Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Tortellà aprovació inicial de l’Ordenança reguladora del soroll i vibracions

Posted by lejarza en 24 febrero, 2012


Vall del Llierca, Argelaguer – Tortellà – Girona: Tortellà aprovació inicial de l’Ordenança reguladora del soroll i vibracions.-Butlletì Oficial de la Provincia de Girona (BOP) Núm. 39 – 24 de febrer de 2012 Núm. 2044 Ajuntament de Tortellà (Girona).
Anunci sobre l’aprovació inicial de l’Ordenança reguladora del soroll i vibracions.
El Ple de la Corporació, en la sessió ordinària de data 27 de gener de 2012, va aprovar inicialment l’“Ordenança reguladora del soroll i les vibracions”. Amb aquesta aprovació s’entén derogada l’“Ordenança reguladora de sorolls i vibracions de la comarca de la Garrotxa” del Consell Comarcal de la Garrotxa (Publicada al BOP núm. 207, de 26 d’octubre de 2004).
El text íntegre de la qual coincideix amb l’“Ordenança tipus reguladora de sorolls i vibracions” aprovada definitivament pel Consell Comarcal de la Garrotxa, publicada en el BOP de Girona núm. 20 de data 30 de gener de 2012.
En compliment d’allò disposat a l’article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, l’article 178 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i 63 del Decret 179/1995, de 13 de juny, s’obre un període d’informació pública pel termini de 30 dies mitjançant anunci al BOP, DOGC, en un dels mitjans de comunicació escrita i en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament, per a la formulació de reclamacions i al·legacions.
Cas de no presentar-se’n l’acord inicial esdevindrà definitiu procedint- se a la seva publicació íntegra en el Butlletí oficial de la província.
Tortellà, 6 de febrer de 2012 Joaquim Pagès i Manté Alcalde

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: