Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament d´Argelaguer modificació de crèdits en el Pressupost municipal de l´any 2014

Posted by lejarza en 31 julio, 2014


Ajuntament d´Argelaguer modificació de crèdits en el Pressupost municipal de l´any 2014

Vall del Llierca – Argelaguer – Garrotxa – Olot

Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 144 – 30 de juliol de 2014 Núm. 8117 Ajuntament d´Argelaguer

Edicte d’exposició pública d’un expedient de modificació de crèdits.

El Ple de l’ajuntament de data 18 de juliol de 2014 va aprovar inicialment l’expedient número 1/2014 de modificació de crèdits en el Pressupost de 2014, el qual queda exposat al públic pel termini de quinze dies comptats des del següent al de la publicació d’aquest anunci al BOP de Girona. En l’esmentat termini els interessats podran presentar les reclamacions i/o els suggeriments que estimin

convenients, d’acord amb allò que disposen els articles 169 i 177 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refós de la llei reguladora de les hisendes locals.

En el supòsit de no presentar-se reclamacions ni suggeriments en l’esmentat termini, s’entendrà aprovat definitivament sense necessitat d’adoptar nou acord.

Argelaguer, 18 de juliol de 2014 Josep Dorca i Serrat Alcalde

Una respuesta para “Ajuntament d´Argelaguer modificació de crèdits en el Pressupost municipal de l´any 2014”

 1. lejarza said

  Els ajuntaments de la Garrotxa es comprometen a col·laborar amb el Consell Comarcal en el cofinançament dels serveis d’ensenyament, cultura i esports d’àmbit comarcal
  Els ajuntaments de la Garrotxa s’han mostrat disposats a col·laborar amb el Consell Comarcal en el cofinançament dels serveis d’ensenyament, cultura i esports d’àmbit comarcal. Es tracta d’una aportació que fins al moment havia assumit íntegrament el Consell Comarcal (conjuntament amb l’Ajuntament d’Olot i altres administracions, com la Generalitat de Catalunya) i que contribueix al finançament de serveis, com el Programa de Qualificació Professional Inicial – Pla de Transició al Treball (PTT-PQPI), l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, el Consorci per a la Normalització Lingüística de la Garrotxa, la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC), els Recursos Educatius i el Cantània gestionats per l’Institut Municipal d’Educació.
  El ple del Consell Comarcal del passat mes de desembre va aprovar el pressupost per aquest 2014, que contemplava una previsió d’ingressos inferior a la d’exercicis anteriors. Per aquest motiu, el Consell es va veure obligat a realitzar ajustos en el finançament de determinats serveis comarcals. Una de les mesures va ser la sol·licitud de col.laboració dels ajuntaments per tal que es fessin càrrec d’una part del finançament dels serveis d’ensenyament, cultura i esports d’àmbit comarcal que fins al moment assumia el Consell Comarcal.

  Després de debatre el tema en diferents Consells d’Alcaldes, els ajuntaments de la comarca s’han mostrat favorables a aquesta mesura, que de forma excepcional s’aplicarà als anys 2014 i 2015. D’aquesta manera, els municipis assumiran de forma conjunta el 40% de l’aportació que el Consell finançava per a aquests serveis d’àmbit comarcal i el Consell continuarà assumint el 60% restant. La distribució d’aquest finançament es farà d’acord amb el número d’habitants de cada poble.

  En el Ple del Consell d’aquest dijous s’ha aprovat el conveni de col.laboració amb 10 municipis (Beuda, Castellfollit de la Roca, les Planes d’Hostoles, Maià de Montcal, Mieres, Montagut-Oix, Riudaura, Sant Aniol de Finestres, Sant Ferriol i la Vall de Bianya) mentre que la resta s’aniran incorporant en les properes sessions. El president del Consell Comarcal, Joan Espona, ha agraït “als ajuntaments l’esforç que fan col.laborant amb el Consell en el cofinançament d’uns serveis, que estan a disposició de tots els ciutadans de la comarca, independentment del municipi on visquin”.

  A la convocatòria d’aquest dijous, el Consell Comarcal també ha donat llum verd per unanimitat al conveni de col.laboració amb els ajuntaments de Les Planes d’Hostoles, Les Preses, Maià de Montcal, Olot i Sant Joan les Fonts per a la gestió i execució de les accions municipals en l’àmbit del “La Garrotxa, terra de volcans, cultura i identitat”, el projecte presentat als Plans de foment territorial de turisme i que ha obtingut una subvenció de 389.167’93€ de la Generalitat. Igualment, el plenari també ha aprovat amb el vot favorable de tots els consellers als convenis de col.laboració del Consell amb els Ajuntaments de la Vall d’en Bas, Santa Pau i Sant Feliu de Pallerols per al servei de promoció econòmica municipal i la declaració de bé d’interès cultural i local l’obra artística i l’espai de les fonts de la riera de Can Sis Rals d’Argelaguer, que també s’ha aprovat per unanimitat.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: