Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Cap a on anem?

Posted by lejarza en 21 febrero, 2012


M. Carmen Blanco Álvarez: Cap a on anem?.-Cada vegada que veig la televisió i la meva vida ràpidament rodolant cap avall, la meva ira augmenta dia a dia en veure les injustícis que s´estan produint en aquest país, i dir «fem l´amor i no la guerra» quasi no té cabuda en el meu pensament.
Cada vegada que veig com ens apugen el salari un miserable 0,50% i els impostos molt més, em pregunto: què hem de fer? Ja estic tipa que ens diguin que paciència, que hem d´aguantar, però tots ho fem realment en la mateixa mesura? Quan penso el que aquesta classe política cobren, el Sr. Mas 144.000 €, els conselllers més de 100.000 €, o Rajoy 80.000 i els ministress si fa o no fa, i despeses pagades, si nosaltres hem de viure amb 1.000 € (els que encara treballen), hem de pagar un 60% només de lloguer, els 400 € restant són per a coses bàsiques, i tenint en compte que d´aquí a uns mesos ni atur, que el dret a la vivenda, menjar, sanitat (que ens l´estan desmantellant) cada dia més cares, i no li posen sostre, i de nou més retallades per la via directa, només tinc ganas de dir als ciutadans que passeu necessitats, indignats, gent vinguda a menys, que ens han tret el nostre benestar, i molts drets, que hem tardat a aconseguir 100 anys, i els hem perdut en un no res, no hauríem de fer alguna cosa més que protestar?
Tot plegat em fa pensar que ens volen doblegar perquè no aixequem el cap , i que només hi hagi rics i pobres, que sobra massa gent en aquest món i sembla que la gran depressió ens està començant a fuetejar; i que quan ja no tinguem ni tan sols pa per menjar, que no ens diguin: «Si no tienen pan, que coman bizcocho» (com va dir M. Antonieta en la revolució francesa) perquè potser hi haurà una altra memòria històrica.

Argelaguer, Sales de Llierca, Sant Jaume de Llierca, Montagut i Oix, Tortellà, Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols, Sant Aniol de Finestres, Besalú, Beuda, Maià de Montcal, Sant Ferriol, Olot, Castellfollit de la Roca, Les Preses, Riudaura, Sant Joan les Fonts, La Vall de Bianya, La Vall d´en Bas, Mieres, Santa Pau Garrotxa Girona Lleida Tarragona Barcelona Catalunya Espanya Lejarza

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: