Argelaguer Vall del Llierca

Garrotxa: Argelaguer – Tortellà – Montagut i Oix – Sales de Llierca – Sant Jaume de Llierca – Fundat l´any 2005

Adjudicació de l´Obra dels accessos al nucli d´Argelaguer a l´empresa Arico Forest SL.

Posted by lejarza en 26 enero, 2012


Vall del Llierca, Argelaguer/Girona: Adjudicació de l´Obra dels accessos al nucli d´Argelaguer a l´empresa Arico Forest SL.
Al Ple de l’Ajuntament del passat divendres, dia 20 de gener de 2012, es va adjudicar l’obra de la “Millora paisatgística dels accessos al nucli d’Argelaguer”, a l’empresa ARICO FOREST, SL. El cost de l’obra és de 174.245,04€, i és una obra que té una part de cofinançament FEDER Catalunya, eix 4 (desenvolupament local i urbà) mitjançant el programa Viure el Poble. La resta de finançament prové de Generalitat de Catalunya, mitjançant subvenció per la recuperació de les avingudes arbrades, de fons de l’ajuntament i una petita part de contribucions especials dels veïns.
Es preveu que l’obra comenci a principis de febrer, i té un termini d’execució de tres mesos.
***
ARICO FOREST, SL, http://www.aricoforest.com/web/ és una empresa del Sector de la Jardineria i Forestal. Conservació i Manteniment de Carreteres.
Es va fundar al gener de l’any 1.999, ja disposant d’un bon currículum professional per part de l’Administració, tant en temes d’execució de treballs com administratius.
Anteriorment a la seva creació s’exercien, principalment, segues mecanitzades de vorals de carreteres. Degut a l’increment de feina, l’administració va creure oportú la creació d’una societat que es va anomenar ARICO FOREST, SL, en un principi es va ubicar a la ciutat d’Olot i posteriorment, després de l’adquisició d’una nova nau industrial al polígon Industrial de Les Preses (Girona), es va realitzar el trasllat a l’any 2004, on ens hi podeu trobar actualment.
La nostra empresa és de Serveis, és a dir, que en les nostres instal.lacions no s’hi desenvolupen els treballs pròpiament dits, a part dels administratius.
Disposem d’una nau amb oficines a l’entrada principal, seccionada en diferents departaments:
·Recepció i tasques adm.
·Àrea de Gestió Ambiental i Forestal (Licitacions i Subcontractacions)
·Àrea de Facturació, Ordres Conserv.i Mant.Ctres, Gestions vàries administratives i comptables.
·Àrea CapAdministratiu i Comptable, RRHH, Resp. Qualitat i Medi Ambient (ISO 9001:2000 i ISO 14001:2004)
·Finalment el despatx de GERENCIA.
L’Estructura organitzativa d’ARICO FOREST, SL, s’ha fonamentat en relació als treballs que s’han anat desenvolupant i en funció a les seves necessitats. S’han creat diferents departaments, ens els quals es disposa de diferents encarregats o caps de colla per dur a terme els treballs a realitzar amb el màxim d’esforç i mínim d’errors.
Disposant ARICO FOREST, SL d’una mitja de 45-50 persones en plantilla, depenent de l’època de l’any ( es pot incrementar a la primavera-estiu), més altres tècnics o especialistes sucontractats temporalment per treballs puntuals.
En definitiva l’objectiu principal d’ARICO FOREST, SL , és la d’anar millorant el nostre Servei per tenir el “CLIENT” el màxim satisfet En els nostres treballs es reflexa l’experiència del personal i la seva professionalitat, així com intentem oferir els pressupostos ajustats a les necessitats dels clients, utilitzant una maquinària especialitzada i actualitzada.
Les Certificacions les quals disposa ARICO FOREST, SL, en l’actualitat són les següents:
CLASSIFICACIONS EMPRESARIALS D’OBRES I SERVEIS.
(Expedides per“El Ministeri d’Economia i Hisenda de Madrid”, concretament per la Junta Consultiva de Contractació Administrativa). D.Q.E. (Document de qualificació empresarial)
Disposem del Certificat d’inscripció al Registre oficial d’establiments i serveis plaguicides.
(Emès per la Generalitat de Catalunya- Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca). Diligències Acreditatives de la nostra inscripció a diferents Organismes Públics:
Junta Consultiva de Contractació Administrativa (Generalitat de Catalunya- Departament D’Economia i Finances)- Diputació de Barcelona.(Àrea de Govern Local- Servei de Patrimoni i Contractació). CERTIFICACIÓ ISO DE QUALITAT 9001:2008. CERTIFICACIO ISO DE MEDI AMBIENT 14001:2004. En l’àmbit de JARDINERIA, SERVEIS FORESTALS I CONSERVACIO I MANTENIMENT DE CARRETERES. CERTIFICAT PER APPLUS + Acreditat per ENAC. Estem associats al GREMI DE JARDINERIA DE CATALUNYA i a l’ASSOCIACIÓ CATALANA D’EMPRESES DE TREBALLS FORESTALS.

2 comentarios para “Adjudicació de l´Obra dels accessos al nucli d´Argelaguer a l´empresa Arico Forest SL.”

 1. lejarza said

  El Punt-Avui 13/01/13 – ARGELAGUER – RAMON ESTÉBAN: Es mor una quarta part dels arbres de la travessera nova d’Argelaguer
  Una quarta part del centenar de plataners que es van plantar l’estiu passat a la travessera d’Argelaguer s’han mort. Els últims dies els han talat i pròximament els arrencaran per plantar-ne d’altres. El fet ha causat sorpresa, tant a l’Ajuntament com entre els veïns. L’empresa que es va fer càrrec del projecte, Arico Forest, sosté que podria ser degut al fet que els arbres van estar massa temps desenterrats, esperant que els plantessin. Cal tenir també en compte, segons la mateixa font, que, com més grans són els arbres –i aquests ho eren força–, més possibilitats hi ha que no aguantin el canvi.
  En garantia
  L’Ajuntament ha aclarit que la despesa per la reposició dels plataners no l’haurà d’assumir el municipi, ja que les obres de la reforma de la travessera –en les quals s’incloïen els arbres nous– es va inaugurar tot just el setembre passat i, per tant, es troben encara en període de garantia.

  Argelaguer, Les Planes d’Hostoles, Besalú, Beuda, Castellfollit de la Roca, La Vall d´en Bas, La Vall de Bianya, Les Preses, Maià de Montcal, Mieres, Montagut i Oix, Olot, Riudaura, Sales de Llierca, Sant Aniol de Finestres, Sant Feliu de Pallerols, Sant Ferriol, Sant Jaume de Llierca, Sant Joan les Fonts, Santa Pau, Garrotxa, Girona, Lleida, Tarragona, Barcelona, Catalunya, Espanya, Lejarza, Tortellà

 2. lejarza said

  Les càmeres de videovigilància d’Arico Forest enregistren els autors d’un robatori a l’empresa

  Les càmeres de seguretat de l’empreses Arico Forest de les Preses van gravar tres homes que hi van entrar a robar. Els fets van succeir el la matinada del 13 de març. Els lladres, que anaven aparentment amb la cara descoberta, van anar amb compte amb els sensors de moviment per no fer saltar l’alarma però no van tenir en compte el circuit de càmeres de videovigilància que els va gravar des de dos punts. L’empresa ja ha posat a disposició dels Mossos d’Esquadra tot el material enregistrat després de posar la corresponent denúncia. Els lladres es van endur 15 euros en efectiu, eines i maquinària i van causar desperfectes amb un valor total de més de 13.000 euros.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: