Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Com a Olot, enlloc

Posted by lejarza en 19 enero, 2014


Com a Olot, enlloc

Paquita Tatxé, Olot la Garrotxa

Però tot lloc és com Olot. Els polítics que tenim, quan volien entrar, deien que hi havia d´haver un canvi. El canvi hi va ser, però de mal en pitjor. La dita d´abans era «pets per merda». Van posar per Alcalde en Coromines, perquè molta gent el coneixia com a metge però com que a mi no em vol veure no hi podria pas anar com a metge, perquè no em despertaria, s´ha tornat polític.

Aquí a l´avinguda Gaudí, van pintar un zig-zag a terra per perjudicar. Sabien el que feien. Després de voltar per l´Ajuntament amb els que manen perquè ho arreglessin, no els va donar la gana.

Van dir que si jo venia judicial-ment, ho arreglarien. Doncs, he vingut judicialment i no ho han arreglat. Actualment està igual, perquè veieu els polítics que tenim, ni venint de la justícia. Si per una cosa així fan el que fan, què faran per una cosa més grossa?

Aquí a l´avinguda Gaudí, la policia no existia, el de l´empresa de càrnies feia el que li donava la gana agafant tot el carrer per a ell. A l´Ajuntament hi devia pagar uns impostos molt especials.

Persones i persones hi ha. Aquesta empresa a les Preses feia igual, tot el carrer per a ells i els altres que es fotessin! Però els que manen allà li van dir: aquí tothom igual! Prohibit aparcar a la vorera.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: