Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

La Realització d´un Somni

Posted by lejarza en 16 mayo, 2012


Joana Sumoy, Oficina de Projectes Autogestionats: La Realització d´un Somni.-Som cada dia més les persones que escollim acudir a encarar els nostres problemes de salut a professionals de la medicina natural. Trobem abusiva i perillosa la manera de receptar químics per tot per part de la medicina institucional (o com es digui). No treballen amb l’arrel de les dolències, sinó que s’hi posen “parches” que, a més a més, afecten negativament a altres òrgans o processos biològics.
Les terapeutes a qui recorrem no estan emparades pel Sistema de Salut Pública i es veuen obligades a posar uns preus difícils de pagar per a la majoria.
Amb ànims de combatre constructivament aquests obstacles, us proposem:
A) En primer lloc, posar en comú la visió que tenim i teniu cadascuna sobre la salut i la malaltia.
B) En segon lloc, volem unir els esforços del màxim de gent per poder engegar entre totes un Centre de Salut a Olot (Garrotxa) on es pugui: 1.-atendre des de diferents vessants terapèutiques a les persones a un preu més viable i 2.-dur a terme classes i tallers en el camí del coneixement del propi cos i l’autogestió de la salut.
Per això et convidem el proper dissabte 26 de Maig a les 19:00h a Can Central o (Ateneu Central) al costat de la plaça del Carme d´Olot, tirant cap a la Carretera de Girona, a Olot.
Començarem la trobada amb la presentació del concepte de Centre de Salut de l’Emi, una lluitadora que té molta experiència com a naturòpata així com en projectes autogestionats de Salut I Educació Social. Crec que a totes us agradarà escoltar-la i conèixer-la; així com ens serà interessant prendre contacte amb vosaltres i nosaltres, els uns amb les altres.
Trobem necessari tirar endavant aquest Centre de Salut i en tenim moltes ganes. Però també som prou realistes per saber que fa falta l’energia de molta gent (en aspectes i graus d’implicació variables), encara que sigui sumant petites però valuoses engrunes per fer un bon pa. Entenem que la majoria té prou feina amb el dia a dia…per això val la pena sumar-nos-hi quants més millor, i així repartim.
Ens adrecem a terapeutes, a persones inquietes políticament com a usuàries de medicina natural i desitgem poder arribar a gent de tot tipus, sobretot als més desfavorits.
Font: Les Persones Indignades d’Olot i Garrotxa.

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: