Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca aprova el projecte de la xarxa d´aigua potable en alta i l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP)

Posted by lejarza en 31 octubre, 2013


L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca aprova el projecte de la xarxa d´aigua potable en alta i l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP)

Vall del Llierca – Argelaguer – Garrotxa – Sant Jaume de Llierca

L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca, en el darrer ple, va aprovar el projecte de la xarxa potable en alta i de l’Estació de Tractament d’Aigua Potable (ETAP). Segons ha exposat Ferran Puig (alcalde per Junts per Sant Jaume -AM), l’Ajuntament espera rebre ofertes pel concurs públic i així poder solicitar el projecte, va quantificar el valor del projecte en 500.000 euros.
L’acció permetrà millorar la qualitat de l’aigua que reben les empreses i ciutadans i farà possible la connexió de la xarxa d’aigua del poble amb la xarxa d’aigua del Polígon Industrial.
Ara l’aigua del Polígon prové de la captació del Gomarell (Llierca Alta Garrotxa), la qual està gestionada per una  Mancomunitat Aigües del Gomarell (MAG), formada pels Ajuntaments de la Vall del Llierca, Argelaguer Montagut i Oix i Tortellà. Hi ha el compromís d’abastar d’aigua el polígon sempre que no en falti als pobles de la Mancomunitat.
L’acció serà possible gràcies a la ubicació al Polígon d’una planta de l’empresa Tavil.

També l’Ajuntament de Sant Jaume va aprovar les ordenances fiscals pel any 2014 amb els vots a favor de l’equip de govern i els vots en contra de l’oposició CiU-Olot. Es congelen les taxes a excepció de l’IBI, que es rebaixa del 0,61 al 0,59, i la taxa de recollida i tractament de deixalles, en la qual se segueix la recomanació del Consell Comarcal de la Garrotxa de pujar-la un 4,87%.

Vista de Sant Jaume de Llierca desde el Municipi de Argelaguer castell de Montpalau

Vista de Sant Jaume de Llierca desde el Municipi de Argelaguer castell de Montpalau

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: