ciutadans, entre ells familiars i amics del servidor. Per fer peticions al Govern Central en nom del nostre país els falten 4.000.000 més de catalans a les seves manifestacions o cadenes. I majoria total a les urnes el 9-11-2014, si és que ho fan legalment i sense gent seva que provoqui malestar als ciutadans!
En el nostre escrit en aquest Diari de Girona el 13-3-2014 sobre la dura censura a la Garrotxa en premsa, ràdio i tele era per silenciar els forts escàndols enconòmics de Pujol-Ferrusola i família? Suposem que ara podrem tornar a dir tot el que pensem a l´exterior del poder tal com sempre fou, perquè ara tot Europa parla d´aquests fets. 
En temps passats –en un àmbit molt personal– de tot això en parlar clar als «separatistes» no tenia dubtes que tenien coneixement del marró; Banc Pirineu, Banca Catalana, Palau de la Música; les maletes amb milions de diners cap a Andorra o Suïssa, etc. I tots muts i callats! Ara, sempre amb el mateix comentari: «En la nostra Catalunya Independent els farem fora de tot arreu a coces al cul. I els lladres espanyols són cosa del PP i PSOE».
Aprofitem aquest escrit per posar en relleu la gran millora de la N-260 des d´Olot fins a Sant Joan de les Abadesses. Millora també per als esquiadors de l´Empordà, Gironès i la Garrotxa en la propera temporada 2014-15. Una vegada més el PP ens compleix. La carta del senyor Jorge Moragas, director del gabinet de la presidència del Govern del passat 10 de febrer, ens anunciava la millora i està feta. Gràcies! Ni tenim espai per detallar-ho però la carta del senyor Moragas porta altres coses per fer aviat. Demanarem vots per al PP perquè realitzin el que més necessitem ara!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: