Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Consell Comarcal de la Garrotxa clàusules econòmico-administratives del contracte de subministrament elèctric de diverses dependències i locals i de diversos ajuntaments de la comarca

Posted by lejarza en 19 abril, 2012


Vall del Llierca, Argelaguer – Tortellà – Girona: Consell Comarcal de la Garrotxa clàusules econòmico-administratives del contracte de subministrament elèctric de diverses dependències i locals i de diversos ajuntaments de la comarca.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 76 – 19 d’abril de 2012 Núm. 4324 Consell Comarcal de la Garrotxa (Girona).
Edicte sobre inici d’expedient de contractació de subministrament d’energia elèctrica.
El Ple del Consell Comarcal de la Garrotxa, en la sessió duta a terme el passat dia 8 de març de 2012, va aprovar els plecs de clàusules econòmico-administratives i tècniques particulars del contracte administratiu de subministrament elèctric de diverses dependències i locals del Consell Comarcal de la Garrotxa, del Consorci de Medi Ambient i Salut Pública de la Garrotxa, SIGMA , del Consorci de Benestar Social de la Garrotxa i de diversos ajuntaments de la comarca.
Els plecs es sotmeten a informació pública per un termini de 20 dies hàbils a comptar a partir de l’ultima publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Girona o en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya per a possibles reclamacions i al·legacions, tot de conformitat amb el que estableix l’article 277 del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d’abril pel qual s’aprova el text refós de la llei municipal i de règim local de Catalunya.
L’obertura del procediment de licitació s’ha realitzat mitjançant un procediment obert amb varis criteris d’adjudicació (subjecte al procediment de regulació harmonitzada).
Els anuncis de licitació s’han publicat al Diari electrònic de la Unió Europea de data 27 de març de 2012, en el Butlletí Oficial de l’Estat i en el perfil del contractant : http://www.garrotxa.cat
El termini màxim per a presentació de proposicions finalitza el dia 14 de maig de 2012 a les 14:30 hores.
Olot, la Garrotxa, 11 d’abril de 2012 Joan Espona i Agustín President

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Una respuesta para “Consell Comarcal de la Garrotxa clàusules econòmico-administratives del contracte de subministrament elèctric de diverses dependències i locals i de diversos ajuntaments de la comarca”

 1. lejarza said

  Les reclamacions per talls de llum i de gas es multipliquen a la Garrotxa
  La causa és la pobresa energètica que impedeix el pagament dels rebuts als col·lectius vulnerables
  A la Garrotxa, les consultes referents als talls del subministrament elèctric i del gas han augmentat. Des de principis del 2012, les reclamacions s’han multiplicat per 3 respecte al mateix espai de temps el 2011. Així en els primers mesos del 2011, van comptabilitzar 3 reclamacions i el 2012 n’hi ha hagut 9. Són dades de l’Oficina de Consum del Consell Comarcal de la Garrotxa. La causa és la pobresa energètica que han generat els augments del preu del gas i de l’electricitat.
  S’entén per pobresa energètica la dificultat o incapacitat de mantenir un habitatge entre 18 i 21 graus. La necessitat d’arribar a les temperatures aconsellables en els mesos més freds de l’any i l’augment dels preus de l’energia han provocat augments de l’import dels rebuts. La conseqüència ha estat un augment dels talls del subminitrament elèctric i del gas. Fonts de l’Oficina de Consum del Consell Comarcal han informat que la situació afecta les parts més febles de la societat.
  Han concretat que les persones més grans de 65 anys són les més vulnerables. En tant que exemple han indicat que hi ha gent gran que se’n va a dormir a les 18 hores per tal de no consumir energia i així poder pagar. Els altres col·lectius considerats com a vulnerables són les famílies monoparentals, el dels aturats, i, en general, totes les persones amb rendes baixes.
  Davant de la problemàtica l’Oficina de Consum de la Garrotxa ha publicitat els talls de subministrament en la campanya de la consulta del mes. Es tracta d’una acció destinada a informar sobre els drets dels consumidors davant les consultes que han tingut més repercussió en les darreres 4 setmanes. Com a consulta exemple, la publicitat exposa “per problemes econòmics no vaig poder pagar l’últim rebut de la llum. Avui he anat a casa i he vist que han tret el comptador sense avisar-me, ara estic sense llum. He trucat diverses vegades a la companyia per pagar l’última factura però es veu que no n’hi haurà prou, també hauré de pagar la feina dels operaris per tornar-me a connectar… I a més, no sé quan tornaré a tenir llum. Què puc fer?”. La resposta és que les companyies no poden tallar el subministrament per un sol rebut sense pagar. Per interrompre un servei de tracte continuat (llum, aigua i gas), cal que hi hagi, com a mínim, dos rebuts o factures ?impagades i, que sobre els ?documents sense pagar no hi hagi cap reclamació pendent de resolució.
  Les companyies només poden tallar el servei quan hagi transcorregut un mínim de 2 mesos i han d’informar del tall per carta certificada i amb confirmació de recepció.

  Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: