Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament d´Argelaguer convocatoria de Ple Sessió Ordinária 23 de Maig de l´any 2013

Posted by lejarza en 22 mayo, 2013


Vall del Llierca, Argelaguer (Garrotxa) – Girona: Ajuntament d´Argelaguer convocatoria de Ple Sessió Ordinária 23 de Maig de l´any 2013.-ADRIANA PRAT I VILALTA, secretària de l’Ajuntament d’ARGELAGUER.
NOTIFICO: Que, l’alcalde amb data d’avui ha dictat el següent DECRET.
Fent ús de les atribucions que em confereix la legislació vigent, HE RESOLT convocar-vos com a regidor d’aquest Ajuntament, a la sala d’actes per a:
SESSIÓ: ORDINÀRIA DATA: 23 DE MAIG DE 2013 HORA: 8 DEL VESPRE
1.- Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 20-03-2013. 2.- Despatx oficial, convalidacions de decrets d’alcaldia i informacions. 3.- Aprovar, si escau, el retorn de la garantia dipositada per l’aprofitament especial d’un camí públic. 4.- Aprovar el conveni de col·laboració a subscriure entre el Consell Comarcal i aquest ajuntament, per al finançament i execució de les obres d’arranjament i
millora del camí de Sant Jaume de Llierca a Montagut, tram de Castellar. 5.- Aprovar definitivament la utilitat pública i interès social del solar de la Crta d’Olot, 33, així com la descripció del bé. 6.- Assumptes de tràmit. 7.- Precs i preguntes.
La secretària Argelaguer, 21 de maig de 2013

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau, Garrotxa, Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, Catalunya, Espanya, Lejarza, ICV-EUiA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: