Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Consell Comarcal de la Garrotxa revisió del projecte: Adquisició i instal·lació de reemissors de TDT televisió digital terrestre en els municipis de les Planes d’Hostoles i Maià de Montcal

Posted by lejarza en 16 abril, 2012


Vall del Llierca, Argelaguer – Tortellà – Girona: Consell Comarcal de la Garrotxa revisió del projecte: Adquisició i instal·lació de reemissors de TDT televisió digital terrestre en els municipis de les Planes d’Hostoles i Maià de Montcal.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 73 – 16 d’abril de 2012 Núm. 4134 Consell Comarcal de la Garrotxa (Girona).
Anunci sobre l’aprovació de la revisió d’un projecte.
En data 26 de març de 2012 el Consell de Presidència del Consell Comarcal de la Garrotxa va aprovar inicialment la revisió del projecte “Adquisició i instal·lació de reemissors de TDT”, amb un pressupost d’execució per contracte de 26.265,54€ (IVA vigent inclòs), redactat pels tècnics adscrits a l’àrea d’urbanisme i edificació del Consell Comarcal de la Garrotxa. L’esmentat projecte està inclòs en el programa de dinamització territorial del Departament de Territori i Sostenibilitat, anualitat 2010.
El projecte preveu la instal·lació de dos reemissors de televisió digital terrestre en els municipis de les Planes d’Hostoles i Maià de Montcal. Inicialment l’emplaçament de Maià de Montcal proposat afectava a una finca situada en sòl no urbanitzable que va rebre un informe desfavorable dels serveis del Departament de Cultura, per aquest motiu s’ha procedit al canvi d’ubicació del reemissors, fet que comporta una alteració substancial que ha de donar lloc a una revisió del projecte conforme el que estableix l’article 45 del Decret 179/95, de 13 de juny, pel qual s’aprova el Reglament d’obres, activitats i serveis dels ens locals (ROAS).
L’esmentada revisió del projecte es sotmet a informació pública en el Butlletí Oficial de la Província de Girona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i en el tauler d’anuncis de la corporació pel termini de 30 dies hàbils per tal que es pugui examinar i formular-hi les al·legacions pertinents.
En cas que no es presentin al·legacions, el projecte restarà aprovat definitivament, donant-se, en aquest acte, per complet el que disposen els articles 37 i 38 del ROAS, sense perjudici que l’acord d’aprovació definitiva del projecte es publiqui en el BOP i en el tauler d’anuncis de la corporació. Acords que es fan públics als efectes oportuns.
Olot, la Garrotxa, 3 d’abril de 2012 Joan Espona i Agustín President

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: