Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Carril bici Girona-Olot

Posted by lejarza en 24 enero, 2014


Carril bici Girona-Olot

Baltasar Amargant Puigdemont, Les Planes D’Hostoles (Garrotxa)


Li dirigeixo aquest escrit per manifestar la meva inquietud en el que respecta al carril bici Girona-Olot. Sóc una persona que disfruto caminant, ja sigui per la muntanya o pel carril bici. Com que faig moltes caminades per aquest carril, puc manifestar amb fets personals que en el trajecte Olot-Girona, a partir del túnel d’en Bas (l’antic), tot és baixada i, per tant, la velocitat que agafen alguns ciclistes és del tot desmesurada. El vianant a peu ha d’anar amb molta cura per no posar en perill la seva integritat, però no tot el temps un pot estar pendent dels ciclistes.


A dia d’avui, no conec cap cas greu d’accident, però sí diferents situacions delicades que ens hem trobat diversos usuaris d’aquest vial. Com es diu popularment «més val prevenir que curar», per això crec que seria convenient que l’organisme responsable de la gestió d’aquest vial col·loqués en diferents trams del vial uns rètols grossos que recordessin la velocitat a la qual els ciclistes han de circular. També s’hauria de demanar als ciclistes que facin sonar el timbre, ja que aprofitant el silenci de què es disfruta, s’escoltaria perfectament el senyal acústic. Desitjo que aquestes ratlles serveixin per trobar una solució al problema.

Una respuesta hasta “Carril bici Girona-Olot”

 1. lejarza said

  L´ampliació d´un càmping a la Garrotxa a les Planes d´Hostoles divideix govern i oposició

  Argelaguer Vall del Llierca

  L’Ajuntament de les Planes, en el seu darrer ple, va aprovar el pla especial que ha de permetre l’ampliació del càmping l’Alguer. L’aprovació es va fer amb tres vots favorables de l’equip de govern convergent, el vot favorable de Marc Muntané del Grup Unitat Planenca i les abstencions de Concepció Usan (Grup Unitat Planenca) de Josep Soler, Marta Carbonés i Josep Maria Arnau Bosch (Independents de les Planes-PM).
  L’ampliació del càmping va ser un dels punts més debatuts del plenari, perquè el portaveu del Grup Unitat Planenca, Marc Muntané, va demanar per la causa, per la qual s’havia tractat de manera diferent la proposta d’ampliació del càmping L’Alguer respecte a una petició igual que en el seu dia va fer el càmping Vilamar (l’altre càmping del poble). Muntané va fer una valoració del plenari a Ràdio les Planes, en la qual va avisar de possibles riscos d’inundació.
  En el mateix aspecte va incidir Josep Soler (portaveu d’Independents de les Planes-PM), quan va posar en dubte la idoneïtat de l’ampliació pel fet que «hi ha gent gran que recorda inundacions a la zona».
  Eduard Llorà (l’alcalde per CiU) va respondre que no havien existit tractes de diferència per part de l’Ajuntament. Va argumentar que els dos projectes depenèn de la Comissió d’Urbanisme de Girona. En referència a les inundacions va recordar que el projecte d’ampliació té el vist-i-plau de l’Agència Catalana de l’Aigua. 
  Llorà va ser molt crític amb les observacions de l’oposició envers l’ampliació. Va definir-les de mal fonamentades en la temàtica de les inundacions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: