Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Olot Televisió estrena “L’alcalde respon” espai d’informació dels municipis de la Garrotxa

Posted by lejarza en 8 mayo, 2012


Vall del Llierca: Argelaguer–Olot–Girona: Olot Televisió estrena “L’alcalde respon” espai d’informació dels municipis de la Garrotxa.-Olot Televisió S. L. estrena aquest dimarts “L’alcalde respon”, un espai d’informació municipal dels 21 ajuntaments de la Garrotxa. Cada setmana entrevistarà a un alcalde per tractar els temes d’actualitat i aquelles actuacions que preveu executar l’equip de govern de cada ajuntament. “L’alcalde respon”, un programa dels serveis informatius presentat per Joan Manuel Robles, vol ser l’espai de referència pels garrotxins que volen conèixer el dia a dia dels consistoris i amb quins projectes treballen. “L’alcalde respon” es podrà veure cada dimarts en diferents franges horàries i a l’espai OTV a la carta. En aquest moment La Televisió de la Garrotxa produeix 12 programes propis i en coprodueix 3 més amb altres televisions locals.
Olot Televisió Societat Limitada (OTV) és la televisió privada dels empresaris de la comarca de la Garrotxa. Olot-Televisió és un negoci privat que rep diners publics “diners publics beneficis privats” del pressupost municipal del Ajuntament d’Argelaguer. Es podrà veure cada dimarts.

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

5 comentarios para “Olot Televisió estrena “L’alcalde respon” espai d’informació dels municipis de la Garrotxa”

 1. lejarza said

  Hola totes i tots. Aquest dissabte se seguiran recollint signatures per la ILP (Inciativa Legislativa Popular) de la PAH. Com la notícia més important que tenim en aquest moment és la constatació i declaració descarada de l’ajuda als Bancs amb la proposta de salvar Bankia amb diners públics. Es podria fer una pancarta denunciant que els 10.000 milions que els donaran, representen exactament les retallades en sanitat i educació que ens estan imposant i robant. I com és el 12M, seria una ocasió per fer-ho totes davant de Caja Madrid (Bankia).
  Totes podrien y hauriem de ser la PAH, Dempeus, Persones indignades, Greda, Alternativa, CNT, … tots els col · lectius i persones de la Garrotxa. Podria ser tot el dia,… i dormir si ho decidim, si som suficients i si ho fem tots junts.
  Es pot compaginar amb la cassolada a la plaça o potser fer-la allà mateix. Entre tots I totes ho decidim.
  Podem fer una reunió per dissenyar les pancartes, les accions i veure’ns a casa d’en Ramon i la Ines el divendres a partir de les 17:30 h. Si no podeu ens veiem davant de Bankia dissabte a partir de les 11h per lluitar contra els principals causants d’aquesta crisi que són els Bancs.
  No es tracta de fer cap pintada ni acció violenta. Estarem allà per vigilar ( dia i nit ?) que en el Banc no entri ni un centim dels nostres diners, dels diners publics.
  Com diuen els de la PAH: Junts podem!
  Només juntes, persones i col.lectius ,podrem!
  Perdoneu, la casa d’en Ramon i la Ines:
  Just abans de l’IES Garrotxa, al Pla de Dalt, un petit camí a la dreta, entre plataners porta a la casa Mas Subirà. Passar l’arcada i la casa de l’esquerra.
  Es pot deixar el cotxe al parking de l’institut, just després del camí.
  Divendres a les 17:30h.

  Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

 2. lejarza said

  Fòrum Social Català (FSCat) projectes i campanyes
  Per aquelles persones i organitzacions que no heu pogut seguir el ritme intens del procés FSCat d’enguany, ara teniu l’oportunitat de prendre part en la preparació de la Trobada general del Fòrum Social Català del 9 de juny.
  Indiqueu quan abans millor en quin dels equips voleu participar a info@forumsocialcatala.cat
  La propera reunió preparatòria serà el dilluns 21 de maig a les 19h.
  Acords de la Reunió FSCat d’ahir 7 de maig
  Estat de comptes del procés
  3.124 € saldo – 750 video = només queden disponibles 2.374 € per fer front al procés – acte del 9 de juny
  recordar a les organitzacions que falten, que aportin les seves quotes
  pensar micromecenatge / publicar al web els comptes
  Prioritats:
  1. Definir objectiu del procés:
  fins el 9: oferir els projectes i campanyes a la ciutadania i animar-la a implicar-s’hi el 9 de juny
  el 9: trobada popular per animar la gent a implicar-se en els projectes i campanyes, vehiculant la trobada entre moviments socials i ciutadania inquieta, integrant arts, fires… suscitant voluntaris…
  després del 9 de juny: donar continuïtat al Fscat com a procés que acull i promou la sinergia entre projectes i campanyes (assemblea d’avaluació i continuïtat)
  2. Equip Projectes: recollir i publicar els projectes – amb eslògans – aquesta setmana, abans del 12M: els que es van crear el dissabte 5 de maig i els projectes de confluència d’altres propostes que no hi van ser (educació, desarmament…), també de propostes-campanyes amb plataformes ja existents. (Martí…)
  3. Equip Comunicació: Identificar les competències que necessitem i cercar les persones que les tinguin, si cal remuneradament. (Gianni, Lídia…
  Redactar síntesis del procés i del projectes com a llavors de transformació (Martí…)
  Manifest crida a la mobilització- convocatòria al 12M 15M:(Antonio, Griselda, Pascual…)
  Elaborar missatge / eslogan potent de que dona una resposta política ciutadana…altermundialista local i global.
  Eslogans:
  (“el poble som la solució”12M15M) generals
  “sumem forces per un món millor”
  “amb tu, podem fer possible un altre món”
  “confluències…
  i eslogans de cada projecte
  Intervenció missatge-slogan general i de cada projecte pel 12M nit i 13M tarda. (Martí Paco…)
  Competències per xarxes (twitter: Cesar; facebook: Reyes)
  Web (TikiWiki) (Martí,
  Post 20M: contactes amb mitjans de comunicació alternatius (Janot) i oficials (Mar)
  Cartells al carrer (Paco..)
  4. Equip organització Trobada general del dia 9 de juny (Paco, Francisco,…)
  – Presentar FSM, FSCat, Projectes: creuar matí i tarda a Pça Catalunya i a FEM Escenari al Paral·lel.
  – Veure articulació de conjunt
  – Obrir la porta a que la gent pugui implicar-se en els projectes
  – Garantir que sigui un espai referent els moviments socials
  – Projectes i campanyes (propostes) i altres.
  – Oferir: “Es busquen voluntaris per canviar el món” (projectes i feines)
  – demanar permisos ?
  5. Assemblea d’avaluació post 9 de juny, per tractar la continuïtat del Fscat.
  Com a procés d’implicació ciutadana amb poques consignes – accions clares engrescadores perquè una altra via de canvi és possible.
  Com a espai d’intercanvi, ajuda mútua i promoció dels projectes.
  La marca FSCat per allotjar i recolzar experiències i projectes.
  Cohesió de diferents iniciatives.
  Veure com recollir propostes de forma permanent o cíclica.

  Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

 3. lejarza said

  Cal dir PROU a la violència del govern de la Generalitat de CiU!!! LA PAH-GIRONA RECLAMEM QUE EL CONSELLER FELIP PUIG DIMITEIXI!!! I A LA CIUTADANIA US DEMANEM EL VOSTRE RECOLZAMENT PRESENCIAL: Aquest proper dijous a les 10:30h. la PAH-GIRONA serem davant dels Jutjats de Girona per denunciar l’atac que vam patir per part dels Mossos d’Esquadra i que va tenir com a recultat 5 persones ferides, una d’elles de gravetat. Considerem que els Mossos van actuar de forma indigna i amb una agressivitat fora de lloc durant el desallotjament del passat dia 23 a Salt. S’APROPA EL 12 I EL 15M I NO PODEM PERMETRE QUE ES CRIMINALITZIN NI A LES PAHS NI ALS MOVIMENTS DELS INDIGNATS!!!!!!! LES PERSONES JUNTES PODEM!!!

  Atentament
  Les Persones Indignades d’Olot i Garrotxa

 4. lejarza said

  Informe comarcal
  Televisió de Girona estrena avui Actual comarques (22.30 h), amb repetició el dissabte a les 14.00 h i diumenge a les 18.30 h. És un programa informatiu, de periodicitat setmanal, que presenta Lluís Cruz i en què s’analitzen en diferents reportatges les qüestions de més interès de la demarcació, centrant-se en els àmbits social, cultural i territorial. El programa se centra en les comarques del Gironès, la Garrotxa, el Ripollès, el Pla de l’Estany, l’Alt i el Baix Empordà i la Selva.
  Actual comarques és una iniciativa periodística pionera a la demarcació, ja que l’elaboren conjuntament els serveis informatius de vuit cadenes locals de les comarques gironines. A banda de TV Girona i la Xarxa de Televisions Locals, que s’encarreguen de la producció i la difusió, el programa té la participació de TV Ripollès, Olot TV, TV Costa Brava, Empordà TV, Canal 10 Empordà, Canal Català Girona Pla, Canal Català La Selva i TV Girona. Aquestes cadenes també oferiran Actual comarques cada cap de setmana.
  Els primers continguts
  L’energia de la discòrdia és un dels reportatges que es podran veure en el primer programa de l’Actual comarques. En aquest treball, TV Costa Brava aborda la problemàtica que ha generat la proposta del govern d’instal·lar un miniparc eòlic al Baix Empordà. Per la seva banda, TV Ripollès analitza a Sense justícia com afecten les retallades que l’Estat espanyol vol aplicar a la justícia i segons els quals, el Ripollès podria perdre els jutjats de primera instància, amb la qual cosa els veïns s’haurien de dirigir a Osona. A Carn de prestigi, Olot-TV mostra un mas de la comarca que ha aconseguit un toro i vuit vedelles de la raça Aberdeen Angus, considerades una de les millors carns. Per últim, a Dragon boat, Canal Català Girona Pla explica com és una modalitat de rem estesa arreu del món, i que arriba a l’Estat espanyol per primer cop: el dragon boat. Aquesta disciplina prové del piragüisme i és originària de la Xina. A l’estany de Banyoles se’n prepara un festival pel cap de setmana del 19 i 20 de maig.

  Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

 5. kurgan said

  Olot televisió es una gran pressa de pel i ningu diu res, aquest programa nou “Actual comarques” , no te res de nou ja que OTV es dedica molt a difondre noticies d’afora, sobretot al estiu, donen moltes noticies de Barcelona. Tambe cal dir que reciclen molt les noticies i les fan moltes vegades tard. i a mes a mes manipulades i reescrites per quedar ve amb els qui el hi donan diners aixo explicat per un extraballador). els diaris com El punt Avui o Diari de Girona inclus aquesta web comarcal el garrotxa.cat. trobo que donen més informació i més realista. No es un servei public, es un servei de marketing per als qui governan a la comarca, per tant no es coerent a part que de proximitat no te res i etc, etc. qui li agradi viure damunt un nuvol dons que la continui veien, pero hi ha alternatives més bones que OTV.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: