Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Ajuntament de Tortellà delegació de funcions de Alcalde al primer tinent d’alcalde Sr. Josep Reig i Canals

Posted by lejarza en 17 agosto, 2012


Vall del Llierca, Argelaguer – Tortellà – Girona: Ajuntament de Tortellà delegació de funcions de Alcalde al primer tinent d’alcalde Sr. Josep Reig i Canals.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 159 – 17 de agost de 2012 Núm. 9550 Ajuntament de Tortellà (Girona).
Anunci sobre delegació de funcions de l’Alcalde
En virtut del Decret d’Alcaldia núm. 67/12 de data 8 d’agost de 2012, s’ha resolt delegar expressament la totalitat de l’exercici de les funcions d’Alcalde durant l’absència del Sr. Joaquim Pagès i Manté, tal com preceptuen el apartats 1 i 2 de l’article 44 del ROF i l’article 55 del Text refós de la LMRL al primer tinent d’alcalde Sr. Josep Reig i Canals.
La present delegació d’atribucions produirà efectes del dia 2 al 14 de setembre, sens perjudici de la seva preceptiva publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG).
Tortellà, 8 d’agost de 2012 Joaquim Pagès i Manté Alcalde

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Una respuesta hasta “Ajuntament de Tortellà delegació de funcions de Alcalde al primer tinent d’alcalde Sr. Josep Reig i Canals”

 1. lejarza said

  Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 244 – 23 de desembre de 2013

  Núm. 14147
  AJUNTAMENT DE TORTELLÀ
  Anunci d’exposició pública d’un projecte
  El Ple de la corporació, en sessió ordinària de data 29 de novembre de 2013, es va acordar sotmetre a exposició pública el projecte per a la modificació del traçat del camí de Roure Vell al seu pas per can Renella a Tortellà, pel termini d’un mes a comptar des del dia següent al de la publicació del present anunci en el BOP de Girona, tot això de conformitat amb l’ article 48.1 del Text Refós de la Llei d’Urbanisme aprovat per Decret Legislatiu 1/2010, de 3 d’ agost consolidat amb les modificacions introduïdes per la Llei 3/2012 del 22 de febrer.
  Durant aquest termini l’expedient podrà ser examinat per qualsevol persona interessada en les oficines municipals perquè formulin les al·legacions que s’estimin convenients.
  Tortellà, 10 de desembre de 2013 Josep Reig i Canals 1r tinent d’alcalde

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: